Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression čisticí šampon pro vlnité a kudrnaté vlasy

Recenze L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression

čisticí šampon pro vlnité a kudrnaté vlasy

Dopřejte svým neposedným kudrlinám důkladnou očistu. Jemný čisticí šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression zbavuje kudrnaté vlasy ulpěných nečistot a usazenin a díky koncentrovanému složení s aktivními látkami jim dodává optimální hydrataci. Během mytí vaše smysly potěší jedinečná vůně květin s tóny cedru, kterou si rychle oblíbíte. 

-15 %s kódem hair
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Dopřejte svým neposedným kudrlinám důkladnou očistu. Jemný čisticí šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression zbavuje kudrnaté vlasy ulpěných nečistot a usazenin a díky koncentrovanému složení s aktivními látkami jim dodává optimální hydrataci. Během mytí vaše smysly potěší jedinečná vůně květin s tóny cedru, kterou si rychle oblíbíte. 

Koupit

L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression recenze20

4.6
87
17
2
2
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Skutečně jsou vlasy vlnité a ne roztřepené. Konzistence je více gelová a to mi vyhovuje. Dobře pění a vůně je za mně jemná. Vlasy jsou příjemné na dotek, nejsou suché.
    Monika V.
    9. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Veľmi kvalitný šampón. Robí krásne vlny/kučery. Krásne vonia. Vlasy sú jemné a hydratované.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    7. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Úžasný šampón s nádhernou vůní. Vlasy jsou po něm zdravé, hebké a lesklé.
    Marie
    29. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Šampon je dárek, takže nemohu posoudit
    Alyshia
    19. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Doporučila kamarádka jako dárek.
    Ali
    13. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Vlasy nebyly podle mých představ. Je hodně cítit chemií. Vlasy jsem měla mastnější a bohužel moje lokny byly takové obyčejné, žádný lesk.
    Lenka K.
    11. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Spokojnost
    Kopie recenze od D z notino.sk
    21. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Hruza. Po umyti jsem mela hned mastne vlasy, zkousela jsem nekolikrat dukladne smyt a pokazde stejny vysledek. Navic mi ani nevyhovuje ta gelova konzistence, vune je fajn.
    Bara P.
    4. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Pecka!
    Lucie
    26. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Krásne vonia a aj kučery sú krajšíe
    Kopie recenze od Anna K. z notino.sk
    4. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Mám jemné kudrnaté vlasy a toto je jeden z mála šamponů, co mi konečně vyhovuje. Vlasy jsou nejsou po umytí vysušené. Používám i kondicionér ze stejné řady a kudrny pěkně definuje. Jsem moc spokojená.
    Petra
    22. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Ja som spokojna určite .Ma krásnu vôňu pripomínajúcu Baccarat rouge,výborne peni,vlasy som mala jemnejšie.Na moje suché kučeravé a huste vlasy topka;)
    Kopie recenze od Lucia M. z notino.sk
    16. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Zakúpila som ho po tom, čo na mňa vyskakovala reklama z každého rohu. Keďže som predtým používala L'Oreal a bola som veľmi spokojná, čakala som totožnú skúsenosť. Veľký omyl. Neviem, či tam začali pridávať lacnejšie agresívnejšie prísady, ale veľké nie! Vlasy po umytí total hrôza, splasnuté, krepovité, chemlon na ntú. Nie. Absolútne nie.
    Kopie recenze od Monika Š. z notino.sk
    26. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Snad první šampon na vlnité vlasy, který s nimi něco dělá. I bez použití kondicionéru vlasy definuje. Mám citlivou pokožku hlavy, ke které je šetrný. Krom toho nádherně voní. Stačí malé množství a krásně pění.
    Eliška
    4. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Super šampón. Hodně lidí chválí vůni, já ale skoro nic necítím. Kdyby to bylo kompletně bez parfumace, vůbec by mi to nevadilo. Dobře se nanáší, hodně pění.
    Daniela
    21. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. pěkně voní, příjemný šampon
    LK
    15. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Na cenu šamponu a celkovo značky som čakala viac, okrem peknej vone je kvalitovo rovnaky ako ine značky
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    28. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Krásně čistí vlasy. Určitě si koupím další!
    Šárka Z.
    21. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Větší balení dost dlouho vydrží. Jsem moc spokojená.
    Radka A.
    21. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Nejlepší šampon na vlnité vlasy. Už ho z ruky nedám :)
    Diana K.
    21. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek