Přejít na hlavní obsah
Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter dlouhotrvající řasenka pro objem a natočení řas

Recenze Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter

dlouhotrvající řasenka pro objem a natočení řas

Stačí mrknout a bude vám patřit svět. Dlouhotrvající řasenka pro objem a natočení řas Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter vám zajistí uhrančivý pohled. Jemná, ale výrazná textura obalí všechny řasy, dodá jim maximální objem a speciální kartáček je krásně natočí. Řasenka vydrží bezchybná po celý den, od první schůzky u ranní kávy až po večerní drink v baru.

782s kódem brands
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Stačí mrknout a bude vám patřit svět. Dlouhotrvající řasenka pro objem a natočení řas Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter vám zajistí uhrančivý pohled. Jemná, ale výrazná textura obalí všechny řasy, dodá jim maximální objem a speciální kartáček je krásně natočí. Řasenka vydrží bezchybná po celý den, od první schůzky u ranní kávy až po večerní drink v baru.

Koupit

Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter recenze20

4.7
29
2
1
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. kúpila som na základe recenzií a neľutujem, konečne maskara, ktorá sa neotláča a pritom nie je vodeodolná, úplná spokojnosť, kupujem už len túto
    Kopie recenze od Mária T. z notino.sk
    20. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Mne tato spirala nesadla. Podla mna je hrozne nevyrazna, malinko zvyrazni riasy. Uz si je nekupim. Ak ale chce prirodzene licenie, moze padnut vhod.
    Kopie recenze od L. z notino.sk
    14. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. První řasenka která nedělá šmouhy na brýlích. Dělá perfektní řasy, kterou jsou oddělené a opravu dlouhé.
    Nelly S.
    1. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Nejlepší řasenka. Nedrolí se, nelepí, krásně řasy natočí.
    Miluše
    9. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Řasenka je skvělá. Neslepuje řasy a prodlužuje je
    Kristýna
    25. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Používám dlouho, jsem spokojená, vydrží celý den.
    Monika
    10. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Výborná , spokojenost
    Marty
    10. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. drží, je šetrná, nenadchne, nenaštve.
    Jana
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Najlepšia špirála na tvrdé, dlhé, a “strapaté” riasy a citlivé oči. Pekne ich oddelí, predĺži, neotláča sa, vydrží celý deň. Kupujem od 2017 pričom som skúšala lacnejšie značky, čo som ale vždy oľutovala a vrátila sa k tejto topke
    Kopie recenze od Eva H. z notino.sk
    6. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Best mascara! curls the lashes perfectly, uplifts them, and gives a natural look of curled and long lashes, no clumps!
    Lana
    1. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Zatím nejlepší řasenka, co jsem měla. Vůbec se neobtiskává, drží celý den a nedrolí se.
    Blanka
    1. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Nedám na ni dopustit. Krásně oddělí a prodlouží řasy, kartáček je skvělý. Hlavně je ale opravdu dlouhotrvající, neobtiskne se, vydrží při sportu, zvládne slzy :). Výborná. Kupuji opakovaně.
    Tereza
    1. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Bohuzel tento produkt nemohu doporučit! Řasenka řasy vubec nenatoci a nedela efekt dlouhých ras! Fakt hodne zle.
    Ale
    22. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Rasenka je super.👍
    Tetyana K.
    19. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Řasenka je pro mne naprosto dokonalá. Nerozmazává se, ani nežmolkatí. Řasy opravdu krásně natočí a vytáhne. Mám velmi citlivé oči a řasenku mohu bez potíží používat. Opravdu doporučuji.
    Jana B.
    27. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Řasenku jsem koupila poprvé a na základě recenzí.Jelikož mi řasenky koupené v drogérii nevyhovují,protože mám dlouhé horní i spodní řasy,tak se mi ty spodní vždycky rozmazaly.Kartáček u téhle řasenky je sice pro mě zvláštní že má opravdu krátké štětinky,ale hezky se s ním nalíčíte,řasy drží celý den a i přes noc jsem zkoušela spát s nalíčenými řasami a do rána mi řasenka krásně držela.Nevim jak dlouho vydrží obsah-mám ji chvilku.Jiné řasenky vydrží 3-4 měsíce.Což je klasika
    Veronika
    11. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Kupovala som ju v kamennej predajni, predavacka slubovala super objem, nerozmazava sa a nezmolkuje.... Opak je vsak pravdou. Skoda penazi, spirala od Belle je za 7 eur 100krat kvalitnejsia
    Kopie recenze od Michaela z notino.sk
    3. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Moje naprosto nejoblíbenější řasenka
    Patricie Š.
    10. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Najlepšia maskara akú dom kedy mala odporucam
    Kopie recenze od Dada z notino.sk
    30. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. zkouším prvně díky dobrým zkušenostem s jinými typy řasenek této značky, působí jemně a přirozeně, ale kdo preferuje silnější vrstvu na řasách, pak nedoporučuji
    Blanka T.
    26. května 2020
    Byla recenze užitečná?