Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair regenerační maska pro suché a poškozené vlasy

Recenze L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

regenerační maska pro suché a poškozené vlasy

Ponořte své vlasy do zlaté lázně. Regenerační maska pro poškozené vlasy L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein, obohacená o vyživující ingredience, má smyslnou, krémovo-gelovou texturu. Ta dokáže vlasová vlákna hloubkově regenerovat, aniž by je zatěžovala. Jakýkoliv typ vlasů bude s touto zlatou maskou zářit krásou a zdravím na míle daleko.

-15 %s kódem hair
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Ponořte své vlasy do zlaté lázně. Regenerační maska pro poškozené vlasy L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein, obohacená o vyživující ingredience, má smyslnou, krémovo-gelovou texturu. Ta dokáže vlasová vlákna hloubkově regenerovat, aniž by je zatěžovala. Jakýkoliv typ vlasů bude s touto zlatou maskou zářit krásou a zdravím na míle daleko.

Koupit

L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair recenze20

4.6
40
2
3
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. dostala jsem jako vzorecek, vzdy jsem byla s touto znackou velmi spokojena! jsou i lepsi produkty na zachranu vlasu, ale tato levna a dostupna maska s vlasy rozhodne pomuze
    Vera
    8. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. mam suché barevné vlasy a maska neudelala zadne změny
    Pupsik
    3. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Tuto regenerační masku mám poprvé a je opravdu výborná!
    Zdenka J.
    9. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Na základe vzorky, ktorú som dostala som si chcela kúpiť celé balenie ale stale mam na pamati ,že LOreal je "najhoršia" značka čo sa týka testovania na zvieratách. Tak volím radšej Maria Nila značku, ktorá je kvalitou lepšia a priateľnejšia. :)
    Kopie recenze od Alica B. z notino.sk
    16. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Fantastická maska najlepšia, akú som kedy mala
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Velky krok k horsimu! Radu absolut repair pouzivam jiz mnoho let a neznala jsem lepsi vyrobek pro me vlasy. Bohuzel s dalsim a dalsim “vylepsenim” se vice a vice vzdaluje. Kdyz vysla rada gold quinoa tak to jeste slo, ale tahle golden rada, to je neco hrozneho. Konzistence je zcela ridka a k tomu hromada trpitek. Z vrobku, ktery mi delal krasne jemne vlasy uz ve sprse a bylo snadne je rozcesat, mam ted vlasy uplne zacuchane a rozcesat jdou jen velmi tezce, coz je pak hned znat a vlasy mam nehezky hrbolate a zacuchane. Jsem strasne zklamana, protoze budu asi muset po letech hledat jiny vyrobek, ktery jsem zatim nemela stesti najit.
    Chiquitta
    22. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. S maskou jsem moc spokojená, vlasy po ní vypadají zdravě a přijde mi, že mají i hezčí tón barvy.
    Katka
    18. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Lepšie mi sadli masky enforcer a prolonger
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    10. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Mám vlasy do pasu a vyžadují hodně péče. Vyzkoušela jsem více masek na vlasy od jiných značek, ale zatím je tato maskaneklepší. Vlasy jsou po aplikaci jemnější, lesklé, zahojené, dobře se rozčesávají. Maska má i příjemnou vůni. Nechávám na vlasech i půl hodinu, aby byl efekt silnější.
    LUCIE
    18. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. zatiaľ najlepšia maska akú som doteraz mala, mam farbené vlasy so sklonom k lamaniu sa, po nanesení masky je veľký rozdiel pred a po
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    25. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Veľmi dobrá maska, odporúčam :)
    Kopie recenze od Tatiana z notino.sk
    13. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Regeneruje vlasy bez zaťaženie. Mám jemné vlasy a používam túto masku namiesto kondicionéra
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    27. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. najlepšie maska akú som kedy mala. mam odfarbené vlasy, ktoré sa ľahko lámali, po tejto maske ani jeden zlomený. zároveň absolútne nezaťažuje vlasy.
    Kopie recenze od Jana K. z notino.sk
    4. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Výborná maska, po jej použití mám krásne lesklé vlasy, som spokojná , vonia krásne, určite kúpim znova
    Kopie recenze od Riot z notino.sk
    30. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Naprosto super 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
    Janča
    16. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Vlasy po nej doslova ožijú, dodá im lesk a poddajnosť, maximálna spokojnosť
    Kopie recenze od Zuzana B. z notino.sk
    29. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Výborná maska. Dostala jsem ji jako vzoreček a teď už ji musím používat stále. Vlasy mi přijdou ošetřené a jsou hebké a příjemné, hlavně jdou bez problému rozčesat.
    Andrea D.
    25. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Vlasy jsou po použití hebké, dobře se rozčesávají. Jsem spokojená.
    Anna K.
    2. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Velká spokojenost, vlasy po něm mají oživenou barvu, vypadají velmi zdravě a svěže. Markantní rozdíl oproti stavu předapl8kací.
    Ivana K.
    26. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Zatím používám krátce, ale konzistence a vůně jsou fajn. Vlasy po použití jemné.
    Linda
    25. února 2021
    Byla recenze užitečná?