Přejít na hlavní obsah
Lattafa Asad parfémovaná voda pro muže

Recenze Lattafa Asad

parfémovaná voda pro muže

Mužnost, sílu i odvahu, které jsou ve vás ukryté, vám pomůže odhalit parfémovaná voda Lattafa Asad. Tato hřejivá vůně v sobě ukrývá neotřelé aroma štiplavého černého pepře, lahodnou vůni kávy či intenzivní tóny tabáku a dokonale tak podtrhne vaši osobnost při jakékoliv události.

Koupit

Mužnost, sílu i odvahu, které jsou ve vás ukryté, vám pomůže odhalit parfémovaná voda Lattafa Asad. Tato hřejivá vůně v sobě ukrývá neotřelé aroma štiplavého černého pepře, lahodnou vůni kávy či intenzivní tóny tabáku a dokonale tak podtrhne vaši osobnost při jakékoliv události.

Koupit

Lattafa Asad recenze20

3.7
30
6
5
1
13
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Zde je názorně vidět, když chce člověk dobře vonět, nepotřebuje značkové parfémy za 3000 Kč. Přítel velmi spokojen
    Eva
    10. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Vôňa má na začiatku silný škoricovo, korenistý podtón. Postupne ako slabne je cítiť jemnejšie. Pri tejto cenovke má výdrž svoje limity, ale na oblečení ju cítiť dlhšie. Ak sa bavíme o cene/výkon = super.
    Kopie recenze od Rastislav P. z notino.sk
    13. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Velmi dobrá vůně, výdrž trošku slabší, ale cena skbělá.
    Honimír D.
    5. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Voní moc pěkne, ale podle recenzí jsem čekal větší projekci i výdrž. Za tu cenu určitě moc fajn. Jak řikám voní úžasně, ale projekci bych ocenil o trochu lepší.
    Jirik
    29. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Perfektná vôňa nemá chybu za tu cenu paráda odporúčam
    Kopie recenze od Lukáš z notino.sk
    25. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. NEKUPOVAT!!!!!!!!! Parfém sotva vydrží jen 2 hoďky. Prodávají padělky !!!!
    Štěpán
    14. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
  7. Vůně má top projekci a voní na 95% stejně jako elixir
    Přemysl P.
    24. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. Na začátku to přijde jako dobrá vůně avšak cca po půlhodině nabere neskutečně top grády
    Adam
    23. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Kupoval som podľa recenzií , velká chvála od ludí , no za mňa otras. Toto keď niekto prirovnáva k Dioru , tak treba navštíviť dr. Voňa ako parfém z Actionu za 3€.
    Kopie recenze od Sova z notino.sk
    15. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
  10. Super vůně super výdrž. Nevýhoda je že přítelkyně je na ni alergická pořád kýchá.. škoda je to super vůně
    radek
    13. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Krásná vůně. Hned napoprvé sem si dal 5 střiků a kolegové v práci mě málem zabili:-))))). Takže opatrně, stačí max dva střiky.
    David
    11. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Nádherná vůně, velmi sexy. Kupovala jsem pro manžela.
    Svetlana I.
    9. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  13. Najlepší nákup na slepo. som maniak na vône a kedže mne vôňa toaletka či parfém nevydržia dlho keďže sa striekam ako blázon je táto fakt skvelá voľba bál som sa tychto vôni keďže nepoznám nikoho čo by ich mal ale za mňa 10/10 pomer cena kvalita nieje o čom
    Kopie recenze od Peter z notino.sk
    7. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Po 9PM Od Afnanu, druhej nejlepsi blind buy. Jeste ted se hodi. Rozdil mezi Elixirem a Asadem je skoro zadnej. Za me je asad lepsi nez elixir diky svemu vyvoji na kuzi (600+ korun za tohle je neuviritelny ani). Doporucuji pokud mate radi Elixir
    Adam
    4. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Krasna vune , brala jsem podle recenzi a muzu jen pochvalit synovi se parfem moc libi
    Monika
    25. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. veri gut parfem 10/10
    nikolas
    15. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Asi nejlepší blind buy v mém životě. Vůně je silná sice na začátku hodně kořeněná jako dior sauvage elixir ale je lépe nositelná. Řekl bych že voní na 85-90% stejně jako dior sauvage elixir ktere dostava tunu komplimentů. Jediný problém který ale mám s touto voňavkou je že nevydrží až tak dlouhou dobu ale za tu cenu bych 100% doporučil.
    Pepik
    14. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. Moje první arabská vůně a určitě ne poslední! Úžasná vůně
    David
    16. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. Jako Dior Elixir akorát u Asadu cítím vanilku a u Dioru ambroxan za ty peníze moooc dobrá vůně
    Pepa
    11. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Perfektní
    Hana Š.
    6. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze