Přejít na hlavní obsah
Lancôme La Vie Est Belle Iris Absolu parfémovaná voda pro ženy

Recenze Lancôme La Vie Est Belle Iris Absolu

parfémovaná voda pro ženy

Pulzující a jiskřivá vůně s intenzivními tóny kosatce v hlavní roli

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Pulzující a jiskřivá vůně s intenzivními tóny kosatce v hlavní roli

Koupit

Lancôme La Vie Est Belle Iris Absolu recenze20

4.7
87
18
6
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Veľmi som sklamaná, na parfumovanu vodu extrémne krátka vydrž. Predtým som používala klasickú la vie est Belle a následne l’ eclat, ktoré bolo dlho cítiť. Vôňa parfumu príjemná, ale po hodine absolútne necítiť, horšie ako toaletna voda ….
    Kopie recenze od Katarína B. z notino.sk
    8. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Krasna vona, no ak ma niekto tuto iris a chce ju zamenit s inymi parfemami píšte 0948558485
    Kopie recenze od Ada z notino.sk
    26. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. moc hezká vůně, Lancome je klasika, se kterou nikdy nešlápnete vedle
    Terka
    30. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Krásná vůně, Lancome nikdy nezklame.
    Alena H.
    1. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. ...nádherná vůně !!!
    Viktor V.
    24. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. krasna vona, krajsia ako klasicka La Vie, intenzita silna, vydrz priemerna. po pol hodinke uz vonia o dost inak, nie uz tak pekne
    Kopie recenze od Eva S. z notino.sk
    3. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Moc hezká vůně z řady LVEB, není tak agresivní, jako původní LVEB a některé odnože, slušná výdrž.
    Vanda G.
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Tahle vůně mě naprosto dostala. Hned po první aplikaci mě překvapila intenzivní, ale zároveň jemná, nevtíravá sladší vůně. Jako stvořená na léto. Překvapilo mě, že jsem ji na sobě cítila ještě druhý den - vydrží opravdu dlouho. Je úžasná i jako dárek - má designově nádherný flakon, který na první pohled zaujme svou barvou. Za mě mohu jen doporučit, La vie est belle je teď moje nejoblíbenější vůně.
    Kopie recenze od Marie D. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    27. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Dlouho mi nikdo nechválil vůni jako tuto. Sladká květinovo-ovocná vůně s dominantním kosatcem, která zaujme a vydrží skoro celý den. Rozhodně se zařadila mezi moje stálice.
    Kopie recenze od Nelly G. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    27. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Krásny parfém s kvetinovo-ovocnou vôňou. Má nádherné balenie a design flaštičky. Vôňa je veľmi intenzívna takže naozaj stačí málo a sprevádza vás celý deň. Určite odporúčam.
    Kopie recenze od Silvia K. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    27. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Parfém Iris Absolute Vás překvapí, je intenzivnější než klasika La Vie Est Belle a není tak sladký. První nastřiknutí mě trošku zarazilo, ale po silnější počáteční vůni fíků a černého rybízu se po 10 minutách rozvine úžasná vůně jasmínu, srdce parfému, s troškou pudru. Vůně je podmanivá, všímavá a sexy, jak je u La Vie Est Belle zvykem. Určitě nedat na první nastřiknutí, opravdu vyčkejte. Celkově vůně není tuctová, dá se používat jak přes léto, tak i celý rok. Krásné balení parfému. Výdrž je trošku slabší než u klasiky. Za mě se novinka povedla, určitě u ní zůstanu.
    Kopie recenze od Jana K. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    27. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Tuto vonavku používá jedna z mych nejelepsivj kamarádek. Protoze vune voní na každém jinak, toužila jsem ji zkusit na sobe. Předně, vydrzi vonět strasne dlouho! Coz je skvele, protoze treba vecer, kdyz jdu ven jen s malou kabelkou neni treba doplňovat. Vune je velmi prijemna, na me trochu tezsi, doporucuji spis na vecer:)
    Kopie recenze od Hana R. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    27. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Tento parfém mě naprosto ohromil! Mám ráda exotické, neotřelé, extravagantní a gurmánské vůně a to je přesně tento! Vydrží vám 24 hodin což nejvíce osobně já upřednostňuji. Je kvalitní a elegantní. Vřele doporučuji, naprosto ho miluji a stal se mým nejoblíbenějším na léto. Aplikace je snadná, výdrž vynikající. Miluju ho.
