Přejít na hlavní obsah
Lancôme Hypnôse parfémovaná voda pro ženy

Recenze Lancôme Hypnôse

parfémovaná voda pro ženy

Uchvacující vůně ženy, která ví, jak získat muže, kterého miluje. Přesně taková je parfémovaná voda pro ženy Lancôme Hypnôse. Jedinečné orientální aroma působí jako lektvar lásky, který přiměje muže otočit se a hledat to skryté kouzlo přitažlivosti.

-20 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Uchvacující vůně ženy, která ví, jak získat muže, kterého miluje. Přesně taková je parfémovaná voda pro ženy Lancôme Hypnôse. Jedinečné orientální aroma působí jako lektvar lásky, který přiměje muže otočit se a hledat to skryté kouzlo přitažlivosti.

Koupit

Lancôme Hypnôse recenze20

4.6
145
13
2
6
10
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Toto je zazrak.Stale sa k Hypnose vraciam,milujem tu vanilkovo fialkovu podmanivu vonu.Parfem je sladky,ale jemny, gurmansky.
    Kopie recenze od Vierka z notino.sk
    20. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Ráda se k ní vracím, příjemná, neobyčejná, se solidní výdrží.
    Vanda G.
    24. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Byl Valentýn a manželka tuto vůni miluje už patnáct let l.Já miluju tuto vůni na ní, takže jako dárek pro mě jasná volba... Je prostě bezkonkurenční...
    Thomas
    15. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Zakoupila jsem si ho tento týden - objednávka na e-shopu. Jsem zklamaná, vůbec nevoní, není nic cítit. Nemohu uvěřit, že by se jednalo o originál. Chtěla bych reklamovat.
    Nela W.
    11. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. I když jsem ve znamení štíra, jsem zklamaná, tato vůně není pro mě, kladně hodnotím snad jen vzhled flakonu.
    Iva
    3. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. tento parfem milujem dlhe roky....a opat som sa k nemu vratila.
    Kopie recenze od Sonya z notino.sk
    13. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. super již osvědčený parfém, doporučuji
    zdekl
    25. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Kupujte na alze tam jsou originály !! Tady na notinu ne Jinou nepoužívám úžasná vůně
    Petra
    13. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Moje nejoblíbenější. Výhodný nákup se slevou.
    Dáša
    15. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Keby som si mala vybrat jeden zimny parfem, vyberiem si Hypnose. Je to parfem gourmet, naozaj hypnoticky, nezabudnutelny, je ako hebky prijemne sladky vonavy neodolatelny kolacik, je to jednoducho extaticka hebka vona. V zlozeni je aj obavana vanilka, avsak mierne naslahana a splyvajuca s ostatnymi ingredienciami, takze vo vysledku sa nositelka parfemu opaja dokonalym splynutim zloziek. Je to magicky parfem.
    Kopie recenze od Vierka z notino.sk
    4. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Každému vyhovuje neco jineho. Popis vůně jak je uvedeno naprosto souhlasi. Již jsem ji měla před více lety a chtěla jsem ji zase.
    MO.
    23. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Jako vždy skvělá
    alena
    30. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Nádherná vůně
    Šárka A.
    24. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Miluji a používám od roku 2006. Vůně, kterou žádná jiná nepredcila, je na celý život. Věřím, že je nás víc takových =)
    Katarina B.
    26. února 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
  15. Top❤️
    Hanicka
    22. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Mám vyzkoušeno pouze z odstřiku, ale mně teda vůbec nesedl. Spíš zklamal! Za mě ne
    Pavla
    15. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Hypnose je nadherna vune, plna cistoty a svezesti.
    Pavla H.
    20. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Parfém, který je každé roční období a nikdy se neomrzí
    Blanička
    4. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. ocakavala som nieco vynimocne...a kupila som najvacsiu flasu uz lutujem.. som velmi sklamana..
    Kopie recenze od Janette F. z notino.sk
    23. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Očakávala som podľa popisu úplne niečo iné, sklamaná som z vône, veľmi slabá výdrž. Neoslovila ma , kúpená prvý a poslednýkrát.
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    23. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?