Přejít na hlavní obsah
Leros Echinacea Imunita bylinný sirup pro detoxikaci organismu a podporu imunity

Recenze Leros Echinacea Imunita doplněk stravy

bylinný sirup pro detoxikaci organismu a podporu imunity

Funkční sirup je tvořen 48% výluhem echinacey, kvetoucího přírodního antioxidantu a adaptogenu pro zdravý imunitní systém. Echinacea, neboli třapatka nachová podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a přispívá k normální funkci dýchacích cest. Bylina je původem ze Severní Ameriky. Indiáni ji využívali k léčení ran, hadích uštknutí, při bolestech zubů nebo při nachlazení. Do Evropy byla přivezena v 17. století a původně byla pěstována jen jako okrasná rostlina, až v minulém století byla plně doceněna jako léčivka.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Funkční sirup je tvořen 48% výluhem echinacey, kvetoucího přírodního antioxidantu a adaptogenu pro zdravý imunitní systém. Echinacea, neboli třapatka nachová podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a přispívá k normální funkci dýchacích cest. Bylina je původem ze Severní Ameriky. Indiáni ji využívali k léčení ran, hadích uštknutí, při bolestech zubů nebo při nachlazení. Do Evropy byla přivezena v 17. století a původně byla pěstována jen jako okrasná rostlina, až v minulém století byla plně doceněna jako léčivka.

Koupit

Leros Echinacea Imunita recenze16

5.0
16
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Oceňuji jemnou chuť, díky které sirup ráda užívám. V poslední době jsem se zbavila rýmy, kterou mívám poměrně často, takže myslím, že za to může právě tento sirup.
    Kristýna
    28. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. najradšej by som jedla len na chuť, je naozaj dobrý...
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    18. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Sirup si dává celá rodina nejen při nemoci, ale i jako prevenci. Moc nám všem i chutná. Zejména v zimním období je ideální.
    Soňa
    14. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Tento sirup používam pri prechladnutí namiesto "chemických" prípravkov. Chutí dobre a dlho vydrží.
    Kopie recenze od Adela z notino.sk
    14. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Skvělá chuť, tím pádem jednoduché dávat i dětem
    Michaela
    11. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Sirup lahodnej chuti, ktorý môže fungovať aj ako zdravšia alternatíva klasických sirupov. Echinacea je nevyhnutnosťou najmä v zime.
    Kopie recenze od Hana z notino.sk
    4. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. velmi chutný sirup, který neobsahuje nic navíc. Je poměrně dost sladký, stačí ho tedy maličko
    Lucka
    4. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Tento sirup je naozaj vynikajúci. Chutí celej rodine, najmä mojim deťom, ktoré ho milujú. Má tiež dobré zloženie, čo je pre mňa dôležité, aby sirup neobsahoval zbytočne pridané latky
    Kopie recenze od Mária z notino.sk
    29. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. tento sirup je naozaj vynikajúci. Pochutnáva si na ňom celá rodina, najmä moje dve deti, ktoré ho naozaj milujú.
    Kopie recenze od Katka z notino.sk
    29. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Tento sirup jsem si oblíbil, je moc chutný, a každé ráno a večer, když na něj narazím v ledničce mi udělá tento doplněk stravy radost. Má moc hezké složení, bez přidaných látek.
    Filip
    29. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Používám zatím pouze týden, ale můžu ocenit příjemnou chuť a přírodní složení. Za celou dobu užívání jsem neměla rýmu, což je u mě nezvyklé.
    Klára
    26. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Leros sirupy mám osobně velmi ráda. Nejsou tak sladké a mám ráda složení. Tento pravidelně užívám při počínajícím nachlazení a funguje na mě skvěle.
    Monika
    22. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Prvýkrát som vyskúšala niečo iné ako ich vynikajúce čaje od značky Leros a musím povedať, že ani sirup ma nesklamal. Je krásne sladký. Každé ráno si ho miešam s vodou ako taký doplnok stravy na podporu imunity. Určite ho odporúčam na vyskúšanie.
    Kopie recenze od Gabriela z notino.sk
    20. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Moc dobrý bylinný sirup, který je krásně nasládlý. Při přípravě většinou přidávám ještě pár kapek šťávy z citrónu abych sirupu dodala lehkou kyselost. Použivám ho spíše preventivně jako podporu před onemocněním a na posílení imunity.
    Tereza
    20. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. môžem odporučiť! zaujalo ma, že je z prírodných látok, je veľmi sladký takže aj deťom bude chutiť
    Kopie recenze od Kamila z notino.sk
    12. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Chuť je velmi příjemná - sladká, echinacea nejde ani moc cítít, ale ničemu to nevadí. Na chřipkovou sezónu je to super prevence :-)
    Petra
    12. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek