Přejít na hlavní obsah
Maison Margiela REPLICA From the Garden toaletní voda unisex

Recenze Maison Margiela REPLICA From the Garden

toaletní voda unisex

Jak voní radostný pocit slunečného odpoledne stráveného na zahradě? Jako toaletní voda Maison Margiela Replica From the Garden. Přináší směs emocí, jež vytváří ruce zabořené v hlíně, čerstvá sklizeň zralých plodů nebo bzukot včel nesoucí se vzduchem. 

Koupit

Jak voní radostný pocit slunečného odpoledne stráveného na zahradě? Jako toaletní voda Maison Margiela Replica From the Garden. Přináší směs emocí, jež vytváří ruce zabořené v hlíně, čerstvá sklizeň zralých plodů nebo bzukot včel nesoucí se vzduchem. 

Koupit

Maison Margiela REPLICA From the Garden recenze20

4.7
22
4
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Cekala jsem, ze ta zemita vune rajcat bude vhodným zpusobek zakomponovana do vune kvettin. Ale bohuzel za me se tak nestalo, vune se bijou. Snazila jsem se tomu dat sanci, ale tuto vuni jsem neunesla, musela jsem ji v prubehu dne smyt.
    Hana H.
    26. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Tato vůně mě zaujala tim, že je lehká a citrusová. Je tam citit tomatové listy a to mám moc ráda. Přenáším se do vzpomínek dětstvi jak jsem byla v babiččiné zahrádce. Překvapila mě docela i dlouhá vydrž. Prostě doporučuju!
    Karolína
    14. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Miluji ji! Uz mam doma Bubble bath, beach walk a tuto jsem dostala darem a byla to laska na prvni pricichnuti
    Anička
    13. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Jsem moc mile prekvapena novinkou. Replica vune jsou noji stalici. Nemam rada mainstream a kdyz vonim tak, jako vsichni ostatni klasickymi vunemi. V tomto pripade je to originalni vune a prekvapilo me, jak jdou rajcatove listy opravdu citit. Nadhera
    Eliška P.
    9. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Co mam na Replice uplne nejradeji je to, ze se diky ni prenesete primo do pribehu samotneho parfemu. V tomto pripade do zahrady plne cerstve zralych rajcat. Vune je spis svezi a opravdu originalni. Skvela kombinace grepu a mandarinky sekunduje
    Barbora P.
    9. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Miluji vune od Replica. Tahle vune me zaujala na prvni dobrou. Ta kombinace je opravdu neotrela a jina nez vsechny, ktere jsme kdy mela moznost vyzkouset. Mandarinka, grep a intenzivni vune rajcatovych listu. Skvela
    Blanka P.
    8. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. Vona citrusu, jemne podtrhnuta zelenou mandarinkou a pačuli. Ked si ju dam na seba mam pocit akoby som prave vysla ze zahrady. Velmi elegantna, nenasilna vona, ktora sa trosku este zmeni s typom koze (mne taha do sladka). Pouzivam ju kazdy den, ked si ju dam citim sa sviezo, cisto, nabita energiou do nove dna ako po skutocne osviezujucej sprche. Kazdy kto ma rad svieze, citrusove vone. Vydrzi pocas celeho dna a v tele ked sa clovek spoti sa opat krasne rozvonia :)
    Karolína
    7. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. K objednávce jiných parfémů jsem obdržela vzorek této vůně jako dárek. A tato vůně mne zaujala od prvního okamžiku. Podmanivé aroma velice jemné a příjemné směsice rajčatových listů a zelené mandarinky. Žádné štiplavosti, ani přeslazenosti, jen citrusy. Skutečně mi na mysl přišla babiččina zahrada z hlinou. Po pár desítkách minut se vůně rozvolní a je příjemná další hodiny. Není přehnaně intenzivní, doporučuju!
    Šarka
    7. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Už jsem vyzkoušela opravdu hodně vůní, převážně dražší, ale tohle je bomba. Neskutečně nádherná vůně, ale až cca po 10 minutách, kdy se rozvoni naplno. Již jsem zakoupila další balení do zásoby. Rozhodně vůně na jaro, leto. Opravdu jsem se přenesla do babičkyne zahrady jak v dětstvi. Super
    Jitka
    7. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  10. Po prvním vyzkoušení jsem se úplně zamilovala do teto vůni z řady Replica. From the Garden evokuje u mně pocit klidu, spokojenosti a domácnosti. Opravdu zajimává kompozice akordů rajčatových listů a zelené mandarinky. Myslim si že je to ideální vůně na jaro-leto. Jen můžu doporučit!
    Jana R.
    7. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  11. Mě to tak baví:) není nic originálnějšího než vůně od Replica. Miluju ten minimalistický flakon a to jaký nápad tento parfém přináší. Po prvním otestování jsem se vrátila do dětství na zahradu mojí babičky. Představte si vůni rajčatových listů a letní provoněný den. Tak to je přesně to, co budete cítit a zároveň i prožívat. Vůně nebude asi pro každého, ale pro milovníky zajímavých parfémů a různorodosti je ideální. Za vyzkoušení víc než stojí :)
    Helča
    7. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  12. Miluji vůně řady Replica a jako někdo, kdo strávil každé letní prázdniny svého dětství na venkově, jsem se na tuto novinku inspirovanou právě slunečným odpolednem stráveným na zahradě velmi těšila a musím říct, že mě nezklamala. Původně jsem nevěděla, co čekat, protože vonné složky mi přišly dost jedinečné - nedokázala jsem si vybavit žádný jiný parfém, ke kterému bych složení mohla přirovnat - především listy rajčat mi přišly jako dost odvážná volba. Upřímně jsem se dost bála vůni kupovat naslepo bez vyzkoušení, i když mám svěží vůně ráda (a vím, že Notino nabízí možnost vrácení). Než jsem se však stihla vydat do kamenného obchodu vůni řádně otestovat, přišel mi s jinou objednávkou přibalený vzoreček, takže jsem mohla testovat v klidu doma a během svého běžného dne. První dojmy byly dost rozpačité - ale na to jsem u vůní Replica už docela zvyklá a neodradí mě to. Po pár minutách si vůně na kůži sedla a já se okamžitě zamilovala. Vůně je krásně svěží a díky citrusům šťavňatá, ale zároveň je v ní něco, co ji příjemně uzemňuje a evokuje v člověku naprostý klid. Rajčatové listy vůni dodávají opravdu unikátní nádech a odlišují ji od ostatních vůní podobného složení. Opravdu jde o takový svěží letní den zabalený v lahvičce :-)
    Marie S.
    7. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  13. Zemitost a vůně rajčatových listů je přesně to, co v nové vůni s jistotou ucítíte:) Byla jsem překvapená tím, že jsem se po vyzkoušení opravdu ocitla v zahradě, kde zrají čerstvá rajčata. Velmi zajímavá vůně :)
    Bára
    5. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  14. Jsem nadšená. Přijde mi, že s parfémy Replica snad člověk ani nemůže sáhnout vedle. Vůně mě hrozně zaujala na papíře svým netradičním složením a docela sem se toho i bála, ale musím říct že je úžasná. Nejdřív cítím citrusy, pak rajčatové listy a následně růži. Na mě se rozvoněla nádherně do sladka a už teď vím že ji určitě pořídím znovu.
    Alena
    20. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Krásná zemitá vůně s krajskými jablíčky. Doporučuji.
    Denisa
    16. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  16. Krásná vůně.Doporučuji.
    Lenka
    16. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  17. Neobvyklá ale naprosto skvělá vůně! Jako milovník niche parfémů jsem nadšená! Doporučuji vyzkoušet, zaujme svou cool charakteristikou.
    Johana
    14. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  18. smrad, vůně pro stare babky, rozhodne ne pro mladé slečny
    Sofie M.
    10. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  19. Velmi specifická vůně. Když jsem ji vyzkoušela na papírek, voněla zemitě a to mě moc neoslovilo. Na pokožce se ale krásně rozvoněla a byla příjemně svěží. Doporučuji vyzkoušet na pokožku, papírek klame.
    Michaela T.
    7. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  20. Velmi specifická vůně. Když jsem ji vyzkoušela na papírku, byla velmi zemitá, to se mi příliš na první dojem nelíbilo. Když se pak ale rozvoněla, voněla krásně svěže. Určitě doporučuji vyzkoušet na pokožku, protože pak voní mnohem lépe.
    Michaela T.
    7. února 2024
    Byla recenze užitečná?