Přejít na hlavní obsah
Lancôme La Vie Est Belle Rose Extraordinaire parfémovaná voda pro ženy

Recenze Lancôme La Vie Est Belle Rose Extraordinaire

parfémovaná voda pro ženy

Podmanivá vůně divotvorné růže

Koupit

Podmanivá vůně divotvorné růže

Koupit

Lancôme La Vie Est Belle Rose Extraordinaire recenze20

5.0
26
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Parfémy Lancome, konkrétne LVEB, sú moje obľúbené. Používam ich už roky a vždy sa teším na nové. Damascénska ruža je úžasná. Navyše aj ten flakón je taký dobrý. Chválim!
    Kopie recenze od Rebeka z notino.sk
    3. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Toto je tak nádherná vůně a ještě k tomu vydrží celý den. Jsem fanynka řady LVEB , ale tahle se povedla snad o něco více. I okolí mi ji velmi chválí. Parádní.
    Jenovéfa
    3. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Milujem túto vôňu na leto alebo jar, lebo je taká kvetinovo-sladká. Je to jedna z najlepších La Vie Est Belle vôni.
    Kopie recenze od Alex z notino.sk
    26. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Jedna z mých nejoblíbenějších z této řady. Klasiku nepřekoná, ale voní taky nádherně, sladce. Navíc ten design flakonu je dokonalý.
    Klára
    26. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Bežne veľmi nepoužívam takto sladké parfémy, ale tento od Lancome mi veľmi sadol. Nedávam si ho síce každý deň, ale raz za týždeň si vždy na neho nájdem chuť a príležitosť. Fakt bomba! A flakón je tiež pekný)
    Kopie recenze od Saša z notino.sk
    23. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Velice nádherná vůně. Sladká, ženská, jako kdybych voněla čerstvě natrhané růže. Doporučuji!!
    Klára
    23. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Vyskúšala som v obchode a ihneď som kúpila, je to veľmi príjemná vežou vône, ktorú všetkým odporúčam. Asi moja nová TOPka
    Kopie recenze od Eliška z notino.sk
    18. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Neskutečná!! Moje oblíbená LaVie, příjemná květnová vůně, parádní výdrž. Doporučuji
    Petra
    18. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. nádherná, dlhotrvajúca sladká vôňa. Určite si ju kúpim znova. Zatiaľ najúspešnejšia vôňa značky Lancome
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    18. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Nádherná vůně, která vydrží celý den. Zatím nejpovedenější z řady La Est Vie Belle
    Miloslava
    18. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Moja nová obľúbená vôňa. Nebola som fanúšikom pôvodnej verzie, ale táto ma naozaj dostala. Výdrž a intenzita vône je neuveriteľná. Neviem si predstaviť nosiť nič iné.
    Kopie recenze od Tatiana S. z notino.sk
    16. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Skvělý parfém, který jsem si v poslední době velmi oblíbila. Hlavně teď na jaro je ideální. Příjemná květinová vůně, která má neskutečnou výdrž. Všem moc doporučuji.
    Lenka
    16. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. La Vie Est Belle som používala dlhodobo, prevonala sa mi, tak som na základe recenzií objednala túto, musím povedať, že toto je prvý parfém, ktorý ma dostal do kolien, som zvedavá ešte na výdrž, zatiaľ len prvý dojem dávam na vedomie, a je mi z neho a jeho vône normálne do placu, čo som ním taká opantana. TOP. Budem striehnuť akcie a nezavaham, keď nejaká príde. Som zvedavá zajtra na prvý deň v práci. dám vediiet môj dojem ohľadne výdrže.
    Kopie recenze od Henrieta z notino.sk
    9. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Parfémy z tejto línie nikdy nepatrili medzi moje obľúbené, ale tento mi naozaj vonia. Je to krásna kvetinová vôňa, ktorá dobre drží a je cítiť aj po dlhšom čase.
    Kopie recenze od Tatiana z notino.sk
    9. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  15. Tohle je první vůně z této řady, která mi opravdu voní. Hodí se podle mě i jako dárek pro mladé slečny.
    Nikol
    9. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Kúpila som ako dar. Počkajme, kým sa vyjadrí obdarovaná dáma.
    Kopie recenze od Sidónia H. z notino.sk
    5. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Vôňa je sladká, naozaj očarujúca. Veľmi ma prekvapilo, ako dlho vydrží. Je to moja prvá La Vie Est Belle vôňa a určite nie posledná
    Kopie recenze od Jarka z notino.sk
    2. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Parfémem se navoním a každý mi ho chválí. Je opravdu nádherný. Sama úplně nemusím řady La Vie Est Belle, tato je první co mě opravdu okouzlila a doporučuji
    Jana
    2. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Úžasná, sladká vůně vhodná na večer. Nejlepší z řady La Vie Est Belle
    Erika
    21. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  20. Je to nádherná vôňa, hneď som sa do nej zamilovala❤️
    Kopie recenze od Andrea N. z notino.sk
    12. března 2024
    Byla recenze užitečná?