Přejít na hlavní obsah
Matrix Brass Off šampon neutralizující mosazné podtóny

Recenze Matrix Brass Off

šampon neutralizující mosazné podtóny

Dopřejte svým vlasům profesionální péči jako ze salonu. Získaly vaše hnědé vlasy po zesvětlení nepěkný oranžový, mosazný nádech? Šampon neutralizující nežádoucí mosazné tóny Matrix Total Results Brass Off Color Obsessed Shampoo je tou pravou záchranou. Obsahuje modré a fialové pigmenty, které neutralizují teplé tóny a dodají vlasům studený nádech.

Koupit

Dopřejte svým vlasům profesionální péči jako ze salonu. Získaly vaše hnědé vlasy po zesvětlení nepěkný oranžový, mosazný nádech? Šampon neutralizující nežádoucí mosazné tóny Matrix Total Results Brass Off Color Obsessed Shampoo je tou pravou záchranou. Obsahuje modré a fialové pigmenty, které neutralizují teplé tóny a dodají vlasům studený nádech.

Koupit

Matrix Brass Off recenze20

4.6
68
17
9
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Skvělý šampon, tóny opravdu neutralizuje a po umytí mám vlasy jak od kadeřníka.
    Jana
    17. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Tento šampon je společně s maskou ze stejné řady zázrak. Po stažení henny jsem měla stále zrz odstín v mých tmavších blond vlasech, každá studená barva se mi do něj po chvíli vymyla. Zkusila jsem tunu modrých a fialových šamponů (mohla bych si otevřít drogerii) a až při této kombinaci jsem viděla rozdíl hned po 1. použití. Po masce jsou navíc vlasy moc pěkné a hladké. Šampon nechávám působit 5 min, masku poté 10 min, následně dám jakýkoliv komdicionér.
    Hana N.
    14. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. To, co slibuje, neudělá - odstranění mosazných tónů. Zapůsobil jen na ty opravdu nejsvětlejší části - ty jsou teď fialové a se zbytkem, kvůli kterému jsem ho chtěla, neudělal vůbec nic. Ani po druhém pokuse při cca 15 min působení. Takže pokud nejste komplet platinové blondýny, vyhozené peníze.
    Barbora
    21. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Not very hydrating conditioner, rather light. Not for damaged hair, but still offers nice color retainment.
    Maria K.
    13. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Moc som spokojná, vyživuje mi vlasy a aj keď nemám blond vlasy na ktoré je určena táto sada od matrixu, pretože mne tiež veľmi dobre sadol a som nadpriemerne spokojná, neostávajú mi po ňom
    Kopie recenze od Michaela G. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    4. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Keďže som si pred nedávnom odfarbila vlasy na tmavší blond, tento šampón mi veľmi sadol a uz po prvých troch použitiach som cítila rozdiel. Vlasy- predovšetkým korienky zanechal vyživené a zbavil ma nežiaducich podtónov.
    Kopie recenze od Ema M. z notino.sk
    4. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Začala som používať produkty MatrixTotal Results Brass off a fialovy mosaduny podtón krásne miol a neutralizoval sa uz po prvom použití. Vôňa je veľmi prijemna a vlasy su hebke svieze pevne a dokonalo rozziarene oživene. Blond vlasy nabrali druhy dych
    Kopie recenze od Dajana L. z notino.sk
    4. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Ako blondínka už roky zháňam nejaký dobrý fialový šampón, ktorý by neutralizoval žlté odtiene a zároveň by tak nevysušoval moje vlasy ako ostatné šampóny z drogérie. Mám taktiež problém s elektrizovaním vlasov a po pár použitiach tohto šampónu mám úplne hladké, hydratované vlasy. Žlté odtiene neutralizuje len jemne že nemám doslova fialove vlasy.
    Kopie recenze od Mária M. z notino.sk
    4. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Matrix total result brass off šampón má úžasnú vôňu, netreba ho spotrebovať na jedno umytie veľa a dobre pení. Veľmi ľahko sa nanáša a vlasy po umyti nechá jemné a voňavé.Bohužiaľ šampón necháva zafarbené ruky, čo určite nieje až taký veľký problém vzhľadom na to ako mi šampón pomohol. Odporucam použiť rukavice. Taktiež odporúčam poriadne vyumyvat vaňu pretože šampón necháva fialové škrvny ktoré ostanú pokial ich hneď po umývaní vlasov nezmyjete.
    Kopie recenze od Natália V. z notino.sk
    4. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Zachránil mi vlasy. Po nepovedené hnědé barvě, která chytla zrz, navíc nerovnoměrně. Zkusila jsem několik fialových šamponů na neutralizaci, nepomohly. Řekla jsem si, že koupí tohoto šamponu už to víc neskazím. A vyplatilo se, barvu sjednotil a stáhl už po prvním umytí. Paráda
    Nikola T.
    29. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Šampon vlasy zbaví mosazných podtónů, má příjemnou vůni a vlasy jsou po něm hebké. Co mi nesedí je aplikace. Čekat 5 minut ve sprše na to bohužel čas nemám. Ale efekt udělá, který slibuje.
    Zuzana J. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Poprvé jsem vyzkoušela šampon tohoto typu. Šampon používám pořád, neboť mám melír a neutralizuje mi žluté tóny, které nesnáším. Velmi příjemně voní a myje suprově. Vlasy vypadají po umytí hydratovaně a na omak jsou hezky jemné.
    Sára V. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Pouzivam tento sampon poprve. Mam na vlasech blond platinu a i po 4 mesicich bez zlutych tonu. Vyzkousela jsem i jine sampony, ale vzdy jsem byla zklamana. Na tento sampon jsem cetla skvele recenze a je vyborny. Doporucuji vsem blondynkam.
    Radka B. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Upřímně řečeno od toho šamponu jsem čekala více. Po několika používání je sice vidět hezký výsledek, ale ta aplikace...! Čekat 3 minuty se šamponem na hlavě je příliš dlouhé. Taky pro aplikaci by byli lepší rukavice. Řekla bych, že bude vhodnější do salonů než pro domácí použití.
    Petra Z. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Matrix Total Results Brass Off šampon mám smíšené pocity. Tuto značku jsem nikdy předtím nepoužívala. Šampon opravdu neutralizuje žluté tóny. Ale použití je zvláštní. Mít šampon na vlasech 3-5 minut je trochu nepraktické a zároveň by to chtělo i rukavice. Samotný šampon bez kondicionéru vlasy spíše vysuší a zacucká.
    Julie S. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Šampon opravdu neutralizuje žluté tóny a pekne voní ale řekla bych ze jako samostatný produkt nema tolik účinnost než s celou řadou, trosku mi vadilo ze šampon uz trošku tonoval do fialova a nebyl tak sjednoceny, jinak me pekne překvapil
    Adéla V. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Vlasy mám odbarvené peroxidem a nabarvené vlasy na baleáž, vlasy se mi vybarvovaly trochu do žluté barvy a hned jak jsem začala používat tento produkt od Matrixu, tak jsem po měsíci měla mnohem zdravější, lesklejší a hezky zbarvené vlásky.
    Natálie K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. vyborny!! moc hezky zjemnil vlasy, velmi prijemny, hezka vune, jedine doporucuji. barvu vlasu to vubec nezmenilo. ale velmi rada tento produkt pouzivam. lehce me po nem svrbi hlava, ale to jen kvuli tomu ze mam velmi setrnou pokozku
    Natalie D. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Balíček zahrnoval fialový šampon, kondicioner a sprej na tepelné úpravy vlasů, vše mělo potlačovat žluté tóny a musím říct, ze hned po prvním použití jsem viděla viditelné rozdíly a odpovídalo to všemu, tak jak mělo a mohu to jen doporučit.
    Kristýna R. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Jsem velice spokojená. Vlasy jsou po umytí krásné. Změní tón barvy vlasů a díky tomu nejsou tak žluté. Vlasy mám obarvené na blond a byly takové do žluta/zrzava. Teď už ale nejsou. Jsou spíše do šedé barvy a naprosto to miluju.
    Nikola P. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    27. září 2022
    Byla recenze užitečná?