Přejít na hlavní obsah
Leros Čajový dýchánek - Šípek & Malina bylinný čaj

Recenze Leros Čajový dýchánek - Šípek & Malina doplněk stravy

bylinný čaj

Směs bylin a ovoce s chutí a vůní zralých malin. Lahodná příchuť přípravku, který napomáhá k podpoře organismu.

Koupit

Směs bylin a ovoce s chutí a vůní zralých malin. Lahodná příchuť přípravku, který napomáhá k podpoře organismu.

Koupit

Leros Čajový dýchánek - Šípek & Malina recenze8

5.0
8
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Malinový a šípkový čaj patria medzi moje obľúbené čaje z Lerosu. Vynikajúca chuť. Čaj vždy vypijem velmi rýchlo. :(
    Kopie recenze od Mária z notino.sk
    12. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Ďalší výborný čaj od Lerosu. Má výraznú osviežujúcu malinovú chuť, určite doporučujem.
    Petra
    11. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Výborný osvěžující čaj! Čaje od této značky mám celkově ráda, ale tento jsem si velmi oblíbila. :) Výborná chuť a skvěle se hodí při nachlazení.
    Bára
    4. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Čaje od tejto značky som si obľúbila. Sú prírodné a skvele chutia. Ani tento nie je výnimkou. Má príjemnú jablčno šípkovú chuť. Skvele sa teda hodí aj teraz v zime na doplnenie vitamínov.
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    1. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Zamilovala jsem se. Chuť je úžasná. Šípek je zároveň zdrojem céčka, takže i na imunitu fajn.
    Ester
    19. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Skvělý bylinný čaj s osvěžující malinovou chutí, který byl dobrým parťákem při mém nachlazení. Určitě doporučuji.
    Zuzka
    16. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Příjemně osvěžující díky šípku a ibišku a je to i dobrý zdroj vitamínu C. Moc doporučuji :)
    Aduš
    14. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Lahodný čaj, který si mohu dát kdykoliv, prostě jen tak na chuť. V rámci suchého února jsem čajem nahradila obligátní večerní sklenku vína. Tuto změnu mohu jen doporučit!
    Evča
    12. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek