Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Paris Revitalift Laser Pressed Cream noční krém proti stárnutí pokožky

Recenze L’Oréal Paris Revitalift Laser Pressed Cream

noční krém proti stárnutí pokožky

Retinol a niacinamid – duo proti stárnutí pleti v revolučním nočním krému

-30 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-30%
Koupit

Retinol a niacinamid – duo proti stárnutí pleti v revolučním nočním krému

Koupit

L’Oréal Paris Revitalift Laser Pressed Cream recenze20

4.4
144
35
12
4
13
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Používám pár týdnu,ale musím říct,že krém splnil mé očekávání. Poprvé jsem tedy byla dost v šoku,ačkoliv jsem myslela že to bude i jako”hydratační” krém,hned se mi ale vsákl do pleti a měla jsem ji dost vyschlou. Pak už jsem si ale zvykla a dávám na nej ještě hydratační krém a super. Opravdu mám pleť vypnutější a působí na mě zdravěji a svěže. Pokud někdo přemýšlí,neváhala bych. Je opravdu příjemný a plní co slibuje. :-)
    Ela
    23. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. jednoduchosť aplikácie, zatiaľ neviem posúdiť, používam pár dní ale spokojnosť
    Kopie recenze od adda z notino.sk
    8. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Používam tento krém už dlhšie,ľahko sa vstrebáva,pleť je jemná,príjemná vôňa, spokojnosť.
    Kopie recenze od Jana L. z notino.sk
    13. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Na zaklade recenzi jsem se nechala zvyklat, po x pokusech mit produkt na pleti s tim koncim, po naneseni mne pali, na pleti sedi, rano plet supinkata zarudla, pouzivam roky retinol od The ikey list a takove reakce pleti neznam a hlavne mam oblicej, krk a dekolt zvykly na retinol, mam smisenou plet, ne citlivou, NEDOPORUCUJI
    Petra Š.
    16. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Sice se tu píše, že je vhodný pro suchou pleť, ale já ho teda používám s pletí mastnou a se sklony k akné, protože kromě vrásek retinol pomáhá právě proti akné. Navíc je tam niacinamide, skvělý kombo pro můj problém. Používám krém podobně jako dřív předepsaný isotretinoin nebo differin od dermatoložky - po vyčištění nejdřív zapracuju sérum s HA, pak přijde na řadu tento krém, počkám cca 10-30 minut podle toho, kolik mám času a pak ještě navíc přidám hutný krém od Embryolisse. Zní to možná jako paradox, ale díky tomuhle jsem naprosto minimalizovala jakékoliv začervenání nebo slupování pleti. Ano, pleť je před spaním mastnější, ale ráno opláchnu obličej vodou, použiju denní krém na mastnou pleť a jsem ready. Akné díky téhle rutině - a i díky tomuhle krému držím na uzdě. (Pozor, první cca tři týdny se stav může po čemkoliv s retionoidy naopak rapidně zhoršit, stejně jako s retinolem předepsaným od lékaře…)
    Nina
    26. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Skvelý krém, použila som presne jednu pumpičku ako podľa návodu a moja pleť bola krásne hladká a vôbec nie podráždená. Teším sa na dlhodobý efekt.
    Kopie recenze od Kajuš z notino.sk
    6. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. ideálny pomocník v boji proti vráskam, ráno po zobudení sa cíti moja pleť ako znovuzrodená, odporúčam
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    13. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. veľká spokojnosť, oceňujem aktívne látky použité v nočnom kréme (retinol, niacimid)
    Kopie recenze od Zuzka z notino.sk
    13. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. krém zakúpený pre maminu, ktorá si ho nevie vynachváliť :) páči sa jej sposob dávkovania
    Kopie recenze od Romana z notino.sk
    13. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Krém jsem si koupila na základě pozitivních recenzi tady, ale už bych znovu neobjednala. Předtím jsem asi 3 měsíce používala sérum a krém s retinolem od jedné francouzské značky a pleť jsem měla opravdu krásnou. Po tomto séru pleť 3 den červená a jakoby bolavá a to jsem přes den dávala ochranný faktor 50. Mě pleti asi nesedí a určitě pro ty, které jste předtím s retinolem nic nepoužívaly, tak opravdu opatrně.
    Lenka
    3. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Pokud bych měla porovnat s jiným krémem s obsahem retinolu, tak s tímto opravdu opatrně. Tento jsem zakoupila na základě kladných recenzi, ale již při první aplikaci červený a jakoby spálený obličej a to jsem jiný krém s retinolem používala již předtím asi měsíc a u něj bylo vše v pořádku. Bohužel, není uvedeno kolik retinolu v tomto krému je a podle mě, je dost silný. Po pauze jsem vyzkoušela a opět stejná reakce. Použivam tedy svůj původní krém s retinolem a tam opět vše v pořádku.
    Jana
    10. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Produkt s obsahom retinolu používam prvýkrát. Chvíľu mi trvalo, kým som si na krém zvykla, ale teraz som veľmi spokojná.
    Kopie recenze od Katarína z notino.sk
    3. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Používam krém asi mesiac a výsledky sú viditeľné
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    26. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Tento krém mi dokonale vyhovuje.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    19. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Líbí se mi obal a styl dávkování krému. Po pravidelném používání jdou vidět výsledky. Krém má konzistenci, která asi nebude vhodná pro mastnější pleť.
    Kamila
    16. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Nejspíše není úplně vhodný pro mastnější pleť. Opravdu po pár dnech, vrásky nemají ostré rysy, ale podstatně jemnější ... zatím nemám dlouhodobé zkušenosti, krátkodobé - vyzkoušeno - na 100% doporučuji.
    Ester
    14. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Krém je trochu hutnejší – čo je pre mňa na noc potrebné. Páči sa mi zloženie krému, na pleti ma neštípal ani nespôsoboval začervenania.
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    7. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Krém používám přesně podle návodu a žádné podráždění nebo začervenání jsem nezaznamenala. Po pár týdnech vidím první výsledky, pleť je vypjatější a více pružná. Určitě budu používat i dál. Je ale nutné přes den používat krém s vyšším spf faktorem.
    Věra
    3. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Pleť je po nanesení hydratovaná, vyživená a rozjasnená. Krém má konzistenciu našľahanej smotany – niečo medzi krémom a gélom. Keby je bez parfemácie, bol by dokonalý.
    Kopie recenze od Viera z notino.sk
    3. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Výborné, jsem spokojená.
    Eli
    2. června 2022
    Byla recenze užitečná?