Přejít na hlavní obsah
Matrix Builder Wax Spray vosk na vlasy ve spreji

Recenze Matrix Builder Wax Spray

vosk na vlasy ve spreji

Přirozený účes s matným efektem a bez poletujících vlasů díky vosku a laku v 1

Koupit

Přirozený účes s matným efektem a bez poletujících vlasů díky vosku a laku v 1

Koupit

Matrix Builder Wax Spray recenze20

4.9
36
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Vosk používám na úpravu vlasů a jsem s ním velmi spokojená. Kudrny vydrží téměř celý den :)
    Ema
    19. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Vosk používam vždy na zafixovanie kučier a je fakt skvelý. Bežne by mi kučery hneď spadli, zatiaľ čo keď ich zasprejume voskom vydržia takmer celý deň :)
    Kopie recenze od Bianka z notino.sk
    19. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Tento vosk na vlasy je vážne skvelý, absolútne nemastí a účes pekne drží. Za mňa super efekt za dobrú cenu!
    Kopie recenze od Dominika z notino.sk
    24. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Používám na krátké vlasy a hezky je zafixuje. Přijde mi to mnohem lepší než používat gely, které vlasy slepí.
    Radek
    26. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Vytvoří hezky nadýchaný objem.
    Alena
    26. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Skvělý na úpravu vlasů a zamezení tzv. frizzu :) stačí malé množství.
    Bára
    29. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Kvalitný vosk na vlasy. Stačí malé množstvo a vlasy sú upravené
    Kopie recenze od Hana z notino.sk
    29. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Jeho ľahká textúra sa ľahko nanáša a príjemne vonia. Okrem toho pri jeho používaní nemám zlepené vlasy
    Kopie recenze od Alica z notino.sk
    23. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Sprej dodává vlasům dobrý objem a příjemně voní. Nemá v sobě tolik „dusivé“ složky, jak jsem u ostatních sprejů zvyklá.
    Tereza P.
    23. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Parádní vosk na vlasy ve spreji. Hezky voní a opravdu udrží vlasy na uzdě. Mé podrosty v pohodě zkrotil a nikde netrčí.
    Monika
    7. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Na vlasoch príjemne matný. Účes pôsobí úplne prirodzene. Povedený výrobok.
    Juwie
    31. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Vosk na vlasy ve spreji jsem použila poprvé a jsem nadšená. Dobře se nanáší, krásně udrží vlasy, které se normálně nevejdou do culíku a za normálních okolností mi trčí všude kolem hlavy a navíc krásně voní.
    Jana
    31. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Neslepuje vlasy, dobře fixuje. Díky tomu, že je ve spreji, je aplikace opravdu jednoduchá.
    Jitka
    31. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Krátke vlasy vďaka nemu nedosiahnu na chvost po celý deň, čo dokáže len málo fixačných prípravkov.
    Kopie recenze od Anna S. z notino.sk
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Udrží krátké vlasy, které nedosáhnou do culíku po celý den, což málo který fixátor dokáže.
    Eva
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Vosk je skvelý, vlastne nemusím používať lak na vlasy, vlasy sú krásne lesklé, posilnené a ľahko sa rozčesávajú.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Za mě super spojení - nemusím používat lak. Pěkně zafixuje. Velmi pěkně voní, nelepí tolik a aplikace je jednodušší než obyč. vosk.
    Anna
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. Skvelý produkt. Účes pekne drží a vlasy nie sú mastné. Vrelo ho odporúčam.
    Kopie recenze od Mária z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Lak dobre fixuje. Je jemný a nezlepuje vlasy. Po aplikácii mám vlasy krásne lesklé.
    Kopie recenze od Ema z notino.sk
    28. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Lak dobře fixuje. Je jemný a neslepuje vlasy. Po aplikaci mám vlasy krásně lesklé.
    Renata
    28. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek