Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol noční sérum proti vráskám

Recenze L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol

noční sérum proti vráskám

Sérum s vysokým obsahem retinolu pro pleť bez vrásek.

389s kódem 20top
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Sérum s vysokým obsahem retinolu pro pleť bez vrásek.

Koupit

L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol recenze20

4.5
110
13
7
2
11
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Mám zmiešanú zrelú pleť a toto sérum mám veľmi rada, rada sa k nemu vracia. Áno je parfumované, ako všetka kozmetika Loreal, ale mojej pokožke to neprekáža. Nerozumiem negatívnym recenziám, predtým, než začnete používať sérum s retinolom, si o používaní retinolových sér niečo prečítajte, pozrite videá, napríklad od drews beauty, pekne a zrorumiteľne je tam popísaný postup, ako retinol postupne zavádzať do skincare rutiny, tiež je dôležité KAŽDÝ DEŇ používať ráno SPFko, inak je retinol neúčinný a potom sú to len vyhodené peniaze. Ja používam retinol už niekoľko rokov, ale začiatočníci by s ním mali začínať opatrne a poriadne si naštudovať podklady k používaniu.
    Kopie recenze od caleo K. z notino.sk
    1. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Skvělý produkt, mléčná konzistence, rychle se vsakuje, příjemná vůně, pleť je vyhlazena, jemne vrasky a linky eliminuje. Předchozí recenze na látku PEG 6 nechápu, je to látka u které byla prokázána schopnost potlačovat rakovinu tlustého střeva a paní píše opak, není škodlilvá /stup.2/. A alcoholy se v malém množství používají a mají krom jiného antibakt. účinek a konzervují. Rychle se odpaří, takže nezůstávájí na pleti.
    Jarmila B.
    20. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. PEG 6 a alcohol denat od Loreal? Achjo...zklamali. Alias jak píše slečna níže, opravdu "rakovina zdarma"....
    Kateřina O.
    27. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  4. Perfetní, viditelné výsledky zlepšení pleti.
    Jana K.
    23. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Po precteni slozeni, bych si toto na kuzi opravdu nedala. Zkuste si vyhledat jednotlive slozky. Uz jen PEG 6, je varovanim, ze to nic dobreho nebude. Rakovinu asi opravdu nikdo nechce… Takova svetoznama znacka a takove zklamani :/. Obycejne sadlo na noc, mi dela vetsi sluzbu, nez toho.
    Andrea K.
    7. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  6. Naprosto skvělé sérum. Po pár dnech užívání se rapidně zmenšily vrásky mezi očima.
    Wera
    25. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Maximální spokojenost.
    Marie F.
    29. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Dámy.. aj ja sa pridávam. Šupinky a začervenanie sú normálna reakcia a veru aj žiadúca podľa mňa. Predchádzajúce séra čo som použivala ako The Ordinary a La Roche Posay mi nikdy takto neučinkovali. Nemala som pocit, že niečo robia. Tento je SUPER!
    Kopie recenze od Lucia H. z notino.sk
    13. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Používám krátce, pleť se mi zlepšila, ale výrazné zmizení vrásek zatím neeviduji.
    Monika B.
    7. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. !!!!!!!!!!! Pred použitím prečítať!!!!!!!!!!!!! Prosím aby si každá používateľka pred použitím tohto séra prečítala a zistila účinky , vedľajšie účinky a úskalia používania RETINOLU. Prejavy ako šupinky , červené fľaky, štípanie je úplne normálna reakcia . Sérum treba použiť naozaj malé množstvo, 3-4 kvapky na celú pleť úplne stačia a ak prvý krát používate RETINOL , po tom čo sa sérum vsiakne do pleti použite silný hydratačný krém. Na druhý deň nevyhnutnosť krému s SPF minimálne 30 . Ak vaša pleť nie je naučená na RETINOL , stačí začať aplikáciou 1 maximálne 2x do týždňa, kým si pleť zvykne môže to trvať aj 3-4 mesiace ... niekedy vypotrebujete celú fľaštičku a stále budete mať pocit , že nedokážete používať každý jeden večer. Netreba sa ponáhľať, pretože čím viac tlačíte na pílu, tým dlhšie to bude trvať.
    Kopie recenze od Andrea z notino.sk
    26. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  11. Kupila som teraz po dlhej dobe viac baleni kedze bola dobra akcia… doteraz som bola s vysledkom stale sppkojna ale teraz cele zle ako keby to neni ani ten produkt hend som si vsimla ze je aplikator ta pumpicka gumova vec uplny ina ako bola hotersz cele to posobi lacno a fejkovo … vzdy mi to pekne naplo plet a bola zivsia teraz otras!!! Vyrazky a neviem co vsetko … urcite si tento produkt an tejto stranke uz nekupim!!
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    11. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. serum je super, krásně se vstřebá do pleti, myslím, že tento výrobek se jim povedl, děkuji
    Gabriela H.
    2. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Používam ho druhý týždeň a je to top produkt. Pleť je jemná a vypnutá. Pleť vôbec nedrážd, ma príjemnú vôňu
    Kopie recenze od Sofia z notino.sk
    19. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. To este len uvidim.
    Kopie recenze od Monika S. z notino.sk
    19. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Vynikajúce sérum, pri pravidelnom používaní vidieť výsledky, pleť je príjemná, niekedy jemnučký pocit pálenia, ale naozaj jemný a pri týchto typoch produktov aj bežný. Kúpim opakovane
    Kopie recenze od Patrícia z notino.sk
    16. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Prípravok je predražený a preparfumovaný, zbytočná kúpa, používala som ho potom len na telo.
    Kopie recenze od Em z notino.sk
    15. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. S používaním treba začať opatrne, najmä v okolí očí. Zo začiatku ma jeho účinky poriadne potrápili. Suché podráždené fľaky mi po ňom zostávali asi 2 mesiace, dokázala som ho použiť max. 1x do týždňa...myslela som, že ho už vyhodím. Aktuálne ho používam už 4. mesiac a s jeho účinkami som veľmi spokojná. Výrazne sa mi zredukovalo akné a jemné vrásky v okolí očí + mám jemnejšiu a zjednotenú pokožku :)
    Kopie recenze od Natália z notino.sk
    16. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Dodá pleti potrebný vitamín A-retinol. Sérum má formu emulzie s nízkou viskozitou. Pipetkou sa ľahko nanáša a zlepšuje kvalitu pleti.
    Kopie recenze od Ľubica z notino.sk
    13. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Nechce sa mi veriť, čo toto sérum urobilo s mojou pleťou, štípajúce červené vysušené fľaky, neskutočne spálilo tvár
    Kopie recenze od Lenka K. z notino.sk
    27. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Velmi agresivne serum, na ktore (ako citam, nielen moja) plet reagovala cervenymi flakmi a supanim aj napriek dodrzaniu navodu vyrobcu. Retinol od inych znaciek som predtym pouzivala bezne a bez problemov.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    25. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?