Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Bouncy & Tender dvousložkový gel krém pro kudrnaté vlasy

Recenze L’Oréal Professionnel Tecni.Art Bouncy & Tender

dvousložkový gel krém pro kudrnaté vlasy

Nechte své lokny tančit v rytmu, který jim určíte. Dvousložkový gel krém pro kudrnaté vlasy L’Oréal Professionnel Tecni.Art Bouncy & Tender obsahuje speciální ingredience, které vlny definují a zjemňují, ale zároveň je nezatěžují a dopřávají jim volnost až po dobu 72 hodin.

337s kódem hair15
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Nechte své lokny tančit v rytmu, který jim určíte. Dvousložkový gel krém pro kudrnaté vlasy L’Oréal Professionnel Tecni.Art Bouncy & Tender obsahuje speciální ingredience, které vlny definují a zjemňují, ale zároveň je nezatěžují a dopřávají jim volnost až po dobu 72 hodin.

Koupit

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Bouncy & Tender recenze13

4.5
12
1
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. V zásadě se jedná o gel s hydratační složkou dohromady. Musíte mačkat tubu dle návodu, abyste dostali ideální dávku namíchaného přípravku. Dříve se mi stávalo, že mi jedna ze složek došla dříve. Pokud chcete definovat pramínky, celkem dobrá volba.
    Helena K.
    3. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Spokojnosť, nelepí, nevytvára mokrý tvrdý vzhľad, krasne tvaruje kučery, kombinujem s ďalšími krémami na kučeravé vlasy.
    Kopie recenze od Monika Š. z notino.sk
    24. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Super, zatiaľ spokojnosť. Nezaťažuje vlasy.
    Kopie recenze od Katarina S. z notino.sk
    26. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Krem na suche vlnite vlasy,nelepi,drzi tvar,na druhy den uz po nom nie su stopy,mozete znovu aplikovat,lepsi som nemala
    Kopie recenze od Nina z notino.sk
    10. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Na kucerave vlasy pouzivam tento pripravok, som s nim velmi spokojna. Na suche kucery je podla mna idealny. nezatazi, nelepi.
    Kopie recenze od Lucia K. z notino.sk
    6. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. OK
    Eva
    1. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Vlasy mám suché, porézní a jen mírně vlnité. Přípravek je dobrý v tom, že vůbec nelepí - když si vlasy projedu prstama, nikde se nezaseknou a vlasy působí i zdravěji, aniž by byly mastné. Bohužel, na mých vlasech se ale žádné výrazné zvlnění nekoná, a to ani při použití difuséru.
    Monika
    4. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Mam kudrnate vlasy a porad gledan vhodny produkt. Tento mi nevyhovuje. Vlasy jsou po nem suchsi a porad jsou strapate.
    Veronika
    23. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Za mě bohužel NE. Produkt jsem objednávala na základě recenzí. Mám přirozeně vlnité vlasy, doufala jsem, že vlny produkt hezky definuje a vlasy nebudou krepaté. Bohužel, po aplikaci přípravku jsou vlasy (vlny) spíše slepené, a to jsem to s množstvím nějak nepřeháněla. Poslala jsem dál. :-(
    Janča
    10. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Mám spíše suché vlnité vlasy a tento výrobek kupuji opakovaně. Vyhovuje, protože mi vlasy nevysouší a déle si udrží tvar a texturu než jiné přípravky. foukám difuzerem nebo nechám přirozeně uschnot. Tuba vydrží dlouho.
    Lucie
    21. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Veľká spokojnosť. Vlasom dodáva objem a napomáha udržiavať tvar bez krepatenia. Plus nádherne vonia.
    Mária
    14. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Gel je super na vlnité a kudrnaté vlasy. Zvýrazňuje vlny,neslepuje vlasy. Příjemná vůně a konzistence.
    Helena M.
    2. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Vyborný na kudrnaté vlasy. Nelepí, nemastí vlasy, je v tom krém a gel, proto hydratuje a dodává tvar. Dlouho drží, vlasy vypadají upravené do 3. dne a nekřepatí se. Moc doporučuju👍
    Darya Y.
    17. února 2020
    Byla recenze užitečná?