Přejít na hlavní obsah
Lattafa Qaed Al Fursan parfémovaná voda unisex

Recenze Lattafa Qaed Al Fursan

parfémovaná voda unisex

V srdci každého tkví touha po dobrodružství. Parfémovaná voda Lattafa Qaed Al Fursan jej přeměňuje ve skutečnost. Obklopuje svého nositele aurou svěžesti, síly a nezkrotné elegance. Jste připraven žít svůj život naplno? Stačí pár kapek vůně Qaed Al Fursan, a ty vám dodají odhodlání a pocit jedinečnosti.

Koupit

V srdci každého tkví touha po dobrodružství. Parfémovaná voda Lattafa Qaed Al Fursan jej přeměňuje ve skutečnost. Obklopuje svého nositele aurou svěžesti, síly a nezkrotné elegance. Jste připraven žít svůj život naplno? Stačí pár kapek vůně Qaed Al Fursan, a ty vám dodají odhodlání a pocit jedinečnosti.

Koupit

Lattafa Qaed Al Fursan recenze9

4.5
9
5
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. velmi dobrá ananasova vůně jen za 420 korun
    Kyrylo
    6. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Za 500 Kč geniální parfém. Doporučil bych na léto.
    Štěpán H.
    23. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Pekná trošku drevitá vôňa trochu podobná ku armaf club de nuit intense ale vôňa ako taká je dobrá sladká
    Kopie recenze od Adam z notino.sk
    19. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Ananas s trochou dřeva, voní sladce, řekl bych na léto bude ideální.
    Radek
    10. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. jde velmi cítit vůně po ananasu, jinak velmi příjemná ,avšak výrazná sladká vůně.
    Lukas
    2. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. vonajevyrazna,niecoakoSlabsiBaccarat-mne ta vona Baccaratuvysloveneprekazacitimv nejnejakybenzinalebo niecopodobne..tatovonajeurciteznesitelnejsiaa je vyrazna.Nepouzivamjukazdyden ale je vyrazne korenistaTakajemnestiplavaptmtamcitit aj nejaky citrus
    Kopie recenze od Dominikaaaa z notino.sk
    19. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
  7. trosku mi pripomina Baccarat - teraz je na trhu vela napodobenin.. citim to tam kedze mne Baccarat nevonia na mne .. ale je to znesitelne . Vona sa naozaj rozprestiera okolo mna dva metre a to mam rada ,ked vonu citim na sebe . Urcite skusim viacVoni
    Kopie recenze od Dana z notino.sk
    4. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. Vôňa je taká ananásova niečo také skôr na teplejšie dni ale je OK
    Kopie recenze od Maxim Š. z notino.sk
    23. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. A lot of females recommend this, but I think this is a very sweet masculine perfume. Lasts ok, but literally very simple, no complexity. Wish I could return it:(
    Viktoria
    22. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    |