Přejít na hlavní obsah
Max Factor Facefinity pudrová tvářenka

Recenze Max Factor Facefinity

pudrová tvářenka

Tvářenka Max Factor Facefinity dodá vaší pleti zdravý, svěží a přirozený vzhled.

Koupit

Tvářenka Max Factor Facefinity dodá vaší pleti zdravý, svěží a přirozený vzhled.

Koupit

Max Factor Facefinity recenze20

4.6
23
1
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Odstín Delikátní meruňka: hodně práší, hezky voní. Jsem tmavovláska, neutrální tón pleti, teď lehce opálená. Tvářenka se musí dost navrstvit, jinak nejde vidět. Odstín je velmi decentní. Na bleduli vynikne líp. Výdrž docela ujde.
    Kačka P.
    20. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. bohužel jsem nevyzkoušela,protože přisla rozbitá,ale reklamace proběhla v pořádku,tak snad příště:))
    Sona D.
    20. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Skvěla tvářenka a nádherný odstín, lehce se aplikuje.
    Dominika M.
    10. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Skvělá tvářenka, která má krásnou barvu a vypadá na pleti velmi pěkně.
    Bianka
    16. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. super pigmentace, lehký lesk, dobrá výdrž
    Lenka C.
    27. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Hezká tvářenka, která je dobře pigmentovaná, ale nedělá fleky a dobře se mi s ní pracuje.
    Petra
    17. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. moc hezká barva a nedělá fleky :)
    Aneta
    28. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Odstín 50 je nejlepší ze všech.
    Monika
    27. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Skvělě pigmentovaná tvářenka v nádherných letních barvách! i výdrž je fajn :)
    Bára
    23. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Tvářenka má dobrou pigmentaci a dobře zvýrazňuje rysy obličeje.
    Agáta
    23. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Pekný odtieň, super pigmentácia a vydrží skoro celý deň.
    Júlia
    21. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Tvářenka má velmi dobrou pigmentaci, stačí jí opravdu jen trochu a vydrží krásně celý den.
    Viktorie
    18. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Nádherná tvářenka s krásným odstínem. Je malá, takže se mi krásně hodí na cesty. Výdrž taky super. Spokojenost
    Natálie
    17. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Odstín Sunkised Rose - stačí trochu, je dost pigmentovaná ale dodá boží šťavnatý efekt, tváře jsou naducané a projasněné. Jsem nadšená
    Tamara
    16. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. za mě super :) krásná pigmentace, na obličeji vypadá přirozeně. za tu cenu je to super kvalita
    Kika
    14. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Odstín Sunkissed Rose mi skvěle sedl, tvářenka je dobře pigmentovaná a dobře se nanáší.
    Lenka
    13. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Přijemná tvářenka, krásně drží po celý den.
    Lucie Š.
    7. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Krásný odstín. A odpovídá odstínu na webu. Jsem moc mile překvapená
    Denisa
    26. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Tvářenka vypadá vážně krásně na obličeje. Nesype se takže aplikace je super. Jen mi přijde, že výdrž je menší. Ale poměr cena x výkon super.
    Eliška
    26. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Tvářenka je krásně pigmentovaná a hodí se na každodenní líčení
    Dominika
    25. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek