Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Paris Pure Clay detoxikační maska

Recenze L’Oréal Paris Pure Clay

detoxikační maska

Dokonale čistá pleť během pouhých 10 minut? Žádný problém, detoxikační maska L’Oréal Paris Pure Clay to dokáže. Jemná a na pleti příjemná krémová textura v sobě spojuje čisticí jíl spolu s aktivním uhlím. Dohromady fungují jako magnet na nečistoty usazené hluboko v pórech.

210s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-30%
Koupit

Dokonale čistá pleť během pouhých 10 minut? Žádný problém, detoxikační maska L’Oréal Paris Pure Clay to dokáže. Jemná a na pleti příjemná krémová textura v sobě spojuje čisticí jíl spolu s aktivním uhlím. Dohromady fungují jako magnet na nečistoty usazené hluboko v pórech.

Koupit

L’Oréal Paris Pure Clay recenze20

4.6
187
17
5
5
11
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Very good for cleaning pores.
    Smari
    9. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. perfektna maska
    Kopie recenze od Adriana z notino.sk
    16. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Hned po smití vypadají póry a černé tečky menší, ale za pár minut jsou zase úplné stejné jako na začátku. Rozdíl v hebkosti a rozjasní pleti taky žádný. Celkově účinek nulový.
    Jonáš M.
    6. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Maska aspon u mna funguje tak, ze si ju davam vzdy uz na vytvorenu vyrazku. Tato maska akoby napomaha tomu aby ta vyrazka vysla cim skor. Ak mam plet cistu, nikdy si tuto masku nedavam lebo mi povyskakuju vyrazky. Cize pouzivat uz na vytvorene vyrazky, ktore chcete aby sa cim skor dali vytlacit.
    Kopie recenze od Lenka S. z notino.sk
    16. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Po použití masky byla pleť opravdu jemná, ale způsobila mi akné. Objevily se mi červené bolavé pupínky. Používám převážně kosmetiku od této značky, ale tato maska mi bohužel nesedla.
    Vlaďka
    15. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Velmi rad pouzivam tuto masku. Vysledek je fascinujici!
    Oleh D.
    10. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Nejlepší maska co znám ! Zbaví opravdu černých teček a vyhladí pleť jako po peelingu…👍🏼👍🏼
    Renata
    1. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Maska nádherne voní. Pleť je hydratovaná ale mám problematickú pleť a na akné mi to nič žiaľ nerobí.
    Kopie recenze od Veronika A. z notino.sk
    7. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. S touto maskou si nějak nevím rady...mam z ní smíšené pocity. Přijde mi, že vlastně nic nedělá. Rozhodně je lepší od origins než tato. Už ji znovu nekoupim.
    Kristýna
    5. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Najlepšia maska na svete.
    Kopie recenze od Emily z notino.sk
    18. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Velká spokojenost.
    MK
    16. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Výborná maska
    Kopie recenze od Svetlana K. z notino.sk
    9. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Tato maska je naprostý Top za mě ! Nezažila jsem nikdy u masek po aplikaci tak jemnou pokožku !! dlouho jsem použivala bahení masku od jiné značky ,chtěla jsem zkusit změnu a u tady té zůstanu :)
    PavlaPaula
    23. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Masku, som si kúpila na základe recenzii, ktoré sú tu na Notine. Musím povedať, že som nadšená. Už, pri prvom použití je vidieť výsledok. Stiahne to krásne póry, pleť je jemnejšia. Nedokonalosti, ako výrazne pupaciky, sa stiahli. Dlho som používala bahennu masku od Nuskin, ale musím povedať, že táto maska je temer totožná. Za mňa top produkt.
    Kopie recenze od Martina B. z notino.sk
    18. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Veľká spokojnosť.... predtým som používala drahšie značky ako nuskin a Mary kay a je rovnako dobrá.
    Kopie recenze od Martina K. z notino.sk
    15. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Mám mastnou pleť se sklonem k akné, a tato maska je opravdový zázrak. Po aplikaci je pleť hladká a čistá - póry stažené, a opravdu jde vidět rozdíl. Mohu doporučit - velmi dobře investované peníze.
    Lucie F.
    4. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Super maska, ucinok nad ocakavania, po chvilke vidno ako vytahuje necistoty z porov, po dvoch tyzdnoch pouzivania mam krajsiu a hladsiu plet
    Kopie recenze od Silvia z notino.sk
    28. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Byl to můj první nákup a určitě ne poslední, komunikace, rychlost obchodu a maska je proste úžasná.
    G.S.
    22. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Po dlouhé době povedená řada masek od L'oreal, jako peeling používám masku sugar a tahle série je skvělá na vyčištění, takže za mě po použití ihned viditelné výsledky
    Petra
    2. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Za mne ano! V době, kdy nefunguji kosmeticky, mi dost pomaha udrzet moji plet alepson trochu obstojnou :)
    Michaela
    7. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?