Přejít na hlavní obsah
Lancôme Idôle Nectar parfémovaná voda pro ženy

Recenze Lancôme Idôle Nectar

parfémovaná voda pro ženy

Staňte se tím, čím se máte stát. To vám vždy připomene parfémovaná voda pro ženy Lancôme Idôle Nectar. Tato vůně byla stvořena pro každého, kdo pevně stojí za tím, v co věří – ať už jako jednotlivec, nebo jako součást společnosti. Protože lepší já znamená lepší svět.

Koupit

Staňte se tím, čím se máte stát. To vám vždy připomene parfémovaná voda pro ženy Lancôme Idôle Nectar. Tato vůně byla stvořena pro každého, kdo pevně stojí za tím, v co věří – ať už jako jednotlivec, nebo jako součást společnosti. Protože lepší já znamená lepší svět.

Koupit

Lancôme Idôle Nectar recenze20

4.7
90
15
6
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. nejkrásnější parfém, jaký jsem kdy měla
    Laura
    14. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. naprostá spokojenost!!!
    Lucie Š.
    14. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Dokonalost! Vydrží na těle a na oblečení celý den. Snad každý v mojem okoli uz mě pozná podle té vůně. Je hodně intenzivní a stačí málo. Mám už tak 3 balení a nejvetší spokojenost. Doporučuju
    Anka
    12. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Tato vůně je moc příjemná hlavně na slunečné dni.
    Olga
    18. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. nádherná vůně
    Olga Š.
    4. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Nádherná vůně
    Hanka
    4. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Vůně je nádherná, ale bohužel za mě nulová výdrž v porovnání např. s Chloé. Tuto vůni na sobě cítím maximálně hodinu, potom bohužel nic. :( Za ty peníze zklamání.
    Kateřina
    13. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Klasický Idole sa mi páčil o niečo viac, ale neľutujem, že som skúsila Nectar, verím, že pre mnohých bude zaujímavejšou voľbou, príde mi o niečo "rafinovanejší"? :D
    Kopie recenze od Erika z notino.sk
    15. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Krásná, doporučuji
    JanaP
    9. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Voní hodně po růžích a vanilce, tak středně těžká sladká vůně. Je to ten typ vůně, co asi nikoho neurazí. Na první přičichnutí nic moc, ale za pár minut se vůně rozvine. Za mě osobně jsou ale Idôle a Idôle Aura povedenější vůně.
    Lucie Č.
    27. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Krásná. Nejdříve jsem vyzkoušela kdesi v parfumerii tuto vůni spíš náhodně jen tak a nijak zvlášť mě nezaujala. Doma, po rozvinutí, po delší době obrat. Jedna z mých oblíbených, povedená.
    Irena Š.
    24. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Na parfém jsem si musela ze začátku malinko zvyknout, jelikož to nebyla láska na první přičichnutí, ale po určité době, kdy se parfém na těle usadí, voní opravdu krásně. Vůně vydrží celý den.
    Martina Ž. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Velmi mě nadchl design lahvičky a ještě více mě nadchla ta úžasná květinová vůně. Stačí ráno 2x stříknout na svetr a vůně drží intenzivně celý den. Dokonce ji ještě cítím i na mikině, kterou jsem na sobě měla před 3 dny. Tip pro muže, kteří chtějí obdarovat svou drahou polovičku a neví co koupit: Tímto parfémem rozhodně nic nezkazíte! :) Opravdu jsem velmi nadšená a můžu jen doporučit!
    Annette P. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Sladká květinová vůně, na můj vkus je až moc silná. Působí na mě jako vůně pro babičku. Má velmi dobrou výdrž. Balená v nádherném flakonu s holografickými odlesky. Vhodnější do zimních měsíců. Doporučila bych spíše starším ženám.
    Eliska D. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Tento parfém vám zaručene každý pochváli. Odkedy ho nosím každý deň naň dostávam komplimenty. Je veľmi jemný a pritom dosť výrazný a špecifický. Parfém určite veľmi dlho vydrží, nakoľko naozaj stačia 2 streky a ste navoňaná až do ďalšieho sprchovania. Vôňu popcornu určite necítiť, ale to je za mňa len plus :D Rozhodne odporúčam!
    Kopie recenze od Veronika K. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Maximální spokojenost nádherná vůně která dlouho vydrží . Vydrží dlouho vůně není vtíravá a stačí opravdu malinko .parfém vydrží jistě dlouho .jsem maximálně spokojená a určitě si objednám znovu .
    Michaela F. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Byla sem z parfému velmi mile překvapena. Přišlo krásné zabalené. Lahvicka od parfému je docela velká takže se parfém jen tak nevypotrebuje. Má krásnou nasládlou a inzenzii vůni. Vůně vydrží docela dlouho. Lahvicka je taková placata takže se pěkné vejde do kabelky.
    Alena K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. Keď som ju dostala prekvapila ma vôňa ja som zvyknutá na take jemne kvetinové ale hned ako som ju zacítila sa mi zaľúbila. Dlhodobo hľadám parfem ktorý by naozaj dlho na mne vydržala a Lancome to spĺňa veľmi sa mi páči že tak dlho vydrží. Nemám čo vytknúť jednoducho som spokojná.
    Kopie recenze od Simona D. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Měla sem šanci otestovat parfém Lancome Idôle Nectar , který už po otevření krabičky má krásný flakon. Mě osobně parfém voní krásně sladce a vůně vydrží na těle i oblečení opravdu dlouho . Určitě ho doporučím dále a stojí za to si ho jít očichat do parfumerie a popř zakoupit ❤️
    Veronika . Z. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Vůně je velmi přijemná a velmi osvěžující. Zvolila bych jí spíše na teplejší jarní nebo pak letní dny. Je tak akorát sladká, svěží a hodí se i pro mladší ženy, moje mladší sestra jí obdivovala také. V porovnání s La vie est belle, nebo l'eclat má bohužel hodně slabou výdrž, což mě opravdu překvapilo. U jiných parfémů nikdy s výdrží nemám problém a vydrží vonět ve skříni i několik dní po nošení kousku oblečení.
    Anna N. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?