Přejít na hlavní obsah
Matrix Brass Off sprej na vlasy neutralizující žluté tóny

Recenze Matrix Brass Off

sprej na vlasy neutralizující žluté tóny

Zbavte se nechtěných oranžových podtónů ve vlasech jednou provždy. Sprej na vlasy neutralizující měděné podtóny Matrix Total Results Brass off konečně zajistí, že vaše vlasy budou hrát nádhernými chladnými barvami. Navíc vlasy krásně vyživí a připraví je na následný styling.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Zbavte se nechtěných oranžových podtónů ve vlasech jednou provždy. Sprej na vlasy neutralizující měděné podtóny Matrix Total Results Brass off konečně zajistí, že vaše vlasy budou hrát nádhernými chladnými barvami. Navíc vlasy krásně vyživí a připraví je na následný styling.

Koupit

Matrix Brass Off recenze20

5.0
39
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Sprej krásně voní, odstranuje žluté tony a vlasy se po nem dobre rozcesavaji.
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    13. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Sprej krásně pomůže při rozčesání vlasů a podpoří poslední krok ve vlasové rutině s neutralizací teplých tónů ve vlasech.
    Ivana
    4. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Skutočnú radosť mám z tohoto produktu. Som bruneta s blond melírom a zo začiatku sa ten melír prejavovať s hrdzovým podtónom, čo sa mi samozrejme nepáčilo. Je to sprej, takže ľahko sa ovláda nastriekaním do dlaní a nanesením presne tam, kde chcem. Na dosiahnutie účinku stačí málo. Ja si to ešte prečešem, aby som sa uistila, že sa všetko zmieša a následne žnem výsledky!
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    31. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Sprej je skvelý ako posledný krok po umytí vlasov šampónom a kondicionérom z rovnakej rady. Dodá vlasom pekný lesk a zároveň zneutralizuje žlté podtóny.
    Kopie recenze od Aneta z notino.sk
    31. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Super závěrečný krok celé řady Matrix Brass Off. Má hustší konzistenci a dobře vyživuje. Vlasy nezatíží. Hezky změní teplý tón vlasů.
    Kamila
    31. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Používam ho vždy po použití šampónu a kondicionéru brass off a všetky spolu tak dobre fungujú, že sú moje vlasy jemné a bez medených tónov.
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    29. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Spreje obvykle nepoužívám a tímto do Matrixu jsem mile překvapená. Velmi hezký voní, vlasy mi po něm neelektrizují, nemusím používat spray. Používám celou řadu Brass Off šampón a kondicionér. Spray stejné kolekce je skvělý doplněk.
    Anika
    29. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Skvelý sprej na neutralizovanie teplých podtónov vo vlasoch. Vlasy sú po používaní lesklé a dobre sa rozčesávajú.
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    29. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Tento sprej je môj obľúbený. Neutralizuje žlté farby vlasov a pomáha zjednotiť celkový vzhľad.
    Kopie recenze od Viktória z notino.sk
    28. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Napokon som našla sprej na vlasy, ktorý funguje. Vlasy sú hebké a po pár použití bola vidieť zmena. Odporúčam používať aj so šampónom a kondicionérom z rovnakého radu.
    Kopie recenze od Ria z notino.sk
    28. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Rozdiel vidím okamžite, vlasy sú ľahšie, nádherne vonia
    Kopie recenze od Janka z notino.sk
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Veľmi dobrý produkt, ktorý sa ľahko aplikuje na vlasy. Po niekoľkých použitiach som si naozaj všimla, že moje vlasy nemajú toľko medených podtónov a farba je jednotnejšia. Navyše moje končeky nevyzerajú tak roztřepene, čo je veľké plus.
    Kopie recenze od Laura z notino.sk
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Výsledek se projevil až po delším používání, ale stojí to za to. Mé vlasy nejsou už tak suché a krásně se lesknou.
    Sylva Š.
    24. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Sprej má velmi dobrý rozprašovač, díky čemuž se dobře aplikuje na vlasy. Odbarvené vlasy získají mnohem krásnější barvu.
    Natálie E.
    24. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Sprej používám s celou řadou. Krásně vlasy hydratuje a neutralizuje podtóny. Jsem spokojená
    Radka
    22. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. So sprejom som úplne spokojná, neutralizuje mosadzné podtóny, nádherne vonia a dodáva mojim vlasom rozžiarený vzhľad. Super, odporúčam
    Kopie recenze od Ema z notino.sk
    19. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Super produkt, ktorý zabraňuje nežiaducemu lámaniu a štiepeniu končekov a neutralizuje medené a oranžové tóny
    Kopie recenze od Zara z notino.sk
    17. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Používám celou řadu a za mě naprostá spokojenost. Sprej je lehký, nezatěžuje vlasy, krásně voní a dopomáhá neutralizovat nehezké tóny.
    Sára
    15. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Nikdy jsem produkty pro neutralizaci barvy z vlasů nepoužívala a jsem překvapená jak dobře to funguje. Původně jsem si chtěla nechat zesvětlení odrůst, ale opravdu to nevypadalo hezky, takže už jsem se smiřovala s dalším dobarvováním. Ale díky téhle řadě už nemusím. Mám kombinaci jak šamponu, kondicioneru tak i tohodle spreje. Funguje skvěle. Žádné fleky, podráždění pokožky nebo poškození vlasů. Nenní to tedy hned po jedné aplikaci, ale už po jedné je znát rozdíl. Za mě super :)
    Kopie recenze od Barbora z notino.sk
    15. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Nezatěžuje vlasy, nedělá fleky, prostě top. Vyzkoušela jsem už více přípravků na žluté tony a za mě tento určitě nejlepší, krásně doplňuje šampon a kondicionér ze stejné řady.
    Kristýna
    13. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek