Přejít na hlavní obsah
Matrix Unbreak My Blonde vyživující kondicionér pro blond vlasy

Recenze Matrix Unbreak My Blonde

vyživující kondicionér pro blond vlasy

Nezlomná blond s Unbreak My Blonde pro všechny typy zesvětlených vlasů. Zažijte skvělý pocit z dokonale pevných a lesklých blond vlasů díky složení s kyselinou citronovou.

Koupit

Nezlomná blond s Unbreak My Blonde pro všechny typy zesvětlených vlasů. Zažijte skvělý pocit z dokonale pevných a lesklých blond vlasů díky složení s kyselinou citronovou.

Koupit

Matrix Unbreak My Blonde recenze20

4.5
26
6
2
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Je kravina, aby někdo napsal, že mu kondicioner masti vlasy, když ho nedá na pokožku, ale jen do délek jak se dávat má. Pokud ho tak opravdu dá, nemůže mu zmastit pokožku. Když se totiž řeknou mastné vlasy, tak jde o mastnou pokožku z které se ta mastnota dostane do délek. Vlasy sami o sobě se nemasti. Masti se pokožka. Nevím co je na tom nelogického a když tohle někdo napíše jako paní v recenzích, tak si pak lidé myslí, že pro ně je nevyhovující pokud ma mastnou pokožku. Buď se jí kondicioner dostal i na pokožku nebo ma vetsi produkci mazovych zlaz a ma sama o sobe mastnejsi pokozku hlavy a nebo to logicky nechápu. Já mám hodně mastnou pokožku protoze mám větší produkci mazovych žláz. A nesmím si dát žádný kondicioner na pokožku. Což by se nemělo dávat nikdy, ale někomu se suchou pokožkou to nevadí.
    Nikola W.
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Skvělý kondicionér
    Alena
    12. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Za mě naprostý propadák. Kondicionér je hustý, špatně se nanáší. I když dávám jen do délek, hrozně mi mastí vlasy. Myslela jsem, že zachrání mé melírované vlasy, ale naprosté zklamání.
    Markéta
    26. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Po testovaní tejto značky môžem povedať že som veľmi spokojná. Značka vynikajúca produkty sú super. Tieto produkty mojim vlasom veľmi vyhovovali. Šampónu stačí veľmi malo tým pádom vydrží aj dlho a má skvelú konzistenciu. Bezoplachová kúra vlasy mi vôbec nezostali zamastené no skratka skvelé.
    Kopie recenze od Viktória Š. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Věřím, že šampony jsou super pro velmi zničené vlasy/vlasy po peroxidaci. Já mám vlasy zničené na konečkách, čím se mi pomocí vlasové péče pomohly, co se jedna kořínků vlasů, tak se mi rychleji vlasy u pokožky mastí. Tuto řadu bych spíše doporučila velmi poškozeným vlasům.
    Aneta H. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. kondicionér má z celé sady za mě asi nejlepší vůni!! krásně se nanáší tak ale i smývá, prostě bezva, nádherně tak doplňuje šampon a překrývá vše svou vůní, byla jsem velmi mile překvapena i velikostí produktu
    Karolína F. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Kondicionér od matrix results unbreake my blonde je též velmi dobrý, co se týče kvality tak mi krásně projasní vlasy a mají krásný nádech vzdusnosti. S kondicionerem se dobře pracuje a můžu ho vřele doporučit. Zase jako u šamponu bych ocenila změnu obalu produktu ale jinak vše ok.
    Timea M. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Produkty mě opravdu mile překvapili, jelikož po něm byly mé vlasy jako znovuzrozené.Krásně hydratujen, dodává vlasům pevnost a zanechává je krásně lesklé.Překvapilo mě, že vlasům dodává pěkný objem a nejsou takové splesklé
    Alex H. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Kondicioner nádherné voní, krásné se po něm jdou rozčesat vlasy, miluju tyhle produkty určitě si je koupím znova, doporucuju slecnam s blond vlasama, Dekuji ze jsem mohla mít tuhle zkušenost a vyzkouset to.
    Natálie P. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Nejlepší věc na zničené vlasy. Určitě jsem neobjednala naposledy. Vlasy mám lesklé, hebké a hlavně ZDRAVÉ! Krásně to voní, balení při častém mytí (4x v týdnu) vydrží něco okolo měsíce což je bomba! Zápor žádný nemám.
