Přejít na hlavní obsah
Lumene Color Correcting CC krém pro jednotný tón pleti SPF 20

Recenze Lumene Color Correcting

CC krém pro jednotný tón pleti SPF 20

Objevte tajemství sjednocené a zdravím zářící tváře bez zarudnutí. CC krém pro jednotný tón pleti Lumene Color Correcting se středním krytím spolehlivě zamaskuje všechny nedokonalosti. Zároveň obličej hydratuje a chrání před slunečními paprsky. Cesta k přirozeně krásné pleti bez nežádoucího zabarvení nikdy nebyla jednodušší.

Koupit

Objevte tajemství sjednocené a zdravím zářící tváře bez zarudnutí. CC krém pro jednotný tón pleti Lumene Color Correcting se středním krytím spolehlivě zamaskuje všechny nedokonalosti. Zároveň obličej hydratuje a chrání před slunečními paprsky. Cesta k přirozeně krásné pleti bez nežádoucího zabarvení nikdy nebyla jednodušší.

Koupit

Lumene Color Correcting recenze20

4.6
36
3
3
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Odstín ultra light, míchám s CC krémem tmavší barvy, který mi nesedl a výsledek je úžasný. Velmi dobře se nanáší, splyne s pletí jako druhá kůže.
    Věra P.
    29. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Příjemný, lehce krycí, neucpává póry...
    Renata
    27. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Miluju!!
    Adéla
    18. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Dva měsíce jsem si myslela, že mám katastrofální pleť, avšak po vystřídání make-upu jsem pouze zjistila, že tento pro mou pleť (smíšená) není holt přátelský. Po delším nošení mi zvýrazní všechnu texturu, pro sušší místa je nekompromisní
    Valentina V.
    8. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Tento CC krém používám již mnoho let a jsem velmi spokojená. Na obličeji vypadá přirozeně. Střední pokrytí. Vhodné pro světlou pleť a nežloutne. Příjemné aroma.
    Elizaveta E.
    27. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Mně teda voní moc pěkně. V létě jsem si pořídila odstín Medium (byla jsem opálená ze Španělska), ale nyní v prosinci je ještě nositelný (používám světlejší korektor Catrice 002N). Přemýšlím, že bych na jaro (kdy jsem nejsvětlejší) pořídila ještě jeden Lumene akorát v světlejší verzi. Na CC cream kryje parádně (jako makeup Fit Me např.) a s pletí mi nedělá žádné problémy :) Super kup!
    Eva H.
    2. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Bohužel je krém takový hutnější, proto se hůř zapracovává. Mám suchou pokožku a tento CC krém opravdu hodně zvýrazní suchá místa. Pro suchou pleť naprosto nedoporučuji.
    Adéla P.
    8. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Voní tak nějak umělohmotným pachem, ale to naštěstí hned vyprchá. Nanáší se dobře, v chladnějším období je mi na pleti příjemný, na léto by byl asi příliš mastný. Nepozoruji teda moc krytí nebo sjednocení pleti, naopak se mi slévá, dělá mapky a zvýrazňuje suchá místa. Dle recenzí jsem čekala více. Neurazí, nenadchne. Lepší zkušenost mám třeba a obyčejnějším výrobkem od Essence.
    Hana
    6. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Výborný krém. Lehký na léto, dobře se roztírá, sjednotí a jemně zakryje nedokonalosti. S pudrem nakonec vytváří výborné letní lehké líčení.
    Eva
    22. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Skvělý, i když mi moc nevoní.
    Mária M.
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Nejlepší, co jsem kdy měla a to jsem kupovala několikanásobně dražší make-upy. V kombinaci s primerem od stejné značky vydrží celý den, kryje dostatečně, na výraznější nedokonalosti pak použiji ještě korektor. Jsem bledule, na léto mi sedl medium.
    Kateřina
    25. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Skvělý CC krém. Jsem celkem bledule, všechen make-up mám v odstínu light. Prubla jsem na léto medium odstín a světě div se, krásně sedí a přizpůsobil se pleti. Vypadám mnohem lépe, zdravěji. Na akné je třeba použít korektor, protože krytí je lehké.
    Kateřina
    4. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. dobre vyrovnáva tón pleti. pre dievčatá so svetlou pleťou je ideálny ultra svetlý odtieň. silné začervenanie nezablokuje, ale na leto je ideálne a na pleti nie je cítiť
    Kopie recenze od Kateryna B. z notino.sk
    2. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Boží!! Naprosto boží! Jinak to ani nejde napsat.. na zimu mam light na leto medium. Skvele oba dva. Light krasne svetly vypada naprosto prirozene a krasne kryje. Odstin medium vypada na opalene pleti presne jako opalena plet. Pritom take krasne kryje. Oba dva vydrzi na me pleti od rana do vecera a to bez nutnosti pudru. Neni teda extra matny ten finis je spis takovy zdravy fresh look ale vypada dobre cely den. Plet nijak nedráždí. Ani po dlouhodobém pouzivani. Zakryje pory, pupinky, nezvyrazni sucha mista. Vypada jako druha plet. Nemuzu si ho vynachválit. Mam vyzkouseno mnoho cc kremu a bb kremu a make upu. Tomuhle se ale nic nevyrovna. Ani makeup za 1000kc. Nenašla jsem lepsi.
    Veronika M.
    12. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. V téčkové zóně se nehorázně lesknu - doporučiji zapudrovat. Jinak se krásné nanáší a vydrží opravdu dlouho, pokud se o nic neotřete.
    Kateřina Š.
    20. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Výborný BB cream, je lehký, nezvýrazňuje strukturu pleti, krycí schopnost není úplně vysoká, odstín mi přijde přizpůsobivý. Póry neucpává!
    Martina
    8. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Dobre kryje, dle recenzi jsem koupila na zimu a začátek jara odstín light a jsem spokojená.
    Lenka
    4. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Tento CC krém mi nesedí. Zůstává na pleti, nevpije se do ní, tak jako makeup, takže mám pocit nepříjemně mastné pleti.
    Eva Š.
    11. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Doporucuju
    Yelizaveta
    8. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Tento CC krém používám přes 2 týdny a jsem s ním velmi spokojená, výrazně víc mi sedí než Misha, Lumene byl evidentně vyvíjen pro Evropanky a naše typy pleti. Mám světlou pleť, zvolila jsem odstín Light a na zimní období super, na léto bych pak volila tmavší. Perfektně se přizpůsobí pleti, jen sušší místa je potřeba předtím hydratovat, vydrží mi celý den. Pořizovala jsem si ho kvůli nerovnoměrné pigmentaci, tmavší místa a zarudnutí hezky kryje a zesvětlí, světlejší místa pochopitelně nezabarví, ale i tak je výsledné sjednocení dobré. Určitě za tu cenu stojí!
    Petra K.
    22. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze