Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair hloubkově regenerační šampon pro suché a poškozené vlasy

Recenze L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

hloubkově regenerační šampon pro suché a poškozené vlasy

Okamžitá restrukturalizace poškozených vlasů. Regenerační šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein je navržen tak, aby i velmi poškozeným vlasům poskytl potřebnou dávku výživy a zajistil jejich rychlou obnovu.

Koupit

Okamžitá restrukturalizace poškozených vlasů. Regenerační šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein je navržen tak, aby i velmi poškozeným vlasům poskytl potřebnou dávku výživy a zajistil jejich rychlou obnovu.

Koupit

L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair recenze20

4.6
144
10
6
5
7
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Pre moje husté vlasy vynikajúci šampón. Vyživuje, vyčistí, nezaťažuje. Dokonca som mohla umývať na tretí deň a nie na druhý.
    Andrea D.
    29. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Pro jemné vlasy spíš uhlazující efekt. Vlasy vypadají vyživeně, ale třetí den už jsou hodně mastné.
    Tereza
    10. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Sice vlasy uhladí a po umytí jsou lesklé, ale do večera jsou mastné a zplihlé, takže nedoporučuji
    Žaneta
    6. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Vlasy jsou sice hebké na dotek a uhlazené, ale zároveň hrozně zplihlé a druhý den mastné :( škoda...
    Veronika K.
    3. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Skvelý šampón. Používam s maskou. Predtým som mala Kerastase Nutritive, ale toto je minimálne porovnateľné kvalitou. Vôňa je dokonalá. Odporučila by som na suché, mierne vlnité vlasy so sklonom k lámaniu a krepateniu.
    Kopie recenze od Janka z notino.sk
    20. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Konečně jsem našla sampon kde si nemusím mýt vlasy každý 2. Den ale vydrží mi i 3 dny 😅 mám z toho fakt radost. A sampon hezky voní a je příjemný
    Denisa K.
    10. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Šampon je super. Porovnala jsem ho s levnějším šamponem z drogerie a rozdíl byl znát. Vlasy se méně mastí a na pohled vypadají lépe. Dříve jsem si umývala vlasy každý druhý den, teď stačí dvakrát týdně.
    s.
    22. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. teď to je můj favorit mezi šampony v kombinaci s maskou
    Terka
    26. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Musim se přiznat, že jsem casto experimentovala se sampony z drogerie. Pokazde mi neco prestalo vyhovovat. Ale jednou jsem dostala vzorek tohoto samponu s maskou a i pres vyssi cenu jsem prostě musela objednat. Vzala jsem rovnou prakticke baleni s pumpickou. Po umyti pouziji masku a vlasy jeste mokre rozcesu. Moje vlasy jsou viditelně mladší, hebke a leskle. Jsou snadno rozcesatelne a hlavne nádherne voni. Za me nejlepsi sampon a maska co jsem kdy měla!
    Kristýna Z.
    20. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Must have! Moje lámavé vlasy sú krásne lesklé a pevné!
    Kopie recenze od Vanessa z notino.sk
    31. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Nová součást mé rutiny, super! :)
    Karolína
    31. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Skvelý šampón. Mala som poškodené vlasy po bielení vlasov. Po pár použitiach spolu s kondicionérom tejto rady sú moje vlasy silnejšie a aj na dotyk príjemnejšie. Určite odporúčam.
    Kopie recenze od Alica z notino.sk
    28. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Skvělý šampon, měla jsem poškozené vlasy po barvení a po pár použitích jsou vlasy silnější a příjemné na dotek.
    Bětka
    28. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Môj obľúbený šampón od Lorealu! Má veľmi príjemnú vôňu a vlasy sú po ňom naozaj pekne lesklé a zdravé. Odporúčam!
    Kopie recenze od Mária z notino.sk
    24. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Báječný šampon! Hezky voní a vlasy jsou po něm viditelně lesklejší a hydratované.
    Lucka H.
    24. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Výborný šampón, vlasy jsou hydratované, k umytí stačí malé množství.
    Barbora K.
    7. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. SUPER
    Kopie recenze od Anna K. z notino.sk
    2. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. Šamponu stačí aplikovat opravdu malé množství, hodně pění, takže balení dlouho vydrží. Voní krásně.
    Lenka R.
    1. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Tento šampon mi zachránil vlasy po návratu od moře, kdy jsem měla vlasy totálně vysušené a křehké.
    Markéta
    1. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Tento šampón mi zachránil vlasy po návrate od mora, keď som mala úplne suché a lámavé vlasy.
    Kopie recenze od Patrícia z notino.sk
    1. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek