Přejít na hlavní obsah
Lanvin L'Homme toaletní voda pro muže

Recenze Lanvin L'Homme

toaletní voda pro muže

Mužná a elegantní zároveň. Taková je toaletní voda pro muže Lanvin L'Homme, která je jako stvořená pro moderního muže. V její dokonale vyvážené vonné kompozici hraje hlavní roli levandule, bergamot a osvěžující máta.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Mužná a elegantní zároveň. Taková je toaletní voda pro muže Lanvin L'Homme, která je jako stvořená pro moderního muže. V její dokonale vyvážené vonné kompozici hraje hlavní roli levandule, bergamot a osvěžující máta.

Koupit

Lanvin L'Homme recenze18

4.1
11
3
4
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Krásná vůně
    Dája
    9. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. max. spokojnost :)
    Kopie recenze od Martina M. z notino.sk
    13. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  3. s parfémem jsem spokojen
    Jirka
    11. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  4. Myslim, ze pomer ceny a vonavky je vyborny.
    Kopie recenze od Lulu z notino.sk
    6. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  5. uplna spokojnost , mam ho uz treti krat a nesklamal, nevtierava velmi prijemny vona , striedam ho s Lanvin sport
    Kopie recenze od Miroslav z notino.sk
    11. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  6. pre mna obycajna vona z drogerie. Je pravda ze nou nic neskazite ale ze by ma nadchla nemozem povedat. V DMke tak vonia kazda druha. Vhodna skor na leto a vydrz je celkom v poho.
    Kopie recenze od Adrián z notino.sk
    4. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. Vzhľad je dobrý ,vôňa je sladká mám radšej korenisté vône ,mám vyššiu potivosť a preto radím túto vôňu do slabších vôní s krátkou trvanlivosťou.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    12. září 2017
    Byla recenze užitečná?
  8. Toaletnú vodu som kupovala otcovi, páčia sa mu príjemné, nevtieravé vône a nesklamala...
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    9. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?
  9. Manžel si ju obľúbil, je ľahká, svieža, príjemná.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    4. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?
  10. nevýrazná vůně mimo prvních 20 minut, pak kde nic, tu nic
    Zákazník z notino.cz
    2. října 2016
    Byla recenze užitečná?
  11. ľahká , jemná na letné dni
    Kopie recenze od Anton z notino.sk
    17. června 2016
    Byla recenze užitečná?
  12. Nic moc
    jitka
    15. června 2016
    Byla recenze užitečná?
  13. Vynikající vůně,doporučuji))))
    Zákazník z notino.cz
    3. března 2016
    Byla recenze užitečná?
  14. příjemná svěží vůně
    Zákazník z notino.cz
    11. ledna 2016
    Byla recenze užitečná?
  15. já i můj přítel ho máme rádi už mnoho let, je to taková dráždivka......
    Zákazník z notino.cz
    15. září 2015
    Byla recenze užitečná?
  16. kupila som ju ako darček manželovi,páčila sa.je to pekná vôna,spokojnosť bola obojstranná
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    2. března 2015
    Byla recenze užitečná?
  17. LANVIN - Ĺ Homme je veľmi svieža-citrusová, elegantná pánska vôňa.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    2. září 2014
    Byla recenze užitečná?
  18. podľa mňa športovo elegantná, do kancelárie ako stvorená....fresh, nevtieravá . Chlap s touto vôňou pôsobí čistým dojmom a vôňa vydrží pomerne dosť dlho.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    18. srpna 2011
    Byla recenze užitečná?