Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Savage Panache texturizační pudrový sprej suchý na dotek

Recenze L’Oréal Professionnel Tecni.Art Savage Panache

texturizační pudrový sprej suchý na dotek

Hledáte rychlého pomocníka pro XXL účes? Texturizační pudrový sprej L’Oréal Professionnel Tecni.Art Savage Panache vlasům okamžitě dodá objem, aniž by na nich zanechal jakékoliv stopy. Navíc zvyšuje jejich přilnavost, zlepšuje jejich texturu, a proto s ním bez problému vytvoříte divokou hřívu, copánky, objemné účesy jako ze 60. let nebo moderní drdoly. Stačí nasprejovat a můžete tvořit.

Koupit

Hledáte rychlého pomocníka pro XXL účes? Texturizační pudrový sprej L’Oréal Professionnel Tecni.Art Savage Panache vlasům okamžitě dodá objem, aniž by na nich zanechal jakékoliv stopy. Navíc zvyšuje jejich přilnavost, zlepšuje jejich texturu, a proto s ním bez problému vytvoříte divokou hřívu, copánky, objemné účesy jako ze 60. let nebo moderní drdoly. Stačí nasprejovat a můžete tvořit.

Koupit

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Savage Panache recenze20

4.5
56
9
3
4
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Он мокрый. Непонятно как пользоваться. Я нанесла в конце укладки, и голова стала мокрая. Объема вообще никакого, как вода.
    Dzhesika S.
    25. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Bohuzel s mymi jemnymi vlasy to zadny zazrak nedela...navic mam druhy den vlasy silene mastne a divne dredate, ze se musi hned umyt...takze hledam dal;(
    Jiřina
    16. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. spokojenost, krásně nadzvedne účes, v mém případě plní i funkci "suchého" šamponu, ač tedy suchý při aplikaci zcela jistě není, nicméně vlasy mám i druhý den použitelné a nejsou mastné....
    Monika
    7. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Perfektne nadycha vlasy a stuzi bez zlepenia
    Kopie recenze od Ada z notino.sk
    10. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Po letech hledání jsem našla výrobek na jemné vlasy, kterým jsem naprosto uchvácena, nemusím ani používat lak na vlasy
    Marcela K.
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Púder v podstate urobí čo má, zafixujte účes, no človek má prilbu na hlave. Silné zmatnuje a vysuší, keď som si v práci česala vlasy kolegyne sa pýtali čo škriabem, taký suchý efekt. Určite zodvihne účes, určite dodá objem, no výsledok je taký... Zmätočný.. Zatiaľ som lepší nenašla. Všetky pudre pre objem majú podobný efekt. Keď si to vycesete z vlasov aj jemnulinke vlasy držia svoj účes a majú objem. Nemôžem však povedať, že super vec.
    Kopie recenze od Soňa z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Nenadchl. Lepší jsou jiné produkty má objem od stejně značky
    Terez
    27. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Super sprej,je lepsi,jako klasicke tuzidlo.
    Dana
    12. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Spokojenost,urcite objednam znova
    Marta
    8. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Výrobek mi vůbec nevyhovuje, čekala jsem velmi suchý produkt, opravdu pudr, toto je mokré. Spíš tužidlo ve spreji. Vlasy zůstanou natužené to je celé. Už nekoupím.
    Blanka E.
    26. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Je to nejlepší suchý sprej na vytvarování vlasů, jaký znám. Super kvalita.
    Stanislava R.
    24. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Neviem, či pri aplikácii robím niečo zlé, ale tento púdrový sprej mu vôbec nedrží a ani nevie urobiť taký efekt, ako normálny práškový púder tejto značky. Mne neurobí objem, nedrží, oproti tomu klasický púder je perfektný.
    Kopie recenze od Nika z notino.sk
    19. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Používám místo laku a pudru na vlasy, udělá hezky objem, můžu tvarovat rukama, vydrží učeš několik dní. Jsem moc spokojená.
    Petra
    30. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Koupila jsem na doporučení. Vynikající určitě koupím znovu .
    Zdena K.
    1. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Sprej pouzivam uz zopar rokov a aj ked som sa pokusala najst lacnejsiu nahradu, nepodarilo sa mi to. Sprej vobec nelepi vlasy a uces naozaj zafixuje az do umytia. Pouzivam na vlny, alebo len na vytvorenie objemu. Urcite odporucam.
    Kopie recenze od Abe z notino.sk
    11. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Perfektní, používám do polosuchých vlasů, které pak vyfoukám...vlasy jsou pevnější, hustší a přirozené,kupuji opakovaně
    Zuzana S.
    4. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Na mé jemné vlasy je až moc fixační
    katkav
    14. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Na krátkých vlasech to není úplně žádná hytparada.. Vycesat také úplně nejde, vlasy zůstanou těžké a ulepene.. 😔
    Petra
    5. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. kupují opakovaně,mám jemné vlasy -dodá objem
    marcela
    3. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Naprostá spokojenost - rychlost, kvalita, ochota😀
    Jana J.
    2. února 2022
    Byla recenze užitečná?