Přejít na hlavní obsah
Lancôme Ô de Lancôme toaletní voda pro ženy

Recenze Lancôme Ô de Lancôme

toaletní voda pro ženy

Do svěží jarní atmosféry vás vtáhne toaletní voda pro ženy Lancôme Ô de Lancôme, která vám umožní znovu zažít jedinečné okamžiky spojení s přírodou. Tato lehká vůně dokonale splyne s vaším přirozeným půvabem a bude každý váš krok doprovázet radostí a optimismem.

Koupit

Do svěží jarní atmosféry vás vtáhne toaletní voda pro ženy Lancôme Ô de Lancôme, která vám umožní znovu zažít jedinečné okamžiky spojení s přírodou. Tato lehká vůně dokonale splyne s vaším přirozeným půvabem a bude každý váš krok doprovázet radostí a optimismem.

Koupit

Lancôme Ô de Lancôme recenze20

3.9
19
6
2
7
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Túto citrusovu vonu pozivam dlhorocne. Je vhodna na leto a clovek sa citi čistejsí a v sviezom ovzdusí, hoci je 35°C v tieni
    Kopie recenze od Katarína z notino.sk
    14. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  2. Pouzivam tuhle kolínskou od Lancome od jakziva... Vzdy v lete... Na Notino za skvelou cenu... Díky moc
    Linda M.
    20. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  3. Je to tak pro 80 ti letou babičku
    Markéta K.
    1. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Jedna z mých oblíbených vůní na léto, vždy se k ní budu vracet. Klasika, která nezklame.
    Mirka
    19. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Za mna hrozna vona. Trpka, silne citrusova, vadila aj okoliu aj mne. Urcte nie je vhodna na celodenne nosenie a urcite by som nepovedala ze je elegantna a zenska. Nikdy viac 👎🏻👎🏻👎🏻
    Kopie recenze od Jaja z notino.sk
    8. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  6. Ja som ju testovala dnes, ale mám z nej zmiešané pocity... :) Cítim v nej niečo svieže, niečo silné, niečo pánske, niečo príkre... Neviem to pomenovať. Pripomína mi hádam osviežovač vzduchu, ale aj tak má v sebe čosi, čo ma priťahuje a neviem to pomenovať :)
    Kopie recenze od Ellie z notino.sk
    10. července 2018
    Byla recenze užitečná?
  7. Vemi prijemna , svieza vona. Odporucam vsetkym elegantnym damam
    Kopie recenze od AN_JP_0x4DCD1129507F28AD52517C91C28B154F z notino.sk
    1. března 2018
    Byla recenze užitečná?
  8. Tuto vonu pouzivam uz velmi dlho, paci sa mi, je svieza, nevtierava, mne velmi vyhovuje a odporucam vsetkym elegantnym damam.
    Kopie recenze od AN_JP_0x4DCD1129507F28AD52517C91C28B154F z notino.sk
    1. března 2018
    Byla recenze užitečná?
  9. Užívám tuto vůni již dlouhá léta a určitě užívat budu, mám ji ráda, je svěží a přece není, myslím, že je mezi vůní svěží a těžkou , tak akorát pro mne díky vůni citronů
    Marcela
    10. listopadu 2017
    Byla recenze užitečná?
  10. Podle mne je ta vůně naprosto luxusní, nádherná na den i na večer škoda, že není parfém...
    AN_JP_0xAE82F00C935AFE6F414006D07E9845AD
    19. září 2017
    Byla recenze užitečná?
  11. No----tak čekala jsem něco jiného, ale je to dárek tak prostě používat budu, je to dosti taková štiplavá vůně. Není to můj typ parfíku, já teda spíš Versačky:-)
    AN_JP_0x6017944A7802E6CC01DABA9FFF99C700
    16. září 2017
    Byla recenze užitečná?
    |
  12. Mne sa páči. Netreba jej dať priveľa.
    Kopie recenze od AN_JP_0xA0505A788F4A6103A5FF3C4F6E88475F z notino.sk
    26. srpna 2017
    Byla recenze užitečná?
  13. Rozhodne se nejedna o lehkou vuni. Citrusy voni zpocatku, ale dale je vune vytribena s zivocisnym zakladem.
    AN_JP_0xBCD0137764108EA982953DD21CBA67AF
    30. května 2017
    Byla recenze užitečná?
  14. Aniž bych chtěla urazit jakoukoliv milovnici této vůně,MĚ tato vůně nevoní.Po citrusech ani památky ( citrus si představuji asi jako Dolce Gabana-Light blue,to je citrus ).Nejvíce mi připomíná klasické gumovo-textilní obinadlo,které si večer odmotáte z namožené ruky.Prosím,nezlobte se na mě a ženám,které neznají tuto vůni doporučuji zakoupit nejprve vzorek. Hezký den,Lada
    AN_JP_0x434C56273F4B5F1F0DC08751FF3FB774
    25. dubna 2017
    Byla recenze užitečná?
    |
  15. Tuto značku jsem používala téměř před 40 lety a potom zhruba před 25 lety. Moc doufám, že se její složení nezměnilo a bude pořád stejně nádherná
    Evelyn
    17. listopadu 2016
    Byla recenze užitečná?
  16. Je dosti intensivní. Měla jsem jinou představu.
    AN_JP_0xF8CC04031E6E6C023240E54D90DED369
    29. října 2016
    Byla recenze užitečná?
  17. 21.10.2016 Tuto citrusovou vůni používám už 25 let a jsem s ní velice spokojená.
    AN_JP_0x879CB4F567E07F45B1B0B0F5AA977C1D
    21. října 2016
    Byla recenze užitečná?
  18. Po letech jsem ji znovu vyzkoušela a nezklamala . Výdrž vůně je sice menší, ale moc příjemná.
    Jana
    21. září 2016
    Byla recenze užitečná?
  19. Moje nejmilejší, používám ji už opravdu dlouho. Svěží, lehká, pro mě, velmi příjemná.
    AN_JP_0x6B8D8AAA407DD71EF38D2AEFC55E4F2B
    22. srpna 2016
    Byla recenze užitečná?
  20. Naprosto mě vyhovuje, není sladká, je svěží a zvláštní. Nevadí mužům.
    Milada
    3. dubna 2016
    Byla recenze užitečná?