Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Paris Revitalift Filler sérum proti vráskám s kyselinou hyaluronovou

Recenze L’Oréal Paris Revitalift Filler

sérum proti vráskám s kyselinou hyaluronovou

Povolejte do boje s vráskami účinnou zbraň. Sérum proti vráskám s kyselinou hyaluronovou L’Oréal Paris Revitalift Filler si hravě poradí se známkami stárnutí, viditelně vyhlazuje vrásky a dodává pleti mladistvý vzhled.

332s kódem 20top
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Povolejte do boje s vráskami účinnou zbraň. Sérum proti vráskám s kyselinou hyaluronovou L’Oréal Paris Revitalift Filler si hravě poradí se známkami stárnutí, viditelně vyhlazuje vrásky a dodává pleti mladistvý vzhled.

Koupit

L’Oréal Paris Revitalift Filler recenze20

4.5
467
172
52
14
8
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Toto sérum kupuji opakovaně. Je velmi jemné, hydratační a nemá lepkavou konzistenci. Prostě výborné.
    Lenka
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Toto sérum je opravdu skvělé, používám celou sadu Revitalift Filler, pleť je hezky vypnutá, jemná a hebká, ze začátku se mi začali dělat pupínky na obličeji, ale nevzdala jsem to a s každodenním používáním se moje pleť zlepšila😇
    Sarah Ž.
    31. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Úžasná vec .
    Kopie recenze od Jana N. z notino.sk
    29. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Sérum používám již 14 dni, ráno pod makeup míchám s krémem. Výsledky jsou perfektni, pleť je více sjednocená, hydratovana, menší vrásky se redukují. přestali dělat i pupínky. rychle se vstřebává. Doporučuji, rozhodně koupím znovu.
    Dominika
    27. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Pouzivam 3 tydny a plet je krasne vypla, pouzivam na celej oblicej a dekolt, staci par kapek takze to neubuda za mne TOP
    Lenka B.
    20. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Překvapivý výsledek!
    Lena
    20. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Ze séra jsem docela rozporuplná. Krásně hydratuje pleť, ale to je bohužel za mě tak vše. Vyhlazenější pleť nevidím a navíc se mi vytvořilo na čele spoustu pupínků. Přestala jsem ho používat a snažím se dát pleť do kupy.
    Kopie recenze od Judita B. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Som veľmi spokojná z produktom a moja pleť sa zlepšila o 80 percent, a moja pleť je vyplnená a hydratovaná.jediná nevýhoda je ,že malo by byť väčšie balenie produktu.ďakujem veľmi pekne.
    Kopie recenze od Mária M. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. L'Oréal Paris revitalift Filler úžasné sérum na hydrataci a vyhlazení pokožky výsledky jsem dostavily ihned po prvním nanesení každodenní používání výrazně spravili mou pokozku
    Kopie recenze od Michaela J. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Zredukovali sa mi vrasky az 30 % ale je treba pouzivat viac ako 1 mesiac, najlepsie aplikovat rano a vecer s vacsim mnozstvom ako pisu , je to potom viacej ucinnejsie. Mam krajsiu plet s menej viditelnymi vraskami.
    Kopie recenze od Marcela R. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Používám v kombinaci s krémem tudíž velká spokojenost, používám ráno i pod make up, příjemně voní a hydratuje. Přípravek bych doporučila, já jsem velmi spokojená a z výrobku nadšená a určitě si ho koupím v budoucnu. Efekt je vidět po týdnu, pleť je pevná a vrásky jsou menší. Pleť je vyhlazenější. Hydratace je super. Dobře se s ním pracuje díky super aplikátoru. Nelepí a pleť je po něm za pár sekund hebká a připravena na další péči.
    Kopie recenze od Adéla R. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Produkt je super, účinkuje ako botox, vyhladzuje pokožku, nevýhody sú to, že je trošku suchšia pokožka, ale je súper, používam ho každý deň ráno a večer a môžem ho len odporučiť.
    Kopie recenze od Nina J. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Hezké balení, pipetka vystačí na tvář a krk, nezanechává lepivý film, rychlo sa vstřebává. Efekt sa dostavuje celkom rychlo. Hezký vonia. Před použítim určitě doporučuji krém.
    Kopie recenze od Lenka G. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Sérum se dobře nanášelo, bylo příjemné na pleti, nebylo lepkavé. Velmi pozitivně hodnotím, že mělo lehkou, příjemnou vůni, která ale nebyla příliš silná. Bohužel mi nepřišlo, že by má pleť po používání séra vypadala o tolik rozzářenější a vyhlazenější.
    Kopie recenze od Tereza M. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Přípravek byl opravdu výborný. Tam kde kůže byla vrasčitá, tak mi vrásky krásně sladila. Nebyly velké, ale už trochu viditelné. Po použití přípravku je kůže krásná, hladká a svěží.
    Kopie recenze od Kateřina G. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Sérum je velice příjemné konzistence, snadno se nanáší a roztírá - stačí opravdu kapka na celý obličej. Vůně je jemná, nevtíravá. Ihned po aplikaci pleť vypadá svěže a cítím pocit hydratace. Někdy trochu lepí, ale stejně používám další produkty z péče. Sérum používám ráno i večer, přidávám jej někdy i do make-upu pro přirozenější efekt. Po použití s dalšími produkty se nedrolí. Po delším použití pleť působí víc hydratovaná, svěží a plnějším dojmem. Zda redukuje vrásky nemohu posoudit, avšak jemné linky jsou méně viditelné.
    Kopie recenze od Lucie V. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Bohužiaľ mi produkt nejakým spôsobom nevyhovoval. Nemám problémovú pleť len mám na nej zopar vrások.Produkt mi vyhadzal tvar a po mesačnom používaní nevidím vôbec žiadne zmeny.
    Kopie recenze od Mia K. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Sérum je pěkně chladivé a příjemné na pleti. Má ideální konzistenci. Ani ne moc tekuté a ani ne mic husté. Po týdnu používání už jsem videla změny. Moc jsem spokojená
    Kopie recenze od Tereza D. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Tak toto sérum je topka v kozmetických prípravkoch. Hneď po nanesení a aplikácii sa sérum krásne vstrebá a pleť sa napne. Mimické vrásky vymiznú a hneď mám pocit svedomia a mladosti. Ďalšou veľkou výhodou je aplikácia vo forme nanášatka.
    Kopie recenze od Patrícia E. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Musím upřímně říct, že sérum mne vůbec nezaujalo. Slibovaného výsledku jsem si vůbec nevšimla. Nečekala jsem zázraky, ale alespoň nějakou redukci vrásek, či mírné vypnutí pleti ano. Bohužel se nestalo ani jedno. Naopak to mou pleť šíleně vysušovalo a sérum na obličeji po nanasení dlouho lepilo. Bylo to opravdu až nepříjemné. Klad- praktické balení, kapátko fungovalo jak mělo, což není u podobných sér obvyklé. Za sebe nemohu vůbec doporučit.
    Kopie recenze od Kristyna F. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek