Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Paris Hyaluron Specialist vyplňující hydratační krém SPF 20

Recenze L’Oréal Paris Hyaluron Specialist

vyplňující hydratační krém SPF 20

Kdy je čas na první krém proti stárnutí pleti? Vyplňující hydratační krém L’Oréal Paris Hyaluron Specialist je ideální začátečnickou péčí zaměřenou proti vráskám již od 25 let. V tomto věku totiž začíná klesat hladina kyseliny hyaluronové, která je v pleti přirozeně obsažena. Ta na sebe jako houba váže molekuly vody a dovede tak pleť udržovat ideálně hydratovanou a vypnutou.

179s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-30%
Koupit

Kdy je čas na první krém proti stárnutí pleti? Vyplňující hydratační krém L’Oréal Paris Hyaluron Specialist je ideální začátečnickou péčí zaměřenou proti vráskám již od 25 let. V tomto věku totiž začíná klesat hladina kyseliny hyaluronové, která je v pleti přirozeně obsažena. Ta na sebe jako houba váže molekuly vody a dovede tak pleť udržovat ideálně hydratovanou a vypnutou.

Koupit

L’Oréal Paris Hyaluron Specialist recenze20

4.6
84
11
4
5
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Krem je prijemny, dostatecne hutny i na zimu, ale jeho pozitivni vlastnosti prebiji a zabiji priserne silna parfemace. Cele dopoledne citim krem, kterym jsem se namazala v 6 rano. To vazne neni normalni a prijatelne.
    Martina
    13. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Používám již druhý týden a na obličeji se mi udělaly nehezké suché svědivé mapy. Krém se dobře aplikuje , voní a rychle se vstřebává,ale netrpím na citlivou pleť, naopak mám ji bezproblémou ,ale to ,co mi udělal, vůbec nedoporučuji. 😔 Kdyby šlo přidat foto...
    Denisa
    19. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Super
    Hana
    25. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Je mi 27 a chtěla jsem už něco na prvni známky stárnutí s SPF, ale jelikož trpím i na akné moc mi toho nesedí. Tento krem jako jeden z mála vyhovuje, pleť vypadá lépe, zdravější a nezhorsuje akne. Pouzivam dlouhodobě.
    Alena
    28. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. velmi nestastna volba pre zmiesanu citlivu plet, krem rozhodne nieje pre vsetky typy pleti, je agresivny a sposobuje vyrazky a suche lisaje na tvari az dokonca supanie pokozky, takisto aj nocny krem
    Kopie recenze od Radka z notino.sk
    12. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Naprostá spokojenost
    Petra L.
    21. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Velmi dobrý krém, jsem s ním spokojená. Má už druhé balení. Doporučuji. Je to skvělá kombinace s tímto nočním krémem nebo se sérem.
    Alice
    12. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Používám asi dva týdny v kombinaci s mycím gelem a tonikem a pleť vypadá svěžeji. Přijde mi i více barevně sjednocená a projasněná. Krém se krásně roztírá, rychle vstřebává a příjemně voní. Nicméně mám smíšenou pleť s mastnější T zónou a jako denní krém je na mne mastný, lesknu se. Používám ho tedy na noc, přes den ne, a i tak je pleť pěkně hydratovaná, nepotřebuju jiný denní krém
    Karolína
    5. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Mám zmiešanú pleť, veľmi citlivú - atopickú, ale tento krém mi sedí, používam ho každé ráno, potom si dám make-up. Jediné čo mi vadí,je parfumácia. Pekne vonia ale na mňa je to silná vôňa - naštastie je ho cítiť len pri samotnej aplikácii. Inak celková spokojnosť
    Kopie recenze od Re_Vay z notino.sk
    19. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Hrozný krem nechápem ako ho môže niekto kupovat lesknem sa z neho ako olejom natreta, cely deň katastrofa
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    31. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. POZOR!!! Dostala jsem tento krém a nikdy bych od lorealu nepoužila nic, stačí si přečíst první řádek složení a stačí mi to-propan, methan, phenoxyethanol atd... - samé chemikálie, ropné látky a jedy u všeho od LOREALU
    Sarka
    24. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  12. Luxus pre moju pleť!Vysoká spokojnosť, nezanecháva mastný film, krásne sa vstrebáva a úžasne vonia. Kupujem pravidelne.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    20. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Krem je super, jemny, lahky a nie velmi mastny. Skoda ze nema vyssie SPF aspon 50 by som na leto prijala.
    Kopie recenze od Miriam z notino.sk
    14. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Mam zmiesanu plet. Hned po prvom pouziti sa mi vyhodili vyrazky na cele aj na licach, ktore mam normalne bezproblemove. Celo sa mi po istom case zacne lesknut, je velmi mastne. Krem pekne vonia, to je asi tak vsetko. Velke sklamanie.
    Kopie recenze od Nicole z notino.sk
    1. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. příjemný pro mou pleť
    Eva T.
    29. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Ľahký hydratačný krém, dobrý pomer cena a kvalita.
    Kopie recenze od Emi z notino.sk
    14. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Krém je super, používám pár měsíců každý den, kůže vypadá zdravěji, svěžeji, dokonce mám dojem, že mi po něm zesvětlila pigmentová skvrna na tváři, doporučuji.
    Mili
    24. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Používam ho už rok a pol a odporúčam ho aj mojim kamarátkam.Za mňa veľmi dobrý,vyladilo mi vrásku medzi očami a celkovo výraz mojej tváre je svieži.
    Kopie recenze od Mirka z notino.sk
    20. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Krém se dobře roztírá a vstřebává . Pleť je po něm hladká a dobře hydratovaná. Používám vždy denní i noční krém. Za mě doporučuji.
    Katka
    15. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Po nanesení krému je pleť vypnutejšia, pôsobí svieži a okrem toho ešte aj krásne vonia. Určite objednám znova. Taktiež cenovo je výhodný.
    Kopie recenze od Marika z notino.sk
    1. července 2020
    Byla recenze užitečná?