Přejít na hlavní obsah
Lancôme Hypnôse Drama řasenka pro objem a oddělení řas

Recenze Lancôme Hypnôse Drama

řasenka pro objem a oddělení řas

I jeden pohled může vyvolat pořádné drama. Řasenka pro objem a oddělení řas Lancôme Hypnôse Drama se postará o to, aby byly vaše řasy maximálně výrazné. Unikátní zatočený kartáček vytvoří dramatický, ale zároveň oslnivý výraz, kterému nikdo neodolá.

572s kódem 20luxe
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

I jeden pohled může vyvolat pořádné drama. Řasenka pro objem a oddělení řas Lancôme Hypnôse Drama se postará o to, aby byly vaše řasy maximálně výrazné. Unikátní zatočený kartáček vytvoří dramatický, ale zároveň oslnivý výraz, kterému nikdo neodolá.

Koupit

Lancôme Hypnôse Drama recenze20

4.4
57
2
3
4
6
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. skvělá
    Alena R.
    13. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Používam už dlhšie a som veľmi spokojna, cena zodpovedá kvalite
    Kopie recenze od Lenka L. z notino.sk
    3. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Skvělá řasenka, dělala krásné řasy, jen mě přišlo, že poměrně rychle vyschla
    Andrea V.
    6. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Hrozné :D nerozumiem tým výborným recenziám, konzistencia je príliš mokrá takže veľmi zlepuje riasy a keď ich máte redšie ako ja, výsledok je proste zlý. Zahustuje málo, rozotiera sa úplne nerovnomerne a niektoré dni som si ju aj večer našla pod očami nadrolenu. Áno pekne natočí riasy, ale ten efekt mi nevydrží celý deň, po pár hodinách riasy trochu padnú. Možno je dobrá keď už máte husté čierne riasy, neviem. Ja ostanem pri YSL, to sa kvalitou nedá ani porovnať. 2 hviezdičky dám zo súcitu k inak dobrej značke
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    29. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Nejlepši žasenka co znam. Použivam ji 10 let. Řasy vypadaji jako kdy bych je prodlužila v salonu. Když se trošku slepi řasy rozdeluji je jehlou na šiti, to delay moje sestry v 90ch.
    Mariya A.
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Měla jsem v minibalení a byla skvělá, tato mi hrozně slepuje řasy, špatně se s ní pracuje, příště už ji nekoupím.
    Leona C.
    18. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Výborně drží celý den i noc
    Pavlina Š.
    18. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Velké zklamání . Dala jsem na doporučení a je to katasrofa . Řasenka se brutálně drolí. Mám okolí očí samý molek a odpoledne pokovina pryč. Už nikdy.
    Kateřina N.
    4. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. dlho som hladal dobru maskaru,vyššia cena, ale výsledok stoji zato,i
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    27. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Když byla řasenka nová, byla jsem z ní nadšená. Opravdu dělá krásné řasy, ale bohužel za mě moc rychle vysychá, drolí se a nevydrží celý den. Kdo je zvyklý měnit řasenky 2-3 měsíce, tak je životnost této řasenky dostačující. Za mě už si asi tuto řasenku nekoupím, za tu cenu. Ještě vyzkouším Lancome Idole a snad najdu nějakou svou stálici. :)
    Veronika T.
    24. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Výborná řasenka, mám již potřetí, ale skutečně strašně brzy vysychá.
    Petra K.
    12. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Vydrzi pekne cely den, neotlaca sa a neopadava 👌 investicia do drahsej riasenky sa oplatila, este som zvedava, aka bude jej zivotnost 😉
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    21. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Spokojnosť. Nedráždi oči, pekne vytáča a nerobí hrčky.
    Kopie recenze od Gabriela M. z notino.sk
    13. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Top maskara - mihlanice krásne predĺži a zvýrazní ! Tvar kefky kopíruje oblúk rias, čo uľahčuje aplikáciu. Dostala som opakované otázky, že čo za značku špirály používam ... Vyskúšala som špirály rôznych značiek, ale žiadna sa mi neosvedčila tak ako táto. Už roky nepoužívam inú. Za mňa super !
    Kopie recenze od Alica z notino.sk
    13. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Je skvela. Hladala som snad 2 roky riasenku, ktora by riasy aj zahustila. Konecne som ju nasla. Za mna... Uzasna
    Kopie recenze od Ingrid B. z notino.sk
    19. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Nejlepší řasenka, ke které se vracím více jak 10 let a mám pocit, že řasy i vyživuje a funguje zároveň i jako sérum na řasy. Mohu jenom doporučit❤️
    eL
    9. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. K této řasence se opakovaně vracím, i když občas zkusím nějakou běžnou z drogerie, ale není to ono. Měla jsem i jiné od Lanocome, tato mi dělá, asi kvůli kartáčku, nejhezčí řasy. Nerozmazává se, přitom jde pěkně odlíčit.
    Martina M.
    4. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Za mňa sklamanie. Riasy robí naozaj krásne ale neskutočné sa otláča na horné viečka.
    Kopie recenze od Katarína N. z notino.sk
    8. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Som spokojná
    Kopie recenze od Viera z notino.sk
    10. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Musím sa priznať, že táto špirála mi doslova vyrazila dych. Krásne mi predĺži a zahustí riasy bez opadávania a vydrží celý deň. V prvý deň keď som ju mala na sebe ma hneď ráno zastavila kamarátka a pochválila mi umelé mihalnice. Potom som jej vysvetlila, že žiadne nemám :)
    Kopie recenze od Nikol z notino.sk
    30. září 2020
    Byla recenze užitečná?