    Kopie recenze od Romana D. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    27. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Moc se mi líbí flakón parfému. Už hned po prvním použití jsem si vůni zamilovala. Nejprve se mi zdála až moc silná ale po rozležení už to bylo akorát. Oslovila i hodně lidí v mém okolí, každý se mě na ni ptal. Doporučuji všem těm, kteří hledájí intenzivní a dlouhotrvající vůni.
    Kopie recenze od Michaela P. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    27. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Parfém používám denně. Přivezla jsem si ho na dovolenou v Řecku. Hodí se jak na denní, tak večerní nošení, a to i ve velmi teplých dnech. Vůně je krásná a intenzivní, sladší, ale ne nijak nepříjemně. Má krásný flakónek. Velikost je skvělá, hodí se do kabelky, příručního zavazadla na dovolenou. Vystavená na poličce vypadá nádherně. Jsem velmi spokojená. Tato vůně je na letní dny jako dělaná. Nemám jí co vytknout.
    Kopie recenze od Hanka Z. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    27. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Vůně, do které jsem se zamilovala po prvním přičichnutí. Ženská, sexy, sebevědomá, intenzivní, sladší. Květinovo-ovocná vůně, která zaujme. Na jaro-léto ideální, dokážu si ji však představit i v zimní období, chladné dny.
    Kopie recenze od Veronika P. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    27. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Lancome La Vie Est Belle je skvělá vůně zejména na léto. Mám ráda květinové vůně a tuto jsem si opravdu zamilovala. Vydrží celý den a z okolí jsem na ni dostávala samé chvály. Nejen vůně ale i flakon je opravdu krásný.
    Kopie recenze od Šárka S. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    27. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Lancôme La vie est belle Iris Absolu je výrazná sladká květinová vůně plná kosatce. Začátek je ovocný, cítím sladké fíky a čokoládové pralinky s ostružinovou náplní, které se postupně mísí s jasmínem a nadměrnou dávkou pudrového kosatce, to vše umocněno dřevitým pačuli. Závěr má typické DNA původní La Vie est Belle, výrazně sladký dřevitý dozvuk se drží na pokožce ještě poměrně dlouho. Je to intenzivní vůně, okolí ji určitě zaregistruje.
    Kopie recenze od Monika B. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    27. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Vůni jsem si zamilovala od prvního okamžiku.Celkem jsem se divila, že vydrží i během dne . Stačí opravdu málo a vůní můžete cítit i večer, když dorazíte po náročném dnu domů.
    Kopie recenze od Jana H. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    27. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Vůni jsem testovala já sama. Je mi 31 let a s vůněmi od Lancome mám zkušenost. Používala jsem dříve úplně první řadu La vies est belle a pak už se mi po nějaké době přestala líbit. Ono to tak někdy je, že už se jí převoníte a i okolí. Navíc jsem v jednu dobu měla pocit, že snad každá kamarádka v mém okolí má vůni La Vie Est Belle, tak jsem chtěla vyzkoušet něco nového a na nějakou dobu jsem od Lancome upustila. Proto když byla možnost testovat novou vůni Iris Absolu neváhala jsem se přihlásit a jsem ráda, že jsem byla vybrána. Vůně je za mě dokonalá a ideální na období od jara až do podzimu. Velmi se mi líbí flakonek, který je zajímavý tím vroubkováním a působí velmi vznešeně. Co se týká vůně, tak do té jsem se zamilovala já i můj nový přítel :-). Když jsem si četla příběh vůně a že vás vůně zavalí osvobozujícím pocitem štěstí, tak musím říct, že tomu tak je. Je pravda, že mě zavaluje pcoit štěstí i díky příteli, ale mám pocit, že vůně to víc umocňuje :-). Miluju květinovo-ovocné vůně a tady je použita ideální koncentrace, která je svěží, ale zároveň vydrží dlouho vonět. Musím říct, že s vůní se cítím sebejistěji a i mé okolí vůni zaznamenalo a ptá se mě na to, co je to za vůni. Já doporučuji vůni všem, kdo mají rádi květinovo - ovocné vůně, protože tohle je za mě nyní TOP na trhu! A určitě si ji koupím :-).
    Kopie recenze od Daniela B. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    27. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek