Přejít na hlavní obsah
Lattafa Khamrah parfémovaná voda unisex

Recenze Lattafa Khamrah

parfémovaná voda unisex

Na rande, večírek či setkání s přáteli. Zkrátka na jakoukoliv událost, při níž chcete zazářit, je vhodná parfémovaná voda Lattafa Khamrah. Okouzlí vás sladkými akordy datlí, omamnou konvalinkou či lahodnými pralinkami a dokonale podtrhne vaše charisma.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Na rande, večírek či setkání s přáteli. Zkrátka na jakoukoliv událost, při níž chcete zazářit, je vhodná parfémovaná voda Lattafa Khamrah. Okouzlí vás sladkými akordy datlí, omamnou konvalinkou či lahodnými pralinkami a dokonale podtrhne vaše charisma.

Koupit

Lattafa Khamrah recenze20

4.1
49
8
1
1
13
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. manžel ju používa..je to krásna vôňa nie typická ako ostatné športové vône.Je jemná,ale zároveň silná svojou preňikavou vôňou.
    Kopie recenze od Andrea z notino.sk
    20. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Strašne dlho vydrží vôňa je Pohodicke na zimu ako stvorená
    Kopie recenze od Samkou z notino.sk
    30. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Veľmi krásna chladná škoricova vôňa , na začiatku treba počkať kým tá “štipľavosť” trošku vypŕchne, a potom cítiť jablka , pralinku kde dominuje hlavne škorica , krásna zimná vôňa , odporúčam miešať s olejom hareem al sultan zlatý , krásna vôňa!
    Kopie recenze od Nela J. z notino.sk
    26. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Banger, akorát přišel bez víčka🥲
    Střelec
    21. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Výborná vôňa škorice, jablka, pralinky a kvapkou brendy, ktorá je vhodná na jeseň/zimu. Výborná na vrstvenie s parfumovým olejom love apple od al rehab.
    Kopie recenze od Lucia B. z notino.sk
    19. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Objednala som si aj ja tento kusok, nakolko vsade na mna vyskakovali parfumy od znacky LATTAFA, hlavne na TikToku.. bola som rada, ze aj Notino ponuka tieto kusky.. tak tych 10 naj a tu dostupne som si objednala.. ALE.. uplne LUTUJEM tie vyhodene peniaze.. to su take SMRADY, ze by som ich najradsej vsetky vyhodila... aj tuto som si kupila (OMYLOM)..to je teda tazky smrad.. od vianocnej skorice to ma na vesmirne mile daleko
    Kopie recenze od Kristina N. z notino.sk
    18. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
  7. Toto je skvost medzi parfemami. Mam doma tie klasicke vone z parfumerky, ale po kupe tejto uz ine ako arabske parfemy asi nekupim. Uzasna, sladka, gurmanska vona, po usadeni na kozi citit korenisto-drevity nadych…Vydrz fenomenalna, flakon ako nejaky milionovy parfem. ✨ Vraj je to jesenno-zimna vona, ale je taka krasna ze sa jej urcite nevzdam ani teraz na jar a v lete. Milujem ❤️
    Kopie recenze od Mária H. z notino.sk
    10. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Miluju to
    Meggie
    3. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. krásna vôňa, vrelo odporúčam
    Kopie recenze od anna z notino.sk
    27. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  10. vůně není vůbec dobrá
    igor
    17. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
  11. Keď som parfém prvý krát použil bol dokonalý nič mu nechýba taký sladký,zimný parfém. Odporučil by som ho kúpiť
    Kopie recenze od Filip.P z notino.sk
    27. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  12. Po rozbalení mi parfém vyrazil dych, krásne balenie, vhodné ako darček, ktorý poteší muža aj ženu. Parfém má krásnu intenzitu, výdrž 6-7 hodín, zo začiatku cítiť škoricu, potom vonia sladšie, mne pripomína Vianoce. Hodí sa skôr na zimné mesiace.
    Kopie recenze od Rastislav P. z notino.sk
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  13. Veľmy dobre 😊
    Kopie recenze od Jan S. z notino.sk
    24. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  14. Krásna voňa veľmi škoricová na začiatku po vyschnutí je veľmi príjemná na zimu či večere s dakým
    Kopie recenze od Michal M. z notino.sk
    21. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Opravdu silná a gurmánská vůně. Hřejivá, kořeněná, rozhodně ne jemná. Za cenu dobrá vůně.
    Eliška V.
    19. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Vôňa SILNÁ naozaj veľmi intenzívna Gurmanska na prvé streknutie to bolo že WOW škorica vanilka úplne koláčik a potom sa rozvinula do takej ťažkej vône špecifickej…čo sa týka výdrže cítim ju aj po sprche a fľakom krása :)
    Kopie recenze od Nikola M. z notino.sk
    8. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  17. Ak hladate unikátnu voňavku, toto je presne ona. Dokonala sladká vôňa na zimu. Ako sladký vanilkovo-škoricový koláč, za mňa 10 z 10, určite odporúčam ak máte radi gurmánske vône.
    Kopie recenze od Zuzana K. z notino.sk
    28. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Vůně nadherná. Cena už tolik ne
    L
    11. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. Co se to děje cena letí nahoru jako blazen to je fakt hnu
    Alena V.
    9. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  20. No akože topka aj pre žien aj pre mužov. Na chladnejšie obdobie👍 Ak máte radi niečo ako tom Ford tabaco vanilla tak odporúčam vám ju. Nehovorím že je to to iste ale štýl je podobný. Vôňa je aj sladká aj s alkoholom (ale nie je veľmi ho cítiť)😊🥰
    Kopie recenze od Yevheniia M. z notino.sk
    6. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze