Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular sérum pro poškozené vlasy

Recenze L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular

sérum pro poškozené vlasy

Poškození vlasů nemusí být nutně nezvratné. Sérum pro poškozené vlasy L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular dodává vlasům až o 82 % více síly a značně je regeneruje již od 1. použití. Jeho aplikace je navíc velmi příjemná díky úžasné textuře, která se okamžitě vstřebává a nezatěžuje vlasy. 

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Poškození vlasů nemusí být nutně nezvratné. Sérum pro poškozené vlasy L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular dodává vlasům až o 82 % více síly a značně je regeneruje již od 1. použití. Jeho aplikace je navíc velmi příjemná díky úžasné textuře, která se okamžitě vstřebává a nezatěžuje vlasy. 

Koupit

L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular recenze20

4.9
81
2
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Za mňa super produkt.
    Kopie recenze od Mariola J. z notino.sk
    11. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Používám v kombinaci s ostatními produkty z této řady a musím říct, že po nějaké době opravdu vidím výsledky. Vlasy mám hladší a kvalitnější než předtím.
    Kristýna
    26. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Skvelé sérum! V kombinácii so šampónom absolútne milujem. Na konzistenciu si musím chvíľu zvykať, ale moje vlasy sú po ňom naozaj hladšie a vyživenejšie.
    Kopie recenze od Natália z notino.sk
    26. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Nechápu tu záplavu pozitiv tady :) Mám jemné, promelírované vlasy. Vodová konzistence je při nanášení dost nešťastná. Po nanesení se dostaví efekt uhlazení až když vlasy pracně rozčešete. Používala jsem i krém ze stejné řady - příště už nekoupím.
    Libu
    24. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Sérum se šamponem a maskou naprostá pecka. Jen aplikaci musíte poradně vychytat aby to bylo TOP. Napoprvé jsem nevěděla moc jak aby to bylo všude protože konzistence je vodova. Na podruhé už jsem si naplánovala jak to udělám. Výsledek je TOP!!!
    Magdalena J.
    12. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Dnes jsem vyzkoušela poprvé, sérum je skvělé, ale do rána mě irituje ta pánská vůně. Vůně je dost intenzivní, myla jsem si vlasy také šamponem z této řady a tím se ta vůně ještě asi znásobila. Bohužel z toho důvodu se k séru asi nevrátím.
    Martina B.
    8. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Zatiaľ asi najlepšie sérum, ktoré som mala možnosť vyskúšať. Vlásky super zjemňuje a zanecháva ich na pohľad lesklé (nie mastné!).
    Kopie recenze od Megi P. z notino.sk
    11. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Toto sérum zcela zbožňuji, krásně zvláčnuje vlásky a přitom je vůbec nemastní! Používám v kombinaci se šamponem ze stejné řady a jsem nad míru spokojená.
    Magdaléna
    11. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Já jsem velice spokojená a celou řadou. Výsledek je naprosto úžasný.Vlasy jsou jemné, ale zároveň velice pevné, jsou lesklé a zdravé.Nádherně voní a šampónu mi stačí opravdu troška a to mám velice husté vlasy.Jediné malinké mínus je konzistence séra.
    Aneta K.
    17. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. regenerace úžasná mě bohužel vadí poprvé u L'Oréal vůně...na mě je spíše pánská a až moc intenzivní.
    Hanka
    28. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Vynikajúce. Vlasy nezaťažuje a pri pravidelnom používaní má super výsledky.
    Kopie recenze od Katka z notino.sk
    9. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Výborný. Vlasy nezatíží a při pravidelném používání má super výsledky.
    Magda
    9. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Sérum má ľahkú, vodovú konzistenciu, ktorá sa dobre nanáša na vlasy a nezanecháva ich mastné. Sérum nanášam na mokré vlasy, ľahšie sa mi rozčesávajú, vlasy sú po aplikácii jemné a lesklé.
    Kopie recenze od Kristína D. z notino.sk
    9. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Netvrdila bych, že to je zázrak, ale výsledku jsou viditelné po pravidelném používání. Navíc tato řada krásně voní.
    Janka.
    6. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Momentálne moja najobľúbenejšia vlasová rutina s týmto sérom. Príde mi, že čokoľvek chytím do ruky od tejto značky tak je to vždy dobrý produkt.
    Kopie recenze od Saša z notino.sk
    6. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Sérum spolu so šampónom z rovnakej kolekcie je pre moje vlasy naozaj veľký zázrak! Moje vlasy sú zregenerované, vyživené, hebké a jednoducho krásne na pohľad aj na dotyk.
    Kopie recenze od Majka z notino.sk
    2. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Sérum spolu s šamponem ze stejné kolekce je opravdu velký zázrak pro mé vlasy! Vlasy jsou zregenerované, vyživené, hebké a prostě krásné jak na pohled, tak i na dotek.
    Sabča
    2. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Priznám sa, s týmto sérom som sa musela naučiť pracovať, ale potom sú tie výsledky na nezaplatenie! Sérum má vodnatú konzistenciu (inšpirované pleťovým sérom), a je preto potrebné vlasy dobre vyžmýkať, naniesť sérum a vtlačiť ho do vlasov a nechať pôsobiť. Zo začiatku kvôli veľkému zničeniu vlasov som používala aj 2x, 2x našampónujem, 2x aplikujem sérum a tie výsledky boli neuveriteľné! Vlasy hebké, uhladené, a lesklé! Táto nová technológia je fakt super! Odporúčam!!
    Kopie recenze od Zuzka L. z notino.sk
    28. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. sérum krásne vyživuje vlasy, moje vlasy sú jemnejšie a lesklé
    Kopie recenze od Michaela z notino.sk
    27. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Toto sérum používam pravidelne a vlasy vyzerajú skvelo, oveľa zdravšie
    Kopie recenze od Mirka z notino.sk
    25. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek