Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Paris Lash Paradise voděodolná prodlužující řasenka pro extra objem

Recenze L’Oréal Paris Lash Paradise

voděodolná prodlužující řasenka pro extra objem

Nechte své oči zazářit nebeskou krásou. Voděodolná prodlužující řasenka pro extra objem L’Oréal Paris Lash Paradise dodá řasám intenzivní zahuštění a nekonečnou délku s celodenní výdrží. Lehká textura zajistí příjemný pocit bez zatěžování.

Koupit

Nechte své oči zazářit nebeskou krásou. Voděodolná prodlužující řasenka pro extra objem L’Oréal Paris Lash Paradise dodá řasám intenzivní zahuštění a nekonečnou délku s celodenní výdrží. Lehká textura zajistí příjemný pocit bez zatěžování.

Koupit

L’Oréal Paris Lash Paradise recenze20

3.7
21
6
7
1
8
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. nesplnilo nic z toho co bolo v popise. Aplikacia tazka, odtlaca sa a ostavaju hrudky. sklamanie. Nekupim viac
    Kopie recenze od Veronika z notino.sk
    1. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Úplne hroznáááá.....drolí sa, odtláča sa a vôbec nerobí pekné mihalnice...Zbytočne vyhodené peniaze.
    Kopie recenze od Antonia z notino.sk
    3. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. řasenka dělá žmolky na řasách
    Helena
    1. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Naprosto vyhovuje, nedráždí mi oči, nedělá žmolky, řasy hezky oddělí a prodlouží, konečně voděodolná řasenka která se mi přes den nerozmaže a to ani v zimě kdy mi venku slzí oči, drží tak pevně že musím používat odličovač na voděodolný makeup.
    MarieG
    7. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Bohužel, tato řasenka se rozmazava na spodních rasách během dne, a neudělá ani takový efekt jako Loreal double extrnsion, kterou jsem používala předtím (vode dolnou verzi, asi jako jediná řasenka se fakt rozmazava a zvýrazňuje řasy dostatečně). Navíc se i blbě nanáší, protože štěteček je rozšířený na obou stranách. Při snaze nanést více řasenky pro větší efekt se řasy snadno slepi, tady pomůže kartáček na řasy, díky tomu aplikace trvá déle.. Takže ne. Raději budu dál objednávat z Allegra zmíněnou Double extension, která už není nikde jinak k sehnání.
    @sarkaskvorovahair
    20. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Podle recenzí jsem nevěděla,jak to dopadne,ale opravdu drží !Odolá i moři..Doporučuji.
    Gabrunka
    24. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Úžasná řasenka, krásně prodlouží řasy, dá jim objem<3 Vydří mi celý den.. musím za mě jen doporučit!!
    Beáta O.
    6. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Vyzkoušela jsem už hodně voděodolných řasenek, ale nakonec se vždycky ráda vrátím k této. Mám rovné řasy a běžná řasenka je neudrží, proto používám voděodolnou. Řasy vydrží celý den krásně natočené, prodlouží, zahustí, je krásně černá a dělá efekt výraznějších řas, což mně vyhovuje.
    Andrea D.
    17. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Kupuji stále dokola, zatím jsem nenašla lepší řasenku pro moje krátké rovné řasy s tím, že klasická řasenka se mi vždy otiskne na horní víčko, proto kupuji voděodolnou, která to nedělá.
    Adéla M.
    13. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Jediné plus že nedělá tmavé kruhy pod očima po pár hodinách. Jinak se drolí a hrozně suchá.
    Jana
    25. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Vaše recenze
    Markéta
    2. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Mám rada aj klasickú verziu z tejto maskary, ale na leto k vode uprednostňujem túto vodeodolnú. Je rovnako dobrá, neobtláča sa, nerozteká a má rovnaký efekt, ako klasická :)
    Kopie recenze od Alexandra O. z notino.sk
    5. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Nic extra. Neřekla bych, že aplikace byla jednoduchá. Za mě Průměrná řasenka
    Olena P.
    2. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Nejlepší voděodolná řasenka, zvládne i hodinu aktivního plavání s ponorem.
    Tereza
    11. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Dobrá voděodolná řasenka, sice dražší, ale vydrží do večera.
    Lenka
    22. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Řasy jsou sice hezké, ale řasenka je sušší, a špatně se nanáší...
    Helena K.
    12. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. vyborna riasenka, drzi pekne cely den, ale stane sa ze obcas mi ostanu pod okom trochu fliacky, nastastie sa daju len zotriet prstom, toto sa stane raz za cely den, inac drzi od rana az do vecera...ci prsi alebo je pekne...len vodeodolnym odlicovacom na oci sa da dat dole..
    Kopie recenze od Mária F. z notino.sk
    23. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Skvěle drží nahoře po použití kleštiček moje dlouhé a těžké řasy, nikde se neobtiskává a neopadává. Zatím nejlepší co jsem měla, kupuji už 3 balení. Sice se hůř odličuje, protože je voděodolná, ale stojí to za to.
    Vendula
    11. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Neodporúčam
    Kopie recenze od Anka z notino.sk
    26. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Vydrží všechno
    Martina
    30. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?