Přejít na hlavní obsah
L’Oréal Paris Infaillible Brows tužka na obočí

Recenze L’Oréal Paris Infaillible Brows

tužka na obočí

Upravené obočí dotváří celkový vzhled obličeje. Zvýraznit a upravit vaše obočí vám pomůže tužka L’Oréal Paris Brow Artist Skinny Definer. Díky 1,5 mm tenkému hrotu precizně dokreslí chybějící chloupky a kartáček na opačné straně obočí pročeše a dodá mu výsledný tvar.

Koupit

Upravené obočí dotváří celkový vzhled obličeje. Zvýraznit a upravit vaše obočí vám pomůže tužka L’Oréal Paris Brow Artist Skinny Definer. Díky 1,5 mm tenkému hrotu precizně dokreslí chybějící chloupky a kartáček na opačné straně obočí pročeše a dodá mu výsledný tvar.

Koupit

L’Oréal Paris Infaillible Brows recenze8

4.2
6
1
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Zatím nejlepší tužka na obočí kterou jsem dostala do ruky. A že jsem jich vyzkoušela hodně. Vydrží celí den a barvy jsou velice přirozené. Jsem světlí typ, ale mám nejtmavší odstín a i tak vypadá skvěle!
    Nikola H.
    3. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Tužka je skvělá, mám ji ve světlejším odstínu, ale co mě překvapilo, tak když si ji nanesu víc, tak se zbarví do oranžova, nevím čím to je, takže si ji nanáším míň
    Markéta
    8. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Super, tmavá barva pro brunetku skvělá, krásně se s ní pracuje, kartáček na vyčesání obočí funkční, kupuji opakovaně. Spokojenost.
    Kateřina H.
    27. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Hrozně blbé barvy, jako nepřijde mi moc ideální udělat jen tmavou a světlou, ani jedna barva mi nesedí, takže to letělo do koše.
    Helena
    11. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Vyzkoušela jsem už spoustu udělátek na obočí (jsem přebarvená blondýnka, moje obočí není prakticky vidět), včetně těch dražších, a tahle tužka je bezkonkurenční s ohledem na cena/výkon. Používám odstín blonde a k zrzavým vlasům sedne. Za mě srovnatelná s tužkou od Benefitu, která je jednou tak drahá. Objednávám pravidelně tady, cenově vychází výhodněji než v drogerii.
    Adéla Š.
    27. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Jsem naprosto spokojená. Obočí vypadá přirozeně, díky tenké mikrotužce přesně dokresli chybějící obočí, a barva pro brunetky naprosto ideální. Již jsem zakoupila další do zásoby.
    Monika B.
    11. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Tužka na obočí není vůbec špatná. Měla jsem světlejší odstín, který byl spíš studený, a ne teplý jako tomu obvykle bývá, ale právě studený mi více vyhovuje. Nanáší se dobře, tuha se neláme a není příliš měkká, že by se rychle spotřebovala vydržela asi 1,5 měsíce používání (každodenní). Vydrží déle než Essence nebo Catrice.
    Eve
    14. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Veľmi dobrá ceruzka na obočie. na obočie používam vždy ceruzku Precisely my brow od Benefitu v odtieni 6, no ako rýchlu záchranu po minutí som skúsila túto ceruzku od Loreal v odtieni Dark brunette. Pre porovnanie: odtiene sú totožné, ľahkosť aplikácie totožná, výdrž totožná (celodenná). Výborná lacnejšia a dostupnejšia "kópia" ceurzky od Benefitu, odporúčam.
    Kopie recenze od Romi z notino.sk
    11. září 2020
    Byla recenze užitečná?