Přejít na hlavní obsah
Leros Cesty dýchací bylinný sirup pro podporu zdraví dýchacích cest

Recenze Leros Cesty dýchací doplněk stravy

bylinný sirup pro podporu zdraví dýchacích cest

Naše tradiční, funkční receptura užívaná jako podpora při onemocnění horních cest dýchacích. Zde v podobě medicinálního sirupu obsahujícího 35% aktivní bylinné složky.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Naše tradiční, funkční receptura užívaná jako podpora při onemocnění horních cest dýchacích. Zde v podobě medicinálního sirupu obsahujícího 35% aktivní bylinné složky.

Koupit

Leros Cesty dýchací recenze16

5.0
16
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Sirup chutí veľmi dobre. Pomohol nám počas chrípky, vrelo ho odporúčam.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    21. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Sirup jsem vyzkoušela při nachlazení a moc mi pomohl. Super složení i chuť.
    Linda
    21. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. príjemné na lyžičke a v čaji, vďaka šalvii postupne pomáha zmierniť škrabanie v krku
    Adela
    4. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Veľmi dobrý sirup, má chuť byliniek, ale je príjemne sladký a chutí tak aj deťom. Nedá mi to a vždy, keď niekto v našom okolí začne kašľať, pijeme ho preventívne celá rodina.
    Kopie recenze od Hana z notino.sk
    17. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Začátkem roku nás provázely dlouhotrvající dýchací potíže a tento sirup byl nenahraditelný pomocník, kdy už jsme všichni doma měli plné zuby čaje. Sirup je slaďoučký, bude chutnat i zarputilým odpůrcům bylinkových sirupů.
    Sandra
    17. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Užívam na kašeľ pri covidu a musím povedať že mi naozaj upokojuje priedušky. V krku ma toľko neškriabe a chutí výborne.
    Kopie recenze od Stanislav z notino.sk
    15. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Účinný sirup s výbornou chuťou, používal som ho, keď som bol prechladnutý a pomohol mi s prechladnutím. Má skvelé zloženie.
    Kopie recenze od Nina z notino.sk
    15. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Sirup jsem používala při nachlazení a byla jsem překvapená, jak chutí, tak i jeho účinky. Zvýšil mi imunitu, pomohl s odkašláváním a přitom výborně chutná.
    Magda
    9. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Sirup výborně chutná, používáme celá rodina a je skvělý ho mít doma vždy po ruce. Super na jaro i podzim :)
    Lenka
    5. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. bylinný sirup má vynikajúcu chuť a pomáha celej rodine pri liečbe prechladnutia a kašľa. Pridávame si ho do čaju. Chválim aj sklenenú nádobu.
    Kopie recenze od Adriana z notino.sk
    1. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Jemný bylinkový sirup, který přidávám do čaje, ale chutná mi i jen tak s vlažnou vodou. Krásné balení, kvalitní složení, pomáhá od dýchacích potíží.
    Johana
    22. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Veľmi dobré na kašeľ, lepšie ako chémia. Tradičný bylinný sirup osvedčenej značky. Nie je čo dodať
    Kopie recenze od Maťo z notino.sk
    22. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Teď v zimě je to samá chřipka a nachlazení a tento sirup mi velmi usnadnil vykašlávání. Je sám o sobě chutný, přidávám do hrknu s čajem.
    Stela
    19. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Po vypití sirupu sa mi oveľa lepšie vykašliava, takže pre mňa splnil svoj účel, môžem ho len odporučiť.
    Kopie recenze od Nikola E. z notino.sk
    19. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Leros dělá dobré čaje, některé má dokonce registrované jako léčiva. Proto je také opakovaně kupuji. Nyní jsem dostal tento sirup jako dárek a je to opět kvalita. Souhlasím s recenzí Pavlíny, že skleněná láhev dotváří obraz přírodního produktu; žádný zbytečný plast. Sklo můžete opakovaně použít třeba na domácí sirup, velikost je ideální..
    Honza
    14. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Velice oceňuji skleněnené balení, které osobně upřednostňuji před tím platovým. Sirup je příjemně sladký a velice chutný.
    Pavlína E.
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek