Přejít na hlavní obsah
Max Factor Colour Elixir tužka na rty

Recenze Max Factor Colour Elixir

tužka na rty

Plné, objemné a dokonale tvarované rty. Takové vám zajistí konturovací tužka na rty Max Factor Colour Elixir. Díky měkkému hrotu snadno vykreslíte kontury rtů a intenzivní pigment se postará o sytou barvu. Tužka zamezí rozmazávání rtěnky a prodlouží její výdrž.  

-40 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-40%
Koupit

Plné, objemné a dokonale tvarované rty. Takové vám zajistí konturovací tužka na rty Max Factor Colour Elixir. Díky měkkému hrotu snadno vykreslíte kontury rtů a intenzivní pigment se postará o sytou barvu. Tužka zamezí rozmazávání rtěnky a prodlouží její výdrž.  

Koupit

Max Factor Colour Elixir recenze20

4.6
24
3
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. mám odstín 05, ale že by to byla pecka, to fakt není. MF změnil obal tužky, kdysi bejvávala jiná, teď je tvrdá a dobře nekreslí. Prostě stejný brak jako Rimmel a Barry M. Ale klidně je kupujte, protože dle pisatelů jsou super.
    Petra B.
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Tužku jsem dostala a jsem maximálně spokojená. Asi si pořídím i v dalších odstínech. Není suchá, ale nerozmazává se. Cena se mi taky zamlouvá.
    Anežka
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Tuhle tužku zbožňuju. Mám už 3 odstíny a je fakt skvělá. Tvrdost je tak akorát a barvy jsou krásně syté. Dobře se aplikuje a vydrží dlouho.
    Bára
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Super tužka. Snadno se aplikuje a má velmi příjemnou texturu. Akorát pozo na odstín Brown and Bold je hodně do červena.
    Zuzana
    4. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Manželka si tuto tužku moc pochvaluje. Krásně se jí hodí k dalším produktům od Max Factor především rtěnce.
    Laďa K.
    1. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. kupuji si už třetí odstín protože ta pigmentace je neskutečná! Doporučuji
    Veronika
    28. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Vybrala jsem si odstín 025. Teď mám rty jako v 90.
    Chris
    27. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Moc fajn tužka, má hezkou výdrž a pěkně vypadá.
    Adela H.
    25. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. S tužkou se mi velmi dobře pracuje. Na rtech je krásná a dělá plnější rty. Je ideální pod většinu nude rtěnek.
    Lucka
    21. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Tužka je vhodná spíše pro jemnější odstíny rtěnek, snadno se nanáší.
    Marie
    20. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Konturku používám i na celé rty jako rtěnku, protože má skvělou výdrž a nevysušuje.
    Petra
    17. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Tuzka na rty je skvele pigmentovana a ma dobrou vzdrz
    Lenka
    16. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Skvělá konturka, jsem s ní velmi spokojená. Mám odstín 025.
    Veronika
    16. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Umožňuje přesný obrys rtů, což je skvělé pro vytváření definovaného vzhledu nebo pro plnější efekt rtů.
    Nikola
    14. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Tato tužka na rty je výborná. Snadno se aplikuje a dlouho vydrží. Odstíny jsou krásné.
    Terka
    14. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. S tužkou na rty jsem spokojená, dobře drží
    Domča
    3. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Opravdu skvělá konturka na rty, odstín je trochu tmavší než na fotce, ale jsem spokojená. Vydrží dlouho.
    Karolína
    1. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Opravdu drží celý den. Krásná
    Jarka
    26. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Moje nová oblíbená tužka na rty. Má krémovou texturu, dobře se nanáší a vydrží celý den bez rozmazání.
    Simona
    25. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Jedině s touto tužkou na rty si udělám parádní konturu a ta barvička, paráda.
    Nikola P.
    21. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek