Přejít na hlavní obsah
Luvia Cosmetics Prime Vegan Candy sada štětců

Recenze Luvia Cosmetics Prime Vegan Candy

sada štětců

Sada štětců na líčení Luvia Cosmetics Prime Vegan Candy vám umožní vytvořit jakékoliv denní i večerní líčení jako od profesionála.

-20 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Sada štětců na líčení Luvia Cosmetics Prime Vegan Candy vám umožní vytvořit jakékoliv denní i večerní líčení jako od profesionála.

Koupit

Luvia Cosmetics Prime Vegan Candy recenze8

5.0
8
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Skvělá sada štětců, využiju opravdu každý, jsou super kvalita a musím i ocenit pouzdro které je super na cestování.
    Edita
    28. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Baleni vypadá luxusně a štětce jsou opravdu kvalitní. Jsem moc spokojena :)
    Lucka
    12. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Krásné provedení a hlavně kvalitní. Celá sada vypadá opravdu luxusně. Všechny štětce využívám prakticky denně a jsem moc spokojená.
    Natálie
    10. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Krásna sada štetcov, ktorú som dala sestre ako darček k narodenimám a bola nadšená. Štetce sú kvalitné a hodí sa na každodenné použitie.
    Kopie recenze od Diana z notino.sk
    10. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Výborná sada štetcov, maximálne mi vyhovuje vybraný počet a tvar jednotlivých štetcov, pekne môžem využiť každý jeden, žiaden mi nepríde navyše. Pri balení bol aj letáčik s návodom na čo by sa štence mohli eventuálne používať, čo ma viac usmernilo, keďže predtým som používala len 1-2 štetce a dokonca aj nesprávne.
    Kopie recenze od Adriana z notino.sk
    26. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Oceňuji balení, které je skvělé, kvalitu štětcem nelze popřít.
    Zuzana Š.
    21. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Dokonalá sada. Štetce majú krásny obal, vhodný na ich skladovanie. Tento set obsahuje štetce využiteľné na každý deň. Sú jemné a príjemné. Veľmi oceňujem aj hubku na makeup a čistiacu podložku. Perfektný set, ktorý je vhodný aj ako darček.
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    11. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Dokonalá sada. Štětce mají krásný obal, vhodný pro skladování. Tato sada obsahuje štětce, které lze používat každý den. Jsou měkké a příjemné. Velmi oceňuji také houbičku na líčení a čisticí polštářek. Perfektní sada, která je vhodná i jako dárek.
    Veronika
    11. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek