Přejít na hlavní obsah
Lancôme Teint Idole Ultra Wear Care & Glow rozjasňující hydratační make-up SPF 25

Recenze Lancôme Teint Idole Ultra Wear Care & Glow

rozjasňující hydratační make-up SPF 25

Rozjasňující pečující make-up, který chrání před sluncem a vydrží celý den

-20 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Rozjasňující pečující make-up, který chrání před sluncem a vydrží celý den

Koupit

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Care & Glow recenze20

4.9
49
5
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Makeup jsem si zakoupila na základě pozitivních hodnocení a opravdu nelituji. Dělá co má krásně na pleti vypadá, hydratuje a vydrží celý den
    Veronika
    22. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Příjemný makeup, na pleti vypadá přirozeně a pleť je po nanesení krásně omlazená, celkově vypadá zdravě. Hydratovaná a chráněná faktorem, za mě jednička mezi makeupy.
    Helena
    14. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Jsem nadšená! Zkoušela jsem hodně make-upu, ať už high end nebo drogerka, a tenhle se řadí mezi nejlepší tři (spolu s Armani a Nars tinted moisturizer). Mám hodně suchou pleť, tak většina make-upu mi dělá trochu šupinky i přes intenzivní hydrataci. Tenhle ne. Je nádherný, na pleti není vidět, ale krásně sjednotí a docela kryje. Na pupínky je třeba vzít korektor, ale tak to je normální a podle mě lepší, než mít na celem obličeji krycí masku. Během dne nevysusuje, neoxiduje a výdrž je opravdu cca 8 - 12h. Takže pokud váháte, berte! :)
    Ilona F.
    6. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Vynikajúci makeup vlastne najlepší na trhu, iný nebudem nakupovat už. som veľmi spokojná
    Kopie recenze od Radomira B. z notino.sk
    17. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Zatiaľ najlepší make-up
    Kopie recenze od Naty z notino.sk
    30. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Pleť s ním vyzerá krásne, dobre drží, no paráda :)
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    13. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Příjemný lehký makeup, snadno se aplikuje a krásně splyne s pletí. Nevytváří efekt masky, působí přirozeně, používám spolu s korektorem ze stejné řady. Bez problému tento makeup snese má citlivá pleť.
    Andrea B.
    7. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Nejlepší make-up jaký jsem kdy měla. Dělá krásnou jemnou, matnou pleť. Nezalézá do pórů a vrásek. Pleť je sjednocená, živější, vyživená. Doporučuji, větší investice se určitě vyplatí. Navíc bonus, přírodní složky.
    Jana S.
    12. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Léta kvůli pigmentaci hledám krycí makeupy. Se střídavým úspěchem. Tento není tak krycí, ale má skvělou texturu, výborně se aplikuje, sjednocuje, rozjasňuje. Jsem z nákupu nadšená.
    Gábina
    7. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Veľmi prirodzený, výborná konzistencia, nevysušuje a vydrží celý deň
    Kopie recenze od Jana H. z notino.sk
    5. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Jsem náročný zákazník, co se make-upů týče. Vyzkoušela jsem nesčetně značek, od těch dostupných v drogeriích až po make-upy z parfumerií, či kosmetické kolekce světových návrhářů. A mohu říci, že tento make-up řadím do prvních řad. Aplikace je snadná, krásně splyne s pletí. Nevytváří masku, je přirozený, přitom zakryje nedostatky. Jeden z nejlepších make-upů na trhu.
    Monika
    27. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  12. Myslím, že krytí odpovídá popisu. Je velice příjemný a pro starší pleť přívětivý. Cely den zůstává stejný a nezvýrazňuje vrásky. Jsem spokojená. Koupím ještě tmavší na léto.
    Jana
    25. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  13. V první řadě mi nezhoršuje pleť, což je rozhodně plus. Krytí je spíše střední, ale dá se krásně vrstvit. Trvá mi trochu déle ho zapracovat. Doporučuji
    Martina J.
    21. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. príjemný, jemný, vhodný na každodenné použitie
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    24. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. príjemný, jemný, vhodný na každodenné použitie
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    24. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. lehký, příjemný, vhodný na každodenní použití
    Anna
    24. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Hezky hydratuje a rozjasňuje pleť.
    Týna
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. príjemná vôňa, dobre sa rozotiera a vstrebáva, nekomedogénny, dobré krytie, rozžiari pleť
    Kopie recenze od Tina z notino.sk
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. velmi příjemný, pečující, jsem moc spokojená.
    Jana
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Spoľahlivý a príjemný make-up. Výsledok je prirodzený a dokonalý. Oceňujem starostlivú zložku.
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    13. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?