Přejít na hlavní obsah
Biolage Essentials VolumeBloom objemový kondicionér pro jemné vlasy

Recenze Biolage Essentials VolumeBloom

objemový kondicionér pro jemné vlasy

Jemné vlasy bez objemu se složitě upravují a vytvoření vzdušného účesu může být někdy pořádný boj. Objemový kondicionér Biolage Essentials VolumeBloom je inspirovaný květem bavlníku a zajistí vašim vlasům stejně nadýchaný vzhled. Zároveň je vyživuje a hydratuje bez pocitu zatížení a usnadňuje jejich rozčesávání. 

Koupit

Jemné vlasy bez objemu se složitě upravují a vytvoření vzdušného účesu může být někdy pořádný boj. Objemový kondicionér Biolage Essentials VolumeBloom je inspirovaný květem bavlníku a zajistí vašim vlasům stejně nadýchaný vzhled. Zároveň je vyživuje a hydratuje bez pocitu zatížení a usnadňuje jejich rozčesávání. 

Koupit

Biolage Essentials VolumeBloom recenze20

4.5
22
1
2
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Produkt jsem si koupila po doporučení od kadeřníka a na základě recenzí. Ale jsem velmi zklamaná. Čekala jsem nějaký zázrak a místo toho nevidím žádný rozdíl oproti obyč kondicioneru z drogerie za poloviční cenu. Vlasy se špatně rozčesávají, jsou suché a elektrizují. Znovu nekoupím.
    Lenka M.
    26. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Od kedy som začala používať tento kondicionér mi začali vypadávať vlasy... :/ Mám polodlhé a jemné vlasy a na rozčesávanie a objem je jeden z najhorších, aké som mala.
    Kopie recenze od Janka z notino.sk
    17. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  3. Vyrobky Biolage kupuju opakovane a opet spokojenost. Kondicioner vlasy nezatizi, jdou dobre rozcesat a efekt je videt po prvnim pouziti. Jemne voni, urcite u nej chvili zustanu.
    Eva
    5. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  4. Jsem zklamaná, žádný objem se nekonal a ještě vlasy zůstaly mastné, bylo použito jen střídmě, žádné přehnané množství :-(
    p
    9. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  5. Z tejto znacky bravam dlhsie sampony a kondicionery. Ale tato rada mi pride top pre jemne vlasy. Mam vlasy pevnejsie a kvalitnejsie
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    20. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  6. Kondicioner absolutne nezatazuje vlasy, naopak su hustejsie a objemnejsie. Objednavam si ho pravidelne a neviem si ho vynachvalit 😊
    Kopie recenze od Nasťa z notino.sk
    7. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. S kondicionérem jsem spokojená. Vlasy jsou po něm nadýchanější.
    Jana Š.
    7. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  8. Kondicionér si opakovane objednávam. Používam na končeky vlasov, ktoré sú potom lesklé a pružné, bez zaťaženia, lepšie sa upravujú. A hlavne sa po aplikácii vlasy lepšie rozčesávajú= pri rozčesávaní vám vypadá menej vlasov.
    Kopie recenze od BT z notino.sk
    6. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. +00 % spokojnosť, používam dlhodobo
    Kopie recenze od Alžbetka z notino.sk
    24. března 2018
    Byla recenze užitečná?
  10. výborný
    Jana
    18. února 2018
    Byla recenze užitečná?
  11. Vlasovou kosmetiku Matrix používám již dlouhodobě. Mohu jen doporučit.
    Marie M.
    4. dubna 2017
    Byla recenze užitečná?
  12. Kondicionér používam spolu so šampónom a som vysoko spokojná. Vlasy vôbec nezaťažuje a sú lesklé, vzdušné a prúžné.
    Kopie recenze od Romi z notino.sk
    28. prosince 2016
    Byla recenze užitečná?
  13. používám krátce, zatím spokojena, krásně voní
    Bára
    7. prosince 2016
    Byla recenze užitečná?
  14. Skvělý přípravek. Používám celou řadu a jsem velmi spokojená. Doporučuji.
    Lada
    22. listopadu 2016
    Byla recenze užitečná?
  15. Na me jemné vlasy úžasná věc. Vůbec neztrácí objem spíše naopak. Vřele doporučuji
    pavlína
    31. srpna 2016
    Byla recenze užitečná?
  16. Nepoužívám jinou vlasovou kosmetiku,nez je Matrix. Kvalita je vysoká a cena skvělá ;)
    Veronika
    25. května 2016
    Byla recenze užitečná?
  17. Používám krátce, ale jsem spokojena.
    Renata B.
    15. května 2016
    Byla recenze užitečná?
  18. Vyborný přípravek
    V.
    2. května 2016
    Byla recenze užitečná?
  19. Velmi lehký, vlasy po něm neztrácejí na objemu.
    L.
    25. března 2016
    Byla recenze užitečná?
  20. Výborné!!!!!
    Jana Č.
    25. ledna 2016
    Byla recenze užitečná?