    Simona V. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Kondicionér byl také super, občas jsem po něm měla mastnější vlasy, ale jinak bylo vše v pořádku. Používám ho nyní každé 2 dny a jde to opravdu znát. Musí se však opravdu velice důkladně vymýt.
    Marcela T. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Kondicionér vlasy okamžite zacelí a už v sprche cítiť, že sú jemnučké a hladké. Po nanesení som vlasy ešte prečesala spolu s kondicionérom a vytvorilo to super efekt.:)
    Veronika K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Nejlepší kondicionér jaký jsem kdy měla. Již po prvním použití jsem viděla výsledky. Vlasy jsou hebké, lesklé a snadno se rozčesávají. Celkově jsou pevnější. Vůně je velice příjemná, svěží. Mohu na 100% doporučit
    Hana P. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Kondicionér se dobře nanáší. Příjemně voní a konečky vlasů jsou sjednocené. Nemastila se mi po použití hlava. Vlasy jsou jemné a krásně lesklé. Vřele doporučuji
    Dita K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Pri prvom použití som u tohto produktu nespozorovala žiadne účinky tie sa dostavili až na 3 raz používaní , produkt pekne vlasy zacelý a dodá im lesk a vlhkosť
    Kopie recenze od Kristína K. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Po úmrtí mých vlasů šamponem od této značky (většinou si vlasy myju dvakrát) vlasy pořádně vymačkám, abych je zbavila přebytečného množství vody a nanesu do nich od konečků cca do 3/4 délky vlasů posilující kondicionér. Kondicionér nedávám až ke kořínkům vlasů, protože se mi pak rychleji mastí vlasy a jsou úplně splihlé bez objemu. Jak jsem již psala výše, vlasy mám odbarvené na blond a tudíž se mi dost špatně rozčesávají. Abych předešla zbytečnému dalšímu nechtěnému poškození nebo dokonce k vytržení, snažím se vlasy rozčesat hned, když si do vlasů nanesu kondicionér. Vlasy se pak jednoduše rozčešou. Takže nanesu kondicionér, rozčešu vlasy a pak nechám kondicionér působit cca 5 minut. Někdy i déle. Kondicionér má bílou barvu, příjemnou jemnou vůni a tužší konzistenci než šampón. Momentálně mám vlasy střižené do delšího mikáda (pár centimetrů pod ramena) a na tuto délku mi stačí nanést množství velké asi jako dvaceti koruna. Díky konzistenci, kterou kondicionér má, se krásně a rovnoměrně nanáší do mokrých vlasů.
    Kateřina Ž. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Kondicionér byl za mě nejslabší produkt celé řady. Rozhodně nechci říct, že byl špatný, ale měla jsem i lepší. Velké plus byla opět krásná vůně, líbila se mi i textura. Co se mi nelíbilo, tak byl to, že jsem měla pocit, že jsem ho nedala dostatek. Mám ráda když cítím okamžitou hebkost a tady jsem si nebyla jistá, zda budou vlasy po umytí opravdu heboučké, jak by po kondicionéru měly byt. Musím ale říct, že s konečným výsledkem jsem byla spokojená, ale dost tomu pomohla bezoplachová péče.
    Helena Leona Č. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Matrix Blonde kondicionér se vyplatí používat déle a nenechat se odradit, že nevidíte výsledek hned. Asi po třetím nebo čtvrtém mytí, byly vlasy nádherně hydratované, lesklejší a vyživené. Skvělý doplněk k šamponu!
    Jiřina S. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Kodicioner je velmi dobre štrukturovany, voňavý, vlasy nelepí a jednoducho sa nanáša, vlasy zanecháva jemné a lesklé ako od kaderníka. Vpije sa do vlasov takmer okamžite.
    Kopie recenze od Tatiana Š. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Produkty Matrix Unbreak My Blonde ma veľmi prekvapili. Vlasky sú po umytí jemné ako z bavlny, jednoducho sa rozčesávajú a úžasne voňajú. Veľké plus je, že stačí použiť málinko produktu takže produkty dlho vydržia. Určite som so značkou matrix neskončila.
    Kopie recenze od Angelika S. S. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek