Přejít na hlavní obsah
Biolage Essentials VolumeBloom objemový šampon pro jemné vlasy

Recenze Biolage Essentials VolumeBloom

objemový šampon pro jemné vlasy

Užívejte si vzdušný účes, který bude po celý den krásně nadýchaný stejně jako květ bavlníku. Právě tím je inspirován objemový šampon pro jemné vlasy Biolage Essentials VolumeBloom. Z vlasů velmi šetrně odstraní veškeré nečistoty a po umytí je zanechá krásně lesklé a pružné, aniž by je zbytečně zatížil.

Koupit

Užívejte si vzdušný účes, který bude po celý den krásně nadýchaný stejně jako květ bavlníku. Právě tím je inspirován objemový šampon pro jemné vlasy Biolage Essentials VolumeBloom. Z vlasů velmi šetrně odstraní veškeré nečistoty a po umytí je zanechá krásně lesklé a pružné, aniž by je zbytečně zatížil.

Koupit

Biolage Essentials VolumeBloom recenze20

4.1
28
4
5
1
5
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Katastrofa !!! Mám normální dlouhé nebarvené vlasy, za měsíc používání mi je tahle řada totálně odrovnala !! :( začala mě po něm svědět hlava, extremě mi vlasy začaly padat ( uz při mytí jsem jen tahala vlasy pryč ) a celé se my kompletně vysušili :( po nějaké době už jsem je nemohla rozčesat ani suché ( ano použila jsem i leave-in a olej ) takže ne děkuji !! Přešla jsem na značku Wella okamžitě jsem poznala rozdíl hned při prvním umytí a předražená Biolage letí do koše !!
    Sam
    9. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Kvalitný šampón s príjemnou nežnou vôňou
    Kopie recenze od Soňa K. z notino.sk
    6. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. vlasy se více elektrezují v porovnání s jiným šamponem.
    Marina Č.
    23. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. složení nic moc, takže nechápu tu cenu, ale pořád lepší, než běžné šampony z drogerie, dobře pění (díky SLS ☹), použila jsem na jemné vlasy, ale efekt většího objemu se nekonal
    Magdalena
    2. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. šampon vlasy dobře umyje, dodá objem, vlasy nejsou zatížené, bohužel po delším používání mě po něm začala svědit hlava, dost vysušuje
    Lucie
    23. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Vlasy mám hodně jemné a mastí se mi. Jsem s tímto šampónem moc spokojená, kupuji ho už několik let. Moje vlasy se po něm méně mastí a dodá krásný objem. Zkouším i jiné, ráda experimetuji, ale vždy se k němu vrátím. Mám i kondicionér a ten výsledek ještě zlepší.
    Natálie
    23. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Kupuji opakovaně, vlasy jsou pevnější, pocitově hustější.
    Carla
    25. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Výborný šampon, kupuji již po několikáté
    Dagmar
    11. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Šampon vlasy hezky umyje, ale objemu jim moc nedal...
    Veronika
    4. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Absolutně nejlepší šampon, co jsem kdy používala. Používám 2 roky a jiný kupovat nebudu. Opravdu přidá objem, stačí trochu a hodně napění. Jsem nadšená.
    Michaela
    26. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Perfektný, krásne vlasy sú po ňom, objem vydrží do ďalšieho umytia.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    12. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Kupuji opakovaně, krásná vůně, vlasy se méně mastí, než po šamponu z drogerie.
    Kateřina K.
    1. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. TOP sampon!!! Pouzivam ho uz niekolko mesiacov a na kvalite mojich vlasov je to naozaj viditelne. Sampon je naozaj kvalitny, o com svedci aj fakt, ze vam pri umyvani,, vrzgaju" vlasy, takze vlasy su po nom naozaj perfektne umyte bez zatazenia 😊 Dokonca mam pocit, ze sa mi po nom aj menej mastia vlasy. Kazdemu, kto jeho kupu zvazuje ho urcite odporucam!
    Kopie recenze od Nasťa z notino.sk
    7. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Matrix Biolage používám již delší dobu, nyní chvilku řadu proti padání vlasů, na jaro a prostřídání se vracím k objemové. Rozdíl je poznatelný. Vlasy jsou lehčí a nadýchanější.
    snoopik
    29. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. Matrix Biolage používám již delší dobu, nyní chvilku řadu proti padání vlasů, na jaro a prostřídání se vracím k objemové. Rozdíl je poznatelný. Vlasy jsou lehčí a nadýchanější.
    snoopik
    29. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. S tímto šampónem jsem velmi spokojená, dobře vlasy umyje a zbaví stylingových přípravků. Jemným vlasům dodá na objemu, účes se dobře upravuje a vypadá bohatější.
    Jitka
    7. listopadu 2018
    Byla recenze užitečná?
  17. Naprostá nespokojenost. Hezky voní a vlasy se po něm moc nemastí ale objem vůbec žádný, používám i s kondicionérem a když použiju obyčejný regenerační šampon od gliskuru mám větší objem než po tomhle.
    Viktorie
    29. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  18. První šampon, který mi ten objem opravdu dá, nemastí se po něm tolik hlava. Jsem maximálně spokojená, mám po něm super vlasy.
    Miss
    8. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  19. Po recenziách som si šampon objednala a je to peklo..fakt som nikdy v živote nemala horší šampon..hned na druhý den som mala na totálku mastné vlasy a to mi z normálnym šamponom stačí raz za tri dni..za mna absolúzne najhorší šampon v mojom živote :=(
    Kopie recenze od Nada z notino.sk
    19. dubna 2017
    Byla recenze užitečná?
  20. Se šamponem jsem spokojená, mám jemné vlasy, šampon přidá na objemu, příjemně voní.
    Lucie
    10. února 2017
    Byla recenze užitečná?