Přejít na hlavní obsah
Mario Badescu Drying Lotion lokální péče proti akné

Recenze Mario Badescu Drying Lotion

lokální péče proti akné

Vyspěte se do krásy a dejte sbohem nedokonalostem.

-20 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Vyspěte se do krásy a dejte sbohem nedokonalostem.

Koupit

Mario Badescu Drying Lotion recenze20

4.9
22
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Opravdu funguje, používala jsem na záda. Na obličej pozor, je hodně silný a oloupala jsem se. Radši po menších dávkách
    Adéla
    24. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Odporúčam. Pomáha mi na akné.
    Kopie recenze od klaudia z notino.sk
    13. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Zakoupila jsem na základě kladných recenzí. Přípravek opravdu funguje., což jsem měla možnost hned vyzkoušet, když se mi vytvořil opravdu bolestivý pupen za uchem. Potřela jsem a do rána zánět odezněl, místo se začalo loupat a teď po třech dnech už je to skoro zahojené. Jako lokální první pomoc opravdu perfektní, doporučuji.
    Kami
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Skvělý produkt! Funguje dobře na akné, moc mi pomohl. Jen to šíleně pálí po nanesení na pupínky, ale rychleji je hojí. Vůně není úplně příjemná, ale dá se to přežít. Škoda, že není k lahvičce aplikátor, ušní vatová tyčinka se těžce dostává až na dno.
    Nikola
    28. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Za mňa je toto najlepšia vec na vyrážky a to som skúsila už veľmi veľa produktov, tento krásne vysuší a rýchlo vyrieši problematickú pleť.
    Kopie recenze od Michaela B. z notino.sk
    1. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Skvělý pomocník na lokální aplikaci při boji s akné, dcera používá již několik let a opravdu skvěle funguje. Doporučuji
    Krista
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Veľmi, ale naozaj veľmi dobrý účinok.
    Kopie recenze od Marta z notino.sk
    22. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Trpím celkem dost na akné a toto je super. Koupím určitě znovu. Rychleji se pupínky hojí. Celkem vysušuje proto je potřeba zvolit nějaký hydratační krém. S krémem co používám pokožku vysušenou nemám. Doporučuji.
    Aneta
    16. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Používám na akné na zádech, na obličeji mi přijde, že to vysušuje až moc
    Ela
    1. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Přípravek kupuji pravidelně pro dceru v pubertě, na již vzniklé pupínky si přípravek aplikuje jednorázovou vatovou tyčinkou a přes noc se zanícené místo vysuší a zklidní.
    Nikol T.
    6. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Na akné jsem toho vyzkoušela opravdu hodně, ale výsledek byl většinou ještě horší. Tento produkt, je ale moje záchrana. Lehce se aplikuje a do rána pupínek krásně zaschne.
    A
    29. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Při aplikaci přímo na pupínek trochu štípe, ale zahojí ho velmi rychle.
    Verča
    14. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Výborný přípravek, opravdu pomáhá, super.
    Dana U.
    12. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Skvělý pomocník pro rychlé se zbavení pupínku! Stačí nanést tyčinkou na pupínek a přes noc je pryč. Tato péče vysuší červený pupínek, který se pak netvoří dál. Jsem spokojená!!!
    Zita
    5. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Tato lokální péče je skvělá. Přes noc skvěle zahojí pupínek, takovým způsobem, že už pak neroste. Záchrana pro lidi s problematickou pletí.
    Marťa
    2. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Jedním slovem Paráda! Jak ucítíte že se vám klube pupínek nanesete vatovou tyčinkou na postižené místo (nejlepe přes noc) a ráno už se pupínek kásně vysušený a další den už je místo krásně zahojené! Mám velice specifickou plet a musím si vážně mezi kosmetikou vybírat! Ale tohle vážne doporučuji všem. Co je mínus je sklo...bylo by super zapřemýšlět nad lepší lahvičkou už jen skrze aplikaci.
    Ovoce
    14. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Naozaj to pomáha, odporúčam
    Kopie recenze od Tímea z notino.sk
    6. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Najlepší produkt na vyrážky, večer natriete na vyrážku a ráno je pekne vysušená a nevidno ju skoro vôbec :)
    Kopie recenze od Chiara Š. z notino.sk
    24. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Skvělá věc na akné, jakmile se mi začne na obličeji něco dělat, rychle natřu a rázem je to pryč :)
    Mirka
    12. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Jedna z nejlepších věcí na pupínky! Jsem strašně ráda že už se prodává na Notinu, vždycky jsem kupovala vzahraničí a teď konečně můžu i tady. cca po třech dnech používání mě pupinek zmizí, je to fakt zázrak
    Barbora H.
    11. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?