Přejít na hlavní obsah
Laura Biagiotti Laura toaletní voda pro ženy

Recenze Laura Biagiotti Laura

toaletní voda pro ženy

Toaletní voda pro ženy Laura Biagiotti Laura je stejně sofistikovaná a jemná, jako mistrovská akvarelová malba. Probudí ve vás slastné pocity, jež chcete prožívat každý den a vychutnávat si je plnými doušky. Dopřejte si moderní dávku romantismu prostřednictvím omamné květinové vůně, která vás zahalí jako hebký šál, aniž by potlačila kouzlo vaší osobnosti.

-15 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Toaletní voda pro ženy Laura Biagiotti Laura je stejně sofistikovaná a jemná, jako mistrovská akvarelová malba. Probudí ve vás slastné pocity, jež chcete prožívat každý den a vychutnávat si je plnými doušky. Dopřejte si moderní dávku romantismu prostřednictvím omamné květinové vůně, která vás zahalí jako hebký šál, aniž by potlačila kouzlo vaší osobnosti.

Koupit

Laura Biagiotti Laura recenze20

4.5
137
29
8
4
7
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Vona fajn taka sladsia ale vydr velmi slaba
    Kopie recenze od Erika F. z notino.sk
    1. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Opravdu nádherná vůně. Luxusní! Moje oblíbená!
    Kristýna
    23. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Splňuje očekávání
    Jiří P.
    22. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. vůně svěží letní, bohužel výdrž velké zklamání :-(
    Marcela S.
    2. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Veľmi pekná, príjemná vôňa, jemne sladká. Na leto je to super vôňa, slabšia výdrž.
    Kopie recenze od Alena T. z notino.sk
    7. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Vůně, ke které se ráda už leta vracím. Nikdy nezklame. Svěží, šťavnatá, vhodná na léto.
    L.
    16. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Spokojná, ako vždy, používam roky a neomrzela ma. Príjemná, nevtieravá, púdrová. Zatiaľ zo všetkých, ktoré som doteraz používala topka, okrem zlatej Naomi.
    Kopie recenze od Aurélia z notino.sk
    19. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Nesklamala, výdrž vône by mohla byť dlhšia, ale aj tak je moja obľúbená.
    Kopie recenze od Aurélia z notino.sk
    6. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Dlho som hľadala a našla som. Veľmi príjemná, jemná a veľmi slušne vydrží.
    Kopie recenze od Aurélia z notino.sk
    15. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Pre mňa topka, ako jemná púdrová vôňa s dostatočnou intenzitou, príjemná, nevtieravá, vhodná aj do práce.
    Kopie recenze od Aurélia z notino.sk
    1. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Je veľmi vydarená. Príjemná, nevtieravá a muži sa jej nemožu nabažiť. Vhodná na každú príležitosť. Stačí v kabelke malý plniteľný flakonik a dostreknúť sa.nosím v kabelke miniplniteľný flakónik
    Kopie recenze od Kiki z notino.sk
    7. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Vůně je úžasná, používám ji už 25let!! Notino i před Vánoci doručilo produkt načas.
    Jana
    7. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Spokojenost... Na běžné denní nošení idealni.. Vůně je příjemně květinová...Doporučuji
    Janeta
    17. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Ok
    Kopie recenze od R. z notino.sk
    13. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. - vůni mám ráda - Notino funguje na 100%
    Romana
    20. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. mala som ju pred 20 rokmi, vtedy som bola unesena, tak som si ju z nostalgie objednala znovu, ale som trocha sklamana, vydz slaba
    Kopie recenze od anag z notino.sk
    14. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Bola by to fajn vôňa, ale je umelá, a výdrž fakt slabučká.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    3. února 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. max. spokojnosť
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    14. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Túto vôňu používam už 20 rokov, je príjemná, jemná, nevtieravá.
    Kopie recenze od Katarína z notino.sk
    7. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Jsem velmi spokojená s výrobkem i s dodáním, využiji tento způsob nákupu i příště. Děkuji
    Zákazník z notino.cz
    8. března 2018
    Byla recenze užitečná?