Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Paris True Match tekutý make-up

Recenze L’Oréal Paris True Match

tekutý make-up

Najděte svůj True Match make-up! Každá pleť má svůj unikátní podtón a texturu – najděte jí konečně přesně padnoucí odstín s make-upovou jedničkou od L’Oreal Paris. Tekutý make-up L’Oréal Paris True Match vaši pleť dokonale sjednotí, projasní a přirozeně zakryje všechny její nedokonalosti.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Najděte svůj True Match make-up! Každá pleť má svůj unikátní podtón a texturu – najděte jí konečně přesně padnoucí odstín s make-upovou jedničkou od L’Oreal Paris. Tekutý make-up L’Oréal Paris True Match vaši pleť dokonale sjednotí, projasní a přirozeně zakryje všechny její nedokonalosti.

Koupit

L’Oréal Paris True Match recenze20

4.2
235
34
14
17
36
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nedoporučuji. Zalézá do pórů, dělá mapy, po 2 hodinách se drolí. Nedoporučuji pro citlivou pleť.
    Michaela J.
    31. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. super...
    Marie N.
    25. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Většina si tento makeup chválí jak je báječný za mě bohužel sklamání. Nemohu vybrat odstín, ktery by sedl mé pleti. Vydrž nic moc a pak ty třpitky tak na ples. Já osobně chválím Rimmell lasting finis 35. Ten udělá pěknou hladkou plet, do bře sedne. Mě zlepšil plet, neotírá se o oblečení, a dobře drží. Je to o pocitech. Každá máme jinou plet a jiné potřeby.,jiné požadavky.
    Marcela
    13. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. nejlepší nejlepší nejlepší nejlepší!!
    Emilia
    25. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Makeup super! Řekla bych ideální pro suchou a citlivou pleť - první, co mi nedělá žádné šupinky. Dobře se nanáší, na pleti je lehoučký a zakryje drobné nedokonalosti. Pro problematickou pleť se sklony k akné bych ale spíš zvolila jiný.
    Markéta B.
    18. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Na základe recenzií som bola dosť skeptická či kúpiť alebo nie, nakoniec som skúsila a neľutujem. Za mňa super make-up ktorý je ľahký a pri správnom odtieni krásne kryje. Pri silnejšom akné treba skúsiť niečo iné ale drobné nedokonalosti kryje 100%.
    Kopie recenze od Helena S. z notino.sk
    26. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Ideálny pre jemné prirodzené krytie, ľahká konzistencia, dobre sa rozotiera, splýva s pleťou (môj odtieň je 1N). Po prepúdrovaní je celkový efekt uspokojivý. Nie som si istá, nakoľko vie zakryť väčšie nedokonalosti. V prípade akné by som použila ešte dodatočne hustejší korektor s väčším krytím. Tak či onak, používam roky a nezaregistrovala som žiadne problémy s pleťou ako alergik, čo je u mňa podstatný faktor + keďže mám svetlú pleť celoročne, je pre mňa zložitejšie nájsť make-up, ktorý by nebol pritmavý či priťažký.
    Kopie recenze od Martina T. z notino.sk
    24. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Aplikace je jednoduchá, krytí bych řekla tak vyšší střední, odstíny skvěle. Ale zvýrazňuje póry a sucha místa, dokud nezapudruju na pleti se mi vůbec nelíbí. Zhoršuje mi akne. Používala jsem maxfactor lasting a vracím se k němu.
    ~ A.
    20. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Super make up a vyber hodne odstinu krasne sedne a velmi dobre se aplikuje urcite koupim znovu
    Sona
    18. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  10. Na moju zmiešanú pleť je dokonalý - prvý, ktorý nerobí šupinky. Vybrala som si odtieň, ktorý som si testovala v drogérii a to čo mi prišlo je úplne iná farba, než tá drogériová
    Kopie recenze od Nikola z notino.sk
    8. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  11. S takým by som si aj fasádu na dome zrobil
    Kopie recenze od Božena z notino.sk
    15. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
  12. Kupuju opakovaně, make up se dobře vtírá..je to pecka, Doporučuji.
    Michala C.
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  13. Kupuji opakovaně, konzistence jemná a dobře se roztírá
    Dagmar R.
    2. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Používám chvíli , ale už teď mohu napsat, že je absolutně skvělý. Krásně drží, kryje, dobře se nanáší a vypadá přirozeně. Dokonce mi zlepšil pleť. Zůstanu už jedině u něj. Za tu cenu je to top.
    Markéta
    28. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  15. Skvělý make-up jsem s ním velmi spokojená ,skvěle se roztírá nezanechává mapy. Je ideální na zralou pleť ,velká spokojenost.
    Šárka J.
    6. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  16. Používam roky, ale posledný nákup je naozaj posledný. Vôbec nemá trvácnosť ako kedysi, po par hodinách ho v t zóne ani nevidieť, zanecháva mapy a fľaky. Už neodporúčam
    Kopie recenze od Barbor z notino.sk
    20. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Výborný make-up, prirodzené odtiene, adekvátne krytie, dobrá konzistencia.
    Kopie recenze od Mária H. z notino.sk
    20. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Jsem velmi spokojena, kupuji opakovaně, kupuji různé odstíny a kombinuji je podle ročního období a opálení. Lze i vrstvit, vyzkoušela jsem různé značky i druhy a s tímto jsem dlouhodobě spokojená.
    Karla S.
    10. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Tento make-up veľmi sklamal, za tú cenu sú oveľa lepšie. Je veľmi ľahký a pekný ale tak prvých 10 min... počas prvej hodiny zmizne z nosa, brady a čela a zvyšok počas ďalšej hodiny a to aj po dôkladnom púdrovaní... mám normálnu pleť, ani mastnú ani suchú takže väčšina produktov mi sedí ale toto je nepoužiteľné. Jediné čo môžem oceniť sú pekné odtiene. Kupovala som na základe recenzií ale boli to vyhodené peniaze
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Skvělý make-up. Mám už ho poněkolikáté a koupím si ho zase.
    Lenka Š.
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?