Přejít na hlavní obsah
Linteo Baby tělové mléko pro dětskou pokožku

Recenze Linteo Baby

tělové mléko pro dětskou pokožku

Přípravek Linteo Baby jemně pečuje o dětskou pokožku a dodává jí potřebnou hydrataci.

106s kódem sale15
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Přípravek Linteo Baby jemně pečuje o dětskou pokožku a dodává jí potřebnou hydrataci.

Koupit

Linteo Baby recenze14

4.6
10
3
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Pekne hydratuje pokožku, jemne vonia a je šetrné k detskej pokožke.
    Kopie recenze od Lívia z notino.sk
    1. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Tělové mléko příjemně osvěžuje, jemně voní a nedráždí citlivou pokožku. Používáme na cesty,
    Anna
    15. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Telové mlieko vonia príjemne, má ľahkú textúru. Používam ho pre svoju dcéru a pre mňa ako ľahké osvieženie a hydratuje jemnú pokožku.
    Kopie recenze od Matylda z notino.sk
    15. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Jemné mlieko, čo skvele vonia. Skvele sa rozotiera a vstrebáva sa :)
    Kopie recenze od Marcela z notino.sk
    14. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Tělové mléko vyhovuje jak roční dceři na její citlivou sušší pokožku, tak i mně, používáme tedy společně. Hezky jemně voní, rychle se vstřebává, používáme už několikáté balení.
    Klára
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Příjemné tělové mléko, velmi dobrá kvalita a složení za super cenu, hezky hydratuje citlivou dětskou pokožku po koupeli, nedráždí, má velmi jemnou vůní měsíčku lékařského.
    Martina
    24. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Detská pokožka je po nanesení mliečka hydratovaná a jemná, no vôbec nezanecháva mastný povlak a dobre sa rozotiera. Oceňujem, že neobsahuje alkohol.
    Kopie recenze od Ester z notino.sk
    21. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Toto je prvé mlieko čo skúšamé, doteraz sme používali len oleje a príjemne prekvapil efekt. Pokožku vyživilo rovnako a perfektne sa vsiaklo do kožičky!
    Kopie recenze od Renáta z notino.sk
    20. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Mliečko sa dobre rozotiera a rýchlo sa vstrebe :) Má veľmi jemnú vôňu, čo mi vyhovuje, nemám rada príliš parfemované produkty. Máme z tejto edície aj ostatné produkty a veľka spokojnosť :)
    Kopie recenze od S. z notino.sk
    18. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. S tímto krémem mám výborné zkušenosti při ošetřování pokožky svých dětí. Krém je lehky, výborně se nanáší a dobře roztírá, skvěle vsakuje. Pokožka po něm zůstává dlouho hydratovaná.
    Valerie
    16. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Mlieko nedráždi, dobre hydratuje a rýchlo sa vstrebáva. Pre detskú citlivú pokožku dokonalosť, som veľmi spokojná.
    Kopie recenze od Lucía z notino.sk
    10. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Mléko nedráždí, dobře hydratuje, rychle se vstřebává. Pro dětskou citlivou pokožku opravdu to nejlepší.
    Klára
    10. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Mliečko má jemnú až skoro nebadateľnú vôňu, je ľahké a rýchlo sa vstrebe aj napriek tomu, že obsahuje viac druhov olejov. Krásne hydratuje a má super zloženie. My sme spokojní. :)
    Kopie recenze od Adela z notino.sk
    8. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Krém má výborné složení a je opravdu šetrný k dětské pokožce. Navíc krásně voní a je vhodný i na velmi suchou a a ekzematickou pokožku. Nijak nedráždí. Budu kupovat opakovaně.
    Lenka
    3. února 2022
    Byla recenze užitečná?