Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Paris Revitalift Filler rozjasňující oční sérum s kyselinou hyaluronovou

Recenze L’Oréal Paris Revitalift Filler

rozjasňující oční sérum s kyselinou hyaluronovou

Nepřehlédnutelně mladšího vzhledu vám pomůže dosáhnout oční sérum L’Oréal Paris Revitalift Filler. Díky účinkům, kterých u svých uživatelů dosahuje, se stalo skutečnou jedničkou svého druhu. Toto sérum je formulováno s 2,5 % kyseliny hyaluronové a kofeinu. Dvě formy HA zajistí hloubkovou hydratační péči, kofein a niacinamid působí proti kruhům a váčkům pod očima.

Koupit

Nepřehlédnutelně mladšího vzhledu vám pomůže dosáhnout oční sérum L’Oréal Paris Revitalift Filler. Díky účinkům, kterých u svých uživatelů dosahuje, se stalo skutečnou jedničkou svého druhu. Toto sérum je formulováno s 2,5 % kyseliny hyaluronové a kofeinu. Dvě formy HA zajistí hloubkovou hydratační péči, kofein a niacinamid působí proti kruhům a váčkům pod očima.

Koupit

L’Oréal Paris Revitalift Filler recenze20

4.2
74
14
6
6
12
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Objevili se mi z toho milie
    Lucie
    28. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. moc ráda používám, má příjemnou aplikaci
    Soňa
    15. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Sérum mám od začátku v lednici a zatím je v pořádku. Snad to pomáhá předejít nějakému tomu zežloutnutí jak tady někteří píšou. Každopádně za mě fajn věc,používám to denně a je to příjemné. Nějaké změny jsou vidět když se záměřím,ale není to takový hit řekla bych. Ale záleží taky zřejmě na typu pleti (pod očima). Já mám trochu propadlou s tmavými kruhy cely život,tak je těžké najít něco co by mě pomohlo tak jak bych si představovala… 🙈😅
    Ela
    23. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Musíte to mít v lednici aby vám to nežloutlo, nikdy se mi to nestalo, za mě Topovka
    Kačíí
    7. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Musíme to mít v chladu aby vám to nežloutlo mám 2 balení v lednici a nikdy nezežloutlo, za mě topovka
    Kačka
    7. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Ano toto sérum lepí, ale je taky potřeba používat celou sadu, nanesu toto sérum, nechám zaschnout, a pak vezmu hydratační krém Revitalift Filler a nanesu po celém obličeji, a opravdu po tom nic nelepí, plus je dobré uchovávat sérum v ledničce😇
    Sarah Ž.
    31. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Hrozne lepí ja osobne ako kozmetička toto sérum nedoporučujem. Dodá hydratáciu ale len veľmi málo. Skôr by som šla do nejakého krému ako do tohoto....
    Vanesa
    26. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. Nevidím žádné výsledky a hlavně po spotřebovaní asi třetiny lahvičky se obsah zakalil a jsou v něm kousky čehosi. Pravděpodobně je to kontaminované z aplikátoru po kontaktu s kůží. Tedy vyhazuji a raději nepoužívám.
    Martina
    25. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Sérum s aktivními látkami se má skladovat v lednici. Pokud to neuděláte nedivte se že se vám prostě vlivem tepla zkazí. Mně zatím vyhovuje.
    Kk
    9. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Tak ako pisala uz jedna recenzia, mam skor pocit napnutej pokozky, vidim zvyraznenie vrasok pod ocami a mam podrazdene ocne okolie. Fakt rozdiel vidno ale zhorsene. Nechcem to zvalovat na tento produkt ale nic ine som nepouzivala. Pouzivala som par tyzdov ale nie kazdy den. Aplikator je super chladivy, lepkavost mne nevadi. Davam si pauzu a vyskusam neskor opat.
    Kopie recenze od Tina z notino.sk
    9. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Po seru se dostavila pravděpodobně alergicka vyrážka, účinek nejdřív fajn ale tedka za ty nasledky mi to teda opravdu nestalo
    Eva
    8. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Zatím velká spokojenost, sérum se nijak nezabarvilo jak jsem tu v některých recenzích četla. Kovové kuličky jsou na pleti příjemné hlavně po ránu, krásně osvěží. Jednoduchá a příjemná aplikace produktu
    Radka
    20. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Sérum kupuji opakovaně. Příjemně chladí a opravdu redukuje váčky a jemné linky. Po aplikaci dost lepí, ale po nanesení očního krému lepkavost mizí. Po několika dnech používání byly vidět výsledky. Mohu doporučit.
    Barbora F.
    26. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Maximální spokojenost.
    Marie F.
    29. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Měla jsem pochybnosti a ty se potvrdily. Aplikátor je naprosto nehygienický. Vypotřeboval jsem sotva jednu třetinu, když jsem si všimla, že sérum zežloutlo. Zkazilo se! Nedoporučuji!
    Markéta M.
    24. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Aplikácia s aplikatorom má sem tam na očnom viečku aj bolela. Aj po dlhom používaní som nevidela nejaké veľké výsledky možno niekomu vyhovuje ale mne nie. Určite by som si ho znovu nekupovala.
    Kopie recenze od Dominika z notino.sk
    6. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Žádný aplikátor, pipeta apod nesmí přijít do kontaktu s kůží, jinak se výrobek kontaminuje. Nechápu tedy kuličkový aplikátor, se kterým si člověk ještě udělá masáž.
    Veronika B.
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. Nic moc, vadí mi hrozně ta parfemace, nechápu že L’oreal do všeho dává extrémě parfemaci a alkohol, ať je to šampon na vlasy či krémy nebo odličovací prostředky všechno je tak hrozně parfémované že se mi osype obličej. Tohle sérum by přitom bylo skvělé kdyby nebylo tak cítit parfémem. Ještě mi vadí že i po zaschnutí dost lepí.
    Helena K.
    15. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. Bohužel moje oči s tímto serém nespolupracují, šíleně mě palí a kůže se mi po něm spálí a loupe, asi jsem na něco v něm alergická, a také další minus je že se moc nevstřebá a lepí.
    Gabriela H.
    2. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Sérum na očním okolí strašně lepí, je to velice nepříjemné (opravdu se lepí kuzicka a rasy k sobě). Tento efekt trvá dokud sérum vyloženě nesmyju… Za mě nepoužitelné, propadák.
    Andrea
    30. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?