Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Paris Telescopic řasenka pro prodloužení a zahuštění řas

Recenze L’Oréal Paris Telescopic

řasenka pro prodloužení a zahuštění řas

Až o 60 % delší řasy díky patentovanému flexibilnímu kartáčku

Koupit

Až o 60 % delší řasy díky patentovanému flexibilnímu kartáčku

Koupit

L’Oréal Paris Telescopic recenze20

4.3
110
56
13
11
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Veľmi dobrá a kvalitná riasenka, veľká spokojnosť s efektom
    Kopie recenze od Jana B. z notino.sk
    22. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Naprosto perfektní řasenka, která neslepuje a obalí každou řasu. Nerozmazavá se. Naprosto topka.
    Jana O.
    25. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. dokonala řasenka
    ema
    16. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Unfortunately, I did not like it, I do not recommend it because of the brush.
    Tetiana
    27. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Koupila jsem si řasenku L'Oréal Paris teleskopic poprvé a můžu říct že je úžasná takže do budoucna to asi bude má nejoblíbenější
    Jana
    26. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Líbí se mi jaký Řasenka dělá efekt, ale bohužel, rozmazává se mi kolem očí. Vzhledem k tomu, že mě to trápí u víc řasenek, tak někomu, kdo nemá mastné oční okolí vyhovovat může, ale mě bohužel ne. Posílám jí dal a znova již nekoupím.
    Petra P.
    11. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Precízna tenká kefka, veľmi jednoducho sa s ňou pracuje.
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    6. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Najlepšia riasenka!
    Kopie recenze od Miška z notino.sk
    23. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. nejlepší řasenka! krásně udrží řasy natočené celý den!🫶🏼😍
    Linda
    22. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. dělá krásné řasy, prodlužuje, mně osobně přijde že řasy trochu slepuje
    Lucie
    21. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. No...ja teda nadšená nie som. Tá kefka je otrasná, toto bol krok vedľa.
    Kopie recenze od Lucia R. z notino.sk
    17. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Na kartáček je nutno si chvilku zvyknout, ze začátku doporučuji používat ještě spolu se starou řasenkou, než se člověk zacvičí. Řasenka drží celý den, očí nepálí a pak se dá umýt horkou vodou :-)
    Hana
    16. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Dava skor taky prirodzeny "look" ale nadherne predlzi mihalnice a oddeli, lahko sa dava dole, a mihalnice vyzeraju uzasne.
    Kopie recenze od dadka z notino.sk
    7. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Doteraz som mala pri mojich kratučkých mihalniciach najradšej Dermacom Vampire ale objavila som túto riasenku, ktorá mihalnice krásne oddelí a predĺži. Stačia 2 vrstvy a výsledok je super! Neopadáva, nedrolí sa. Dobrý pomer cena-kvalita. Odporúčam!
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    2. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Moje nejoblíbenější řasenka! Fajn, že jsem ji zde objevila. Krásně pročísne řasy, nelepí se a dobře se s ní pracuje.
    Květa
    31. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Vzala jsem na doporučení ale pro mě tento typ tedy není, kartáček mi vůbec nevyhovuje a náplň je taková šedá. Ale jak uschne na oku tak je černá a držela hezký. Jen ta aplikace byla pro mě náročnější.
    Michaela S.
    17. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Mam dlouhé rasy a vzdy se mi slepí :( ale kdyz to rozecesu dela to krasne a dlouhé rasy ☺️ doporucuju
    Alena H.
    4. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Krásně prodlouží a zahustí.
    Marcela R.
    25. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. nejlepsi řasenka,kterou jsem kdy měla,rasy mi vydržely cely den😁
    Anezka
    3. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. slepuje, za tu cenu rozhodne nedoporucuji sou tu i lepsi rasenky
    Klára
    21. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze