Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Paris Revitalift Clinical pleťová péče (s vitaminem C)

Recenze L’Oréal Paris Revitalift Clinical

pleťová péče (s vitaminem C)

Rozlučte se s projevy stárnutí pleti, duo doslova nabité vitaminem C dokáže zmírnit vrásky a obnovit jas. Pleťová péče L’Oréal Paris Revitalift Clinical obsahuje sérum s čistým 12% vitaminem C a ochranný denní fluid s SPF 50+. Navzájem se tak perfektně doplňují, chrání a revitalizují pleť.

640s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-30%
Koupit

Rozlučte se s projevy stárnutí pleti, duo doslova nabité vitaminem C dokáže zmírnit vrásky a obnovit jas. Pleťová péče L’Oréal Paris Revitalift Clinical obsahuje sérum s čistým 12% vitaminem C a ochranný denní fluid s SPF 50+. Navzájem se tak perfektně doplňují, chrání a revitalizují pleť.

Koupit

L’Oréal Paris Revitalift Clinical recenze20

4.3
26
17
7
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Bohužel se mi během dne drolí na obličeji. Původně jsem myslela, že mi k tomu nesedí makeup, tak jsem 5 dní zkoušela na čistý obličej nanést pouze sérum + spf krém a i přesto se už po pár hodinách drolí. Stačí se pohladit po obličeji nebo krku :( takže vyhozené peníze
    Marie Š.
    8. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Testování proběhlo velmi pozitivně - séra fungují jak mají a splňují slibované účely. Jsem velice spokojená a moje pleť též rozhodně budu používat dále. Cena se rovná kvalitě
    Natálie K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Příjemné na pleť, pleť se po nich cítí jako dětská prdelka. Redukuje, skvrny na pleti. Pleť, zesvětluje a chrání jí po celý den proti záření. Příjemně se všechno nanáší, nezanechává skvrny ani nic.
    Lea M. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Vitamin C- velmi hezky rozjasnil pleť a společně s kyselou hyaluronovou( L'orél Paris) udělali hezký pocit na pleti a šťavnatě vypadající pleť, po nanesení mi to nepříjemně zapáchalo na pleti
    Adéla H. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Dobrý den, sérum a spf50 sérum s vitamínen c jsou příjemné na pleti, pleť se zjemnila, je čistá hebká, a zpevnila se mi pleť je to dobrý produkt.
    Katerina B. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Toto serum mi vyhovuje. Mám jizvičky po akné a vidím změny. Přijde mi, že pleť je rozzářenější než dřív. Mám smíšenou pleť a vyhovuje. Ovšem spfko z téhle řady mi zas tak moc nevyhovuje. Není špatný vadí mi na něm parfumace. A zdá se mi že mi to ucpává póry na čele. Není nejhorší ale asi bych si ho znovu nekoupila.
    Mai H. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. L´Oreal Revitalift Clinical sérum je velmi příjemné a jemné, má lehce gelovou konzistenci. Výborně se nanáší, nelepí, krásně se vstřebává. Pleť okamžitě osvěžuje a krásně jemně voní. Od prvního použití pleť vyhlazuje, redukuje póry a jemné vrásky mizí. Jsem tímto sérem nadšena, mou starší a mdlou smíšenou pleť okamžitě vzpružil a vyhladil. Po 4 týdenním používání je pleť hladká, čistá a v kondici. Toto sérum určitě doporučuji. L´Oreal Revitalift Clinical denní anti-UV fluid s SPF5O+ je velmi příjemný s ultra lehkou texturou a obrovskou ochranou proti UV záření. Má jemnou osvěžující vůni, krásně se nanáší a velmi pěkně se vstřebává. Již od prvního použití je pleť zářivější, sjednocená a vyhlazená s menšími póry. Je výborným podkladem pro použití make-upu. Po 4 týdnech používání je má starší a smíšená pleť hladká, čistá a sjednocená. Tento velmi účinný fluid mohu doporučit. Oba produkty v sadě se velmi krásně doplňují a jsou opravdu velmi účinné.
    Iveta K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Mam rozjasnenou plet, hladkou a mam pocit, ze to i vyhlazuje vrasky jako kdybyste byli na vyhlazeni zehlickou u kosmeticky. Jsou opravdu viditelne zmeny v pleti. Serum ma dobrou konzistenci a ma ji takovou akorat. Rychle se vstrebava do pleti a nemastite se po tom. SPF aplikator se jednoduse nanasi. Je lehky na pleti, nenechava bilou vrstvu na pleti.  - Po seru mam vysusenou plet a droli se make-up.
    Lucie Z. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Produkt mě mile překvapil snadnou aplikací obou produktů. Sérum se velmi rychle vstřebalo a nezanechalo za sebou žádný film. Fluid se vstřebával o něco déle a cítila jsem na pokožce jemný film. Produkty mi skvěle vyhladily a sjednotily pleť a hlavně ji oživily a hydratovaly. Díky SPF50 jsem již nemusela používat žádné další přípravky na pleť, denní sérum mi naprosto stačilo. Produkty doporučuji pro oživení mladistvé pleti.
    Šárka V. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Sérum s 12% čistého vitamínu je naprosto skvělý. Po měsíčním užívání je má pleť jemnější, rozzářenější a svěžejší. Má velmi příjemnou konzistenci, příjemně voní, dobře se roztírá a skvěle se vstřebává. Denní anti UV fluid SPF50 nezanechává mastný filtr, dobře se vstřebává a neštípe. Konzistence je tekutější, ale to vůbec ničemu nevadí pokud má někdo suchou pleť jako já. Tato dvojkombinace je super, jen při větším použití séra a krému má tendenci žmolkatět, takže je lepší nejdřív nechat uschnout sérum. A pak nanést krém.  Za mě tyto 2 produkty jsou super a jsem s nimi velmi spokojená.
    Kateřina V. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Oba produkty jsou super, doporučila bych je každému, kdo chce projasnit pleť. Oba produkty je ale nutné pořádně protřepat. Sérum i krém jsou na pleti moc příjemné, sérum se během chvilky vpije do pleti a nezanechává mastný či lepivý film. Po krému se mi pleť trochu leskne, ale s makeupem to nedělá nepořádek. Parádní je obsah SPF v krému - stačí jeden produkt místo dvou.
    Veronika K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Z této sady jsem naprosto nadšená. Pleť byla už za dva týdny hladká a hydratovaná, póry se viditělně velmi stáhly. Velmi se mi zlepšilo i akné. Produkty taktéž krásně voní a na tváři vůbec nežmolkatí. Konzistence produktů je jemná a rychle se do pleti vstřebávají. U krému je super, že má vysoké SPF (50). Nevýhoda je, že sérum barví do oranžova, po probuzení jsem měla oranžové fleky na polštáři, takže doporučuji po nanesení na noc spát na tmavém povlečení.
    Klára B. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Oba produkty zbožňuji. Pleť je po séru plná, zařivá a vypadá odpočatě. Fluid se krásně vsaje do pleti, hydratuje a zároveň na pleti po pár vteřinách není cítit.
    Klára J. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Sérum je dobré, velmi jednoduše se nanáší. Vitamin C má specifickou vůni, která ale nevadí. Pleť po jeho použití je vypnutá. Je nutné ale sérum používat opatrně, protože může dráždit citlivou pokožku. Spf 50 fluid je super, skvěle se nanáší a nenechává žádné bílé skvrny na obličeji, super jako báze pod makeup
    Adéla Š. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. naprosto nepřekonatelná dvojka v péči o pleť, jsem nadšená, příjemné aroma, příjemná textura, po nanesení se ihned vpije do pokožky, nezanechává mastný film ani žmolky, pleť je zářivější a jde to na ni znát hned po týdnu používání.
    Monika K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Sérum jsem si po pravidelném používání velmi oblíbila - zanechává pleť hladkou, lesklou a svěží. I na mojí citlivé a suché pleti toto sérum s vitamínem C neštípalo a dobře se vstřebávalo. SPF fluid má tekutější texturu, která mi vyhovuje. Pleť je vyživená, ale není mastná.
    Lucie M. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Jsem ráda, že jsem byla vybrána zrovna na testování těchto produktů. Už od puberty trpím na post acne skvrny a ďolíky po akne, které po žádném produktu nezačaly mizet. Mám velký problém s produkty na trhu, které obsahují čistý vitamin C, ale až nyní jsem pochopila, že šlo vždy o špatnou formulaci složení. Toto serum a SPF mě vůbec nedráždí a nevyvolává alergickou reakci jako tomu bylo u jiných produktů. Naopak musím vyzdvihnout jejich účinnost. Od té doby co používám serum, tak sleduji cca po týdnu denního používání na své pleti menší pory a skvrny po akne se mírně redukují. Jako nezmizely úplně, to chce určitě delší dobu, ale již nejsou tak viditelné a lze je skrýt BB krémem a to dříve nebylo ani myslitelné. SPF je velmi lehké, vůbec nemastí a na pleti jako kdyby nebylo. U jiných značek jsem vždy cítila, že něco na pleti mám, ale s tímto SPF tomu tak není. Vůbec neucpává pory a nevytváří mastný film.
    Jana N. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Sérum s 12% čistého vitamínu C jsem používala hlavně každé ráno. Pleť mi hodně rozzářil a vyjasnil. Bojuje proti vráskám a rozšířeným porům. Denní anti-UV fluid s SPF 50+ jsem používala společně se serem každé rano.
    Zuzana K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Z obou produktů jsem velice nadšená. Zavedla jsem je do své denní rutiny a to ráno i večer. Moje akné najednou začalo mizet společně s jizvičkami a flíčkami po akné. Moje pleť byla rozzářená a úplně jiná, lepší.
    Claudia B. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. L'Oréal Paris Revitalift Clinical dvojbalení nabízí kombinaci séra s 12 % čistého vitaminu C a denního anti-UV fluidu s SPF50+. Sérum má osvěžující texturu a rychle se vstřebává, dodává pleti vitalitu a sjednocuje tón. Anti-UV fluid poskytuje vysokou ochranu před slunečním zářením. Klady zahrnují účinnost vitaminu C a vysoký SPF. Zápory zahrnují možnou citlivost pro citlivou pleť. Doporučuji pro ty, kteří hledají intenzivní omlazující péči s ochranou před sluncem.
    Eliška J. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek