Přejít na hlavní obsah
Lattafa Asad parfémovaná voda pro muže

Recenze Lattafa Asad

parfémovaná voda pro muže

Mužnost, sílu i odvahu, které jsou ve vás ukryté, vám pomůže odhalit parfémovaná voda Lattafa Asad. Tato hřejivá vůně v sobě ukrývá neotřelé aroma štiplavého černého pepře, lahodnou vůni kávy či intenzivní tóny tabáku a dokonale tak podtrhne vaši osobnost při jakékoliv události.

Koupit

Mužnost, sílu i odvahu, které jsou ve vás ukryté, vám pomůže odhalit parfémovaná voda Lattafa Asad. Tato hřejivá vůně v sobě ukrývá neotřelé aroma štiplavého černého pepře, lahodnou vůni kávy či intenzivní tóny tabáku a dokonale tak podtrhne vaši osobnost při jakékoliv události.

Koupit

Lattafa Asad recenze20

3.9
43
8
6
1
14
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Top parfem odporučam na to ze je to iba klon dior sauvage elixir je top
    Kopie recenze od Ján z notino.sk
    15. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Vydrz okolo 4 hodin, za mna jeden z najlepsich klonov a jedna z najlepsich voni vobec od Lataffy. Za tu cenu sa na zimu urcite vyplati
    Kopie recenze od X z notino.sk
    14. července 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Nevím proč ale mně to voní jak rum s kolou nebo nějaký jiný alkohol a hlavně vůně není tak ostrá jak tady všichni píšou ale 100 lidí 100 chutí
    Jiří
    10. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. uz je to druhy parfem co som kupil na slepo od znacky Lattafa a tato vona je takisto skoro rovnaka ako Dior Elixir, trochu tazsia na zaciatku ale potom celkom pekne vona a aj vydrz ma dobru.
    Kopie recenze od René z notino.sk
    6. července 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Úžasná vůně
    Daniel
    4. července 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Kupoval som parfém naslepo a veľa parfumových recenzentov hovorilo ,že to je najlepší klon dior sauvage elixir a áno je to veľmi dobrý klon ,ale mne vôňa vôbec nesadla je namňa veľmi maskulínna a ostrá. Ale ako sa hovorí 100 ľudí 100 chutí len odporúčať parfém vyskúšať pred kúpou.
    Kopie recenze od Kamil z notino.sk
    15. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. súper vôna ovonial som som aj drahšie vône ako napr stronger with you ale lattafa sa mi pačí viac neskútočna vôna výdrž súper na mikine to výdrži aj 3-4 dní doporučujem
    Kopie recenze od peter z notino.sk
    11. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. Lidi tohle je za mě nejvíce povedený klon na dior elixír, dal jsem si jen čtyři střiky na mikinu a po 2 vypraný furt drží,vůně 10/10 voni úplně stejně jako elixír doporučuji
    Ondra H.
    10. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Nádherná sexy vůně. Dlouho vydží. Tohle je fakt bomba. Navíc ten flakon 😍
    Lenka Z.
    7. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  10. naaaadhera
    jakub
    23. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  11. Super na jar , jeseň mozna na letne večery napodobenina dior souvage elixír topka👍
    Kopie recenze od Oliver P. z notino.sk
    6. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Banger, niekto vraví 70-80% klon, ja vravím 95% to iste čo dior sauvage elixir. vydrž neskutočná 6h projekcia, na koži 15h cena vynikajúca
    Kopie recenze od Asad z notino.sk
    25. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  13. Prečo notino zavádza s cenou 64,60€ O 61 % výhodnejšie 100 ml 24,70€ 20,99€ Keď všade stojí cca 20€ Nikdy v živote to nestalo 64.90€ Všimol som si že na každú toaletný cenu majú nezmyselné ceny a akože zľava až 60% a popri Tom je to normálna cena🤦
    Kopie recenze od Tibor C. z notino.sk
    22. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
  14. Amazing parfum. 👍💯
    Gaber o.
    19. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Celkom vydarená vôňa, ale trošku slabšia výdrž a intenzita.
    Kopie recenze od Patrik z notino.sk
    19. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Zde je názorně vidět, když chce člověk dobře vonět, nepotřebuje značkové parfémy za 3000 Kč. Přítel velmi spokojen
    Eva
    10. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Vôňa má na začiatku silný škoricovo, korenistý podtón. Postupne ako slabne je cítiť jemnejšie. Pri tejto cenovke má výdrž svoje limity, ale na oblečení ju cítiť dlhšie. Ak sa bavíme o cene/výkon = super.
    Kopie recenze od Rastislav P. z notino.sk
    13. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Velmi dobrá vůně, výdrž trošku slabší, ale cena skbělá.
    Honimír D.
    5. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  19. Voní moc pěkne, ale podle recenzí jsem čekal větší projekci i výdrž. Za tu cenu určitě moc fajn. Jak řikám voní úžasně, ale projekci bych ocenil o trochu lepší.
    Jirik
    29. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  20. Perfektná vôňa nemá chybu za tu cenu paráda odporúčam
    Kopie recenze od Lukáš z notino.sk
    25. února 2024
    Byla recenze užitečná?