Přejít na hlavní obsah
Makeup Revolution Soph X paleta rozjasňovačů

Recenze Makeup Revolution Soph X

paleta rozjasňovačů

Víte, co se říká. Rozjasňovačů není zkrátka nikdy dost. A tvrdí to i britská fashion a beauty youtuberka Sophie „SophDoesNails“. Právě ve spolupráci s ní vznikla tato úžasná paletka rozjasňovačů Makeup Revolution Soph X.

Koupit

Víte, co se říká. Rozjasňovačů není zkrátka nikdy dost. A tvrdí to i britská fashion a beauty youtuberka Sophie „SophDoesNails“. Právě ve spolupráci s ní vznikla tato úžasná paletka rozjasňovačů Makeup Revolution Soph X.

Koupit

Makeup Revolution Soph X recenze17

4.7
16
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Úžasné, úžasné, úžasné 💯😍
    Kopie recenze od Lenka N. z notino.sk
    17. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Nádherné barvy za cenu super
    Natalie B.
    3. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Barvy na pravé straně neodpovídají fotce, jinak je krásná.
    Kateřina P.
    3. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  4. Krásná paletka rozjasňovačů pro každé líčení i typ opálení. Určitě existují i kvalitnější výrobky, ale za tuto cenu bych zřejmě nepořídila lepší paletku s obdobným výběrem.
    Petra B.
    27. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  5. Najlepsie rozjasnovace
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    18. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  6. Táto paletka je úžasná. Rozjasnovace sú úžasne a prirodzene. Krásne úkazu na pleti
    Kopie recenze od Barbora M. z notino.sk
    9. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. Potřebuju paletku rozjasňovačů? Ale jo, za necelý 3 stovky si udělám radost...a ještě že tak. Naprostá pecka. Totálně jsem si ji zamilovala, ty rozjasňovače jsou prostě nádherný. Teplé i studené podtóny, výraznější i decentnější efekt...používám je teď v létě i na víčka, jen tohle, bronzer a řasenku a hotovo. Rozhodně jedno velké ANO!!!
    Hanka
    2. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  8. Úžasná paleta rozjasňovačov. Balá som sa či ju celú využijem pri ostatných rozjasňovačoch ktoré vlastním no odkedy ju mám nepoužívam skoro nič iné.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    14. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. Úžasný produkt! Jsou tam snad všechny barvy, které k líčení potřebujete. A pigmentace je taky výborná. Navíc Vám paletka vydrží strašně dlouho, takže můžu jen doporučit!
    Tereza
    5. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Top, milujem. Kràsne odtiene. Odporùčam.
    Kopie recenze od Erika z notino.sk
    3. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  11. Sú prenádherné,najlepšie aké som kedy vyskúšala, nikto neoľutuje investované peniažky,naozaj sú krásne, stačí málo a efekt je neskutočný,odporúčam všetkými desiatimi ❤
    Kopie recenze od Sandra z notino.sk
    12. července 2018
    Byla recenze užitečná?
  12. Noazaj skvelá paletka rozjasňovačov,za takú cenu je výkon a kvalita naozaj vysoká ...odporúčam !
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    9. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  13. skvelé rozjasňovače
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    5. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  14. skvelé rozjasňovače
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    5. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  15. skvelé rozjasňovače
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    5. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  16. Paletka je nádherná a veľmi dobre pigmentová. Odporúčam všetkými desiatimi
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    1. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  17. Najlepšia rozjasňujúca paletka ktorú mám. Za taku nízku cenu som ani nedúfala že budú tie odtiene také úžasné a pigmentované. Odporúčam.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    26. dubna 2018
    Byla recenze užitečná?