Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression stylingový krém pro definici vln

Recenze L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression

stylingový krém pro definici vln

Zvýrazněte krásu svých kudrnatých vlasů. Stylingový krém L’Oréal Professionnel Curl Expression obohacený o glycerin a semena ibišku perfektně definuje kudrny od kořínků ke konečkům. Dodává jim tvar, pečuje o jejich strukturu a zároveň je intenzivně hydratuje. Užívejte si upravený účes bez nežádoucího krepatění vlasů. 

Koupit

Zvýrazněte krásu svých kudrnatých vlasů. Stylingový krém L’Oréal Professionnel Curl Expression obohacený o glycerin a semena ibišku perfektně definuje kudrny od kořínků ke konečkům. Dodává jim tvar, pečuje o jejich strukturu a zároveň je intenzivně hydratuje. Užívejte si upravený účes bez nežádoucího krepatění vlasů. 

Koupit

L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression recenze20

4.5
21
2
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Rada vyzkousim, take mi byl doporucen kadernici
    Simona E.
    5. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Produkt mě totálně zklamal :((. Zkusila jsem na doporučení své kadeřnice, ale nevyhovuje mi. Po přečtení recenzí zde je u mne výsledek naprosto opačný - mastné vlasy už po aplikaci (a to mám vlasy jinak suché), druhý den totálně zplihlé a zdredovatělé, zacuchané, nehezké. Aplikace není složitá, ale krém nepříjemně lepí. Holt jsem rozmazlená řadou od Kérastase, ke které se po této zkušenosti vracím, i za cenu vyšší ceny a menšího balení. Tento styling zkusím vyreklamovat, případně budu muset bohužel vyhodit. Pokud někomu z vás, které jste s ním spokojené, zrovna dochází, dejte vědět sem do recenzí, ráda jej daruji, ať někomu poslouží. Použila jsem ho jen asi 6x, chtěla jsem mu dát šanci, ale opravdu jsem nezažila, aby mi styling takto silně nevyhovoval...
    Hana G.
    5. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Super
    Lucie
    26. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Produkt mě moc překvapil. Vřele doporučím každé kudrnaté osobě! :)
    Jiřina F.
    21. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Konečně mám krásně vlnité vlasy a ne rozcuchané roští.
    Anežka K.
    21. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Podporuje vlnky
    Eva A.
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Tento produkt je pecka. Absolutni bombo-pecka. Mam jemne, vlnite a neposlusne vlasy, ktere se ve vlhku krepati. Vyzkousela jsem nejake produkty na krepate vlasy a nic. Pak jsem narazila na tento produkt a jsem totalne odrovnana :-D vlnky se pri motani nelepi, krasne klouzou a drzi. Co jsem ale jeste zjistila je to, ze nanesu produkt na vlasy a misto vlnek vyfoukam do rovna. Vlasy jsou uzasny, leskly, heboucky a hlavne NEKREPATI se. Jsem jak Alenka v risi divu az tak moc me tento produkt dostal. P. S. nemusim uz zehlit vlasy. Boziiiii
    Tamara
    19. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Aplikace chce trochu cviku a času, ale opravdu pomáhá zvýraznit a držet tvar mých vlnitých vlasů.
    Gabriela
    17. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Po aplikaci krému mám vlny výraznější a vlasy jsou celkově jemnější na dotek.
    Jasmína
    17. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Na tomto produktu se mi líbí, že po aplikaci nejsou vlasy mastné. Měla jsem s tím problémy u jiných produktů, ale tento je moc fajn :) Vlasy jsou poddajnější a drží jednotný kudrliny :D
    Anna
    17. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Oceňuji, že vlasy nemastí a pěkně vlny definuje a podpoří.
    Markéta
    17. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Krému stačí malé množství a výsledek je super. Vlasy nemastí a ani po použití nejsou splihlé, takže za mě skvělý.
    Tereza
    17. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Snadno se aplikuje, neslepuje vlasy a nezatěžuje je. Vlny jsou po něm hezky definované a necuchají se. Super produkt :)!
    Michaela
    17. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Moc dobrý produkt, na vlnité vlasy skúšam tak priebežne čo sa dá, ale tým že je toto bezoplachové a má to špecifickú aplikáciu, výsledok je dosť dobrý. Určite odporúčam vyskúšať. :)
    Lucie
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Je super, že je to schváleno i metodou CGM. Mám z toho moc velkou radost, vlny drží a nespadnou ani přes noc. :)
    Martina
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Vlny mám krásně definované, oddělené a pružné - nespadnou mě po půl dni :) za mě teda pecka
    Barbora
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Krásně zacelý a natočí kudrnatý vlas. Vlasy jsou po něm jemné a uhlazené. Kudrlinky jsou výraznější.
    Zuzka
    10. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Konečně něco, co zkrotí moje kudrnaté vlasy. Používám před úpravou vlasů, mnohem lépe se s nimi pracuje a pokud chci nějaký styling, tak je to super věc.
    Tia
    10. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Skvělý kré, krásně hydratuje ale nezatěžuje
    Lucie
    10. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Krém je super, snadno se používá a vlasy po něm nejsou mastné
    Táňa
    10. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek