Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Paris Revitalift Filler sada pro péči o pleť (na obličej a oční okolí)

Recenze L’Oréal Paris Revitalift Filler

sada pro péči o pleť (na obličej a oční okolí)

Protivráskové duo s kyselinou hyaluronovou

Koupit

Protivráskové duo s kyselinou hyaluronovou

Koupit

L’Oréal Paris Revitalift Filler recenze20

4.5
32
16
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Velmi kvalitní produkt, moje oční okolí ae mnohem zlepšilo, oba produkty nepálí jak některé jiné značky. Jsem velmi spokojená i s vůní a vzhledem produktu. Pleť je hebká a krásně lesklá
    Natálie K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Úžasný produkt. Rychle se vsakuje, hydratuje pleť a nechává ji hladkou. Redukuje vrásky, sama jsem to poznala po dvou a půl týdnu. Pleť nádherně rozzáří. Strašně moc doporučuju pro ženy, co se potřebují rychle a snadno zbavit vrásek.
    Lea M. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Pleť byla hezky vyživená a působila šťavnatě, akorát aplikátor u očního séra nanesl vždy nechtěné množství na pleť a já ho potom musela rozmazávat všude jinde, jinak hezký pocit na pleti a pleť vypadala hezky
    Adéla H. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Oboum produktům nemohu nic vytknout, jsem naprosto spokojená. Se velmi rychle vstřebá a na pleti nezůstává žádný mastný ani suchý filtr, sérum je pro mě jedničkou
    Katerina B. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Toto serum s kyselinou hyaluronovou je jedno z nejlepších které jsem měla. Čekala jsem že mi nebude vyhovovat kvůli ingrediencím. Pleť je hydratovaná, vypadá více šťavnatá. Sérum doporučuji. Co se týče séra pod oči tak nevidím žádné změny co se týče kruhů pod oči. Sérum je příjemné, je dobré pod korektor ale nezaznamenala jsem nic jiného.
    Mai H. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. L´Oréal Revitalift Filler anti-wrinkle sérum je tekuté konzistence, okamžitě se vstřebává do pleti, nelepí, naopak pleť velmi rychle viditelně hydratuje. Pleť zjemňuje, vyrovnává a krásně vyplňuje vrásky a připravuje pleť komfortně na použití pleťového krému. Po 4 týdnech používání se mi pleť výrazně zlepšila, vyrovnala a viditelně vymizely jemné vrásky a hlubší na čele a mezi obočím jsou velice jemné. Má pleť je viditelně v lepší kondici, omlazeného vzhledu. L´Oréal Revitalift Filler + hyaluronic acid + caffeine je velmi příjemné oční sérum tekuté textury, velmi jemné pro oční okolí. Aplikace rollerem se třemi kovovými kuličkami je požitkem, okamžitě ochlazuje oční okolí a působí proti otokům. Po 4 týdnech používání ráno i večer mi zmizely jemné vrásky okolo očí. Oční okolí je vyrovnané, bez váčků a otoků. Tato sada testovaných sér se krásně doplňuje a uceleně pečuje a velmi příjemně hydratuje celý obličej a krk a připravuje pleť na další krok v rutině. Oba produkty jsem si velmi oblíbila a mohu je doporučit.
    Iveta K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Krasne vyhlazeni pleti, zmizeni kruhu pod ocima, ktere projasni a dodava hloubkovou hydrataci, dokaze vypnout. Dobre se vstrebava, rychle schne a je bez lepkaveho pocitu. Prijemny aplikator. - Po seru se mi droli plet a je vysusena.
    Lucie Z. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Obě šéra se skvěle nanášejí díky praktické pipetě a rychle se vstřebávájí. Po aplikaci zanechají na pleti jemný film, který ale nijak nepřekáží. Oční sérum bylo trochu dráždivé pro mé velmi citlivé oči, vždy mi po aplikaci slzely. Oba produkty splinily mé očekávání a drobné vrásky vyhladily.
    Šárka V. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. L´Oréal Paris Revitalift Filler 1,5% naprostá pecka! Stačí cca 2 kapky na obličej a dekolt, takže balení fakt vydrží dlouho. Používám ho každé ráno a večer na vyčištěnou pleť. Po měsíci užívání jde vidět, že se má pleť zlepšila, je vypnutější, jemnější a dokonce jemné vrásky jsou viditelně menší. Filler má jednoduchou aplikaci, dobře se vstřebává a příjemně voní. oční sérum s 2,5 % kyseliny hyaluronové mě tolik nezaujal. Sérum trošku pálí a je lepkavé.
    Kateřina V. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Sérum na pleť je moc příjemné, rychle se vpije do pleti a zanechává pleť sametovou na dotyk. U séra na oční okolí je super aplikátor, který hezky zapracuje produkt do pleti. Při skladování v lednici i chladí, což určitě ocení každý ráno na oteklé oční okolí. Jediná nevýhoda je, že sérum pod oči trochu lepí.
    Veronika K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Sérum na pleť mi krásně hydratovalo pleť, z toho jsem nadšená. Vrásky mi to nijak výrazně nevyhladilo, ale zmizely jemné linky, tudíž to bude chtít dlouhodobější používání, aby byl větší efekt. Oční sérum má lepkavou konzistenci, když se použije větší množství, stačí použít opravdu malinko. Chladivý aplikátor je velmi příjemný, doporučuji uchovávat v lednici, kovové kuličky jsou na pleti velmi příjemné, chladivý účinek je super hlavně po ránu.
    Klára B. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Produkty mají příjemnou textury, hezky se do pleti vsáknou. Na očním séru zbožňuji aplikator. Ale jinak jsem žádný rozdíl na své pleti za cca měsíc používání jsem nezaznamenala.
    Klára J. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Sérum na pleť je skvělé. Krásně hydratuje a rozzáří pokožku, hned po několika použitích jsem viděla pozitivní výsledky a to především mizející jizvy po akné. Zatímco sérum na oční okolí bohužel nemělo žádný efekt. Určitě je ale alespoň masážní aplikátor velmi relaxující. Další nevýhoda sera na oči je to, že se s nanesením make-upu začalo puckovat a drolit.
    Adéla Š. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Oční sérum super, skvělý aplikátor, musí se vychytat množství produktu aby se nedělali žmolky potom na obličeji, stačí fakt malinko, nemusí se toho dávat zbytečně hodně. U séra proti vráskám platí to samé radši, dávat méně. ze začátku jsem to přehnala s množstvím a drolila jsem se celý den.
    Monika K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Skvělá séra, která jsem si zamilovala hned po prvním používání. Jsou neparfémované a na rozdíl od jiných sér vůbec nejsou lepkavá a aplikátor je na oči je naprosto bezkonkurenční. Po pravidelném používání pociťuji, že pleť je více sjednocená a hydratovaná.
    Lucie M. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Serum na pleť je velice příjemné, lehké a nemastné. Po týdnu lze pozorovat vyplnění a hydrataci pleti. Krásně působí na jemné linky a rýha mezi obočím již není tak viditelná. Serum na oči je ale fakt bomba. Dávám ho do lednice a ráno perfektně tím jak chladí redukuje kruhy pod očima a nanášení je opravdu něco fakt příjemného. Všimla jsem si, že mi lehce zjemnilo vrásky - jakoby se ta pleť zhydratovala a nacucala. Doporučuji opravdu vyzkoušet.
    Jana N. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Sérum proti vráskám jsem používala každý večer. Vyhlazuje pleť a celý obličej rozzáří. Oční sérum s 2,5 % kyseliny hyaluronové jsem používala společně se sérem každý večer.
    Zuzana K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Oční sérum jsem nanášela pouze jednou denně. Nejen že dělám něco pro své oční okolí, ale masáž byla k tomu. Opravdu úžasný. Sérum proti vráskám, taková klasika, nenadchne, ale neurazí.
    Claudia B. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. L'Oréal Paris Revitalift Filler dvojbalení nabízí sérum s 1,5 % čisté kyseliny hyaluronové a oční sérum s 2,5 % kyseliny hyaluronové. Sérum intenzivně hydratuje, redukuje vrásky a zlepšuje pružnost pleti. Oční sérum působí proti otokům a tmavým kruhům. Klady zahrnují efektivní hydrataci a viditelné zlepšení textury pleti. Zápory mohou zahrnovat možný pocit lepivosti po aplikaci. Doporučuji pro ty, kteří hledají komplexní péči o pleť a redukci vrásek.
    Eliška J. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Sérum proti vráskám s 1,5 % čisté kyseliny hyaluronové, naprostá spokojenost, sérum pleť krásně hydratuje, vypne a po nanešení je pleť krásně jemná. Efekt je vidět po pár týdnech používání pleť je hydratovaná a vrásky jsou jemnější. Oční sérum s 2,5 % kyseliny hyaluronové, trpím už dlouho dobu na černé kruhy pod očima a toto sérum mi hrozně pomohlo výsledky jsem viděla už po týdnu používání, sérum očí okolí krásně rozzáří a dodá hydrataci, jediné co bych tomuhle séru vytkla je aplikátor, který se sice příjemní, ale je to nehygienické a po pár použitích sérum už není tak průzračné jak na začátku, ale nezkazilo se.
    Zuzana K